Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס קצר מן הצומח

    קורס קצר מן הצומח

    מועד פתיחה: 19.06.24 יום ד׳ 18:00
    ת"א - רח' קרליבך 11
    שתף עמוד:

    בקורס נלמד להכניס לשיגרה שלנו אורח חיים בריא ותזונה בריאה בקלות.
    נלמד להכיר חומרי גלם חשובים ובריאים, לבשל אוכל מגוון בריא וטעים, להשתמש במגוון חומרי גלם טריים, עשבי תיבול, ירקות, קטניות ודגנים ולהתארגן ביעילות במטבח.
    בכל שלב בקורס נתמקד בתחום שונה ונלמד מגוון טכניקות לבישול בריא, שימוש בחומרי גלם שונים והיתרונות שלהם, מתכונים קלים ושיטות להתארגנות נכונה ובישול בריא.

    לאחר כל שיעור נהנה מארוחה נפלאה מעשה ידינו.

    היקף הקורס: 6 מפגשים, כל מפגש 4.5 שעות
    הקורס מורכב מסדנאות פעילות.
    כל מי שמעוניין לעשות שינוי תזונתי, לבשל בריא, להכיר חומרי גלם חדשים, ללמוד כיצד להתארגן במטבח, להרחיב את יכולותיו לבשל אוכל בריא, מזין ומגוון ולעבור לאורח חיים בריא בקלות.
    הסדנאות המעשיות מבוססות על חומרי גלם מן הצומח, כל המצרכים כשרים והמנות הינן פרווה.

    מחיר הקורס: 2100 ש"ח
    הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
    יתרת התשלום: 1600 ש"ח
    * יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא ריבית

     

    הקורס מוכר גם לשבתון. הקורס בשיתוף בית הספר לבישול בריא מהצומח 

     

    סילבוס הקורס
    שיעור 1 - פיוז'ן אסיאתי ללא גלוטן וסוכר

    נכיר את ההבדלים בין מטבחי אסיה השונים, נלמד להכין מנות בריאות ומגוונות ממטבחים שונים ומרתקים: תאילנד, סין, הודו, ויאטנם ועוד נלמד כיצד להשתמש בחומרי גלם חדשים המשמשים בבישול במטבחי המזרח הרחוק ונכיר את שיטות הבישול הייחודיות למטבחים אלו.
    נכין: קארי תאילנדי, צ’זה, פאד סי יו  ועוד…

    שיעור 3 - המטבח האיטלקי - טבעוני

    במפגש זה נלמד להכיר את המטבח האיטלקי המגוון ואת ההבדלים בין האזורים, נכיר את חומרי הגלם העיקריים המשמשים במטבח האיטלקי, ונכין מגוון מנות איטלקיות משובחות בגרסה בריאה קצת יותר תוך שימוש בחומרי גלם בריאים מן הצומח.
    נכין: פסטה טרייה, ריזוטו, פיצה, אנטיפסטי ועוד…

    שיעור 5 - גבינות וממרחים מן הצומח ללא גלוטן וסוכר

    איך להכין בקלות ממרחים וגבינות מאגוזים, שקדים וקטניות, שישדרגו לכם את הכריך לבית הספר או למשרד ואת ארוחת הבוקר או הערב, הכל בגרסה בריאה ובטעם מצויין.
    נכין: ממרח טופו עגבניות מיובשות, לאבנה קשיו וטופו, כדורי גבינת סויה בתבלינים ועוד..

    שיעור 2 - תבשילים ביתיים בגרסה טבעונית ובריאה

    נלמד לבשל מגוון תבשילים ביתיים “כמו של סבתא” בגרסה בריאה ומזינה, נלמד להתייעל ולחסוך זמן במטבח, ולעשות שימוש בחומרי גלם חדשים ומרתקים.
    נכין : חלת כוסמין, פקיילה, קציצות טופו, קובה סולת ועוד…

    שיעור 4 - קציצות ולביבות מן הצומח ללא גלוטן וסוכר

    נלמד להכין קציצות ולביבות אפויות בסגנונות שונים, ממגוון חומרי גלם מן הצומח, עם רטבים שונים והכל עם דגש על בישול בריא ומזין, קיצורי דרך והתארגנות קלה וחכמה במטבח.
    נכין:קציצות מש ברוטב לימון בסגנון פרסי, קציצות מיטלס בולס איטלקיות, לביבות בטטה וקינואה , לביבות ירק ועוד…

    שיעור 6 - פשטידות ומאפים ללא סוכר

    במפגש זה נלמד להכיר את חומרי הגלם העיקריים המשמשים לאפיה איכותית ללא ביצים וחמאה, נלמד כיצד להתייעל בעבודה במטבח, ונכין מאפים משובחים מסוגים שונים בגרסה בריאה קצת יותר, תוך שימוש בקמחים. בריאים וחומרי גלם מן הצומח.
    נכין:פשטידת תרד, מאפה פריך במלית ראגו מן הצומח, מאפה שמרים מתוק ועוד..

    שיעור 1 - פיוז'ן אסיאתי ללא גלוטן וסוכר

    נכיר את ההבדלים בין מטבחי אסיה השונים, נלמד להכין מנות בריאות ומגוונות ממטבחים שונים ומרתקים: תאילנד, סין, הודו, ויאטנם ועוד נלמד כיצד להשתמש בחומרי גלם חדשים המשמשים בבישול במטבחי המזרח הרחוק ונכיר את שיטות הבישול הייחודיות למטבחים אלו.
    נכין: קארי תאילנדי, צ’זה, פאד סי יו  ועוד…

    שיעור 2 - תבשילים ביתיים בגרסה טבעונית ובריאה

    נלמד לבשל מגוון תבשילים ביתיים “כמו של סבתא” בגרסה בריאה ומזינה, נלמד להתייעל ולחסוך זמן במטבח, ולעשות שימוש בחומרי גלם חדשים ומרתקים.
    נכין : חלת כוסמין, פקיילה, קציצות טופו, קובה סולת ועוד…

    שיעור 3 - המטבח האיטלקי - טבעוני

    במפגש זה נלמד להכיר את המטבח האיטלקי המגוון ואת ההבדלים בין האזורים, נכיר את חומרי הגלם העיקריים המשמשים במטבח האיטלקי, ונכין מגוון מנות איטלקיות משובחות בגרסה בריאה קצת יותר תוך שימוש בחומרי גלם בריאים מן הצומח.
    נכין: פסטה טרייה, ריזוטו, פיצה, אנטיפסטי ועוד…

    שיעור 4 - קציצות ולביבות מן הצומח ללא גלוטן וסוכר

    נלמד להכין קציצות ולביבות אפויות בסגנונות שונים, ממגוון חומרי גלם מן הצומח, עם רטבים שונים והכל עם דגש על בישול בריא ומזין, קיצורי דרך והתארגנות קלה וחכמה במטבח.
    נכין:קציצות מש ברוטב לימון בסגנון פרסי, קציצות מיטלס בולס איטלקיות, לביבות בטטה וקינואה , לביבות ירק ועוד…

    שיעור 5 - גבינות וממרחים מן הצומח ללא גלוטן וסוכר

    איך להכין בקלות ממרחים וגבינות מאגוזים, שקדים וקטניות, שישדרגו לכם את הכריך לבית הספר או למשרד ואת ארוחת הבוקר או הערב, הכל בגרסה בריאה ובטעם מצויין.
    נכין: ממרח טופו עגבניות מיובשות, לאבנה קשיו וטופו, כדורי גבינת סויה בתבלינים ועוד..

    שיעור 6 - פשטידות ומאפים ללא סוכר

    במפגש זה נלמד להכיר את חומרי הגלם העיקריים המשמשים לאפיה איכותית ללא ביצים וחמאה, נלמד כיצד להתייעל בעבודה במטבח, ונכין מאפים משובחים מסוגים שונים בגרסה בריאה קצת יותר, תוך שימוש בקמחים. בריאים וחומרי גלם מן הצומח.
    נכין:פשטידת תרד, מאפה פריך במלית ראגו מן הצומח, מאפה שמרים מתוק ועוד..

    עדי כהן סימן טוב
    בהנחיית השף: עדי כהן סימן טוב

    עדי כהן סימן טוב, בעלת ניסיון של כ 9 שנים במטבח הטבעוני. בלוגרית אוכל ובעלת המותג “בישול טבעוני שמח”.
    עוסקת בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, חברות הסעדה וארגונים, מנחה קורסים וסדנאות לבישול טבעוני ובריא במגוון נושאים.
    עדי היא המייסדת והבעלים של בית הספר הראשון בארץ לבישול טבעוני.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 1 מתוך 6
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    500.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 19.06.24 יום ד׳
    שעה: 18:00
    תאריך: 26.06.24 יום ד׳
    שעה: 18:00
    תאריך: 03.07.24 יום ד׳
    שעה: 18:00
    תאריך: 10.07.24 יום ד׳
    שעה: 18:00
    תאריך: 17.07.24 יום ד׳
    שעה: 18:00
    תאריך: 24.07.24 יום ד׳
    שעה: 18:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    0 תגובות

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!