Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס קונדיטוריה למתחילים

    קורס קונדיטוריה למתחילים

    מועד פתיחה: 19.05.24 יום א׳ 17:00
    הוד השרון - קניון שרונים (קומה 1)
    שתף עמוד:

    קורס קונדיטוריה למתחילים בן 6 מפגשים שבועיים.

    המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

    נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.

    מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת.

     

    מחיר הקורס: 2100 ש"ח
    הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
    יתרת התשלום: 1600 ש"ח
    * יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 5 תשלומים ללא ריבית

     

    cours

    סילבוס הקורס
    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

    בצק פריך מתוק/מלוח

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק הפריך. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

    שמרים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

    עוגיות

    מבוא עיוני על בצק פריך, עוגיות ושיטות הכנה. 

    לחמים

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים – כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ונתינת צורות ללחם.

    גבינה מוסים ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה.  נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

    עוגיות

    מבוא עיוני על בצק פריך, עוגיות ושיטות הכנה. 

    בצק פריך מתוק/מלוח

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק הפריך. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

    לחמים

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים – כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ונתינת צורות ללחם.

    שמרים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

    גבינה מוסים ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה.  נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

    טל האוזן
    בהנחיית הקונדיטורית: טל האוזן

    כמי שהתמחתה במטבחי בתי המלון המובילים בפריז, בלונדון ובדרום אפריקה, וכמי שעבדה עם השפים המובילים בפריז, שימשה טל כשף קונדיטור הראשי של מלון הבוטיק המוביל באירופה Lanesborough Hotel, וניהלה פסי קינוחים באירועי יוקרה רבים באנגליה, ובראשם לבית המלוכה בלונדון. במהלך השנים זכתה בפרסים יוקרתיים ובתארי הצטיינות לאומיים והייתה לקונדיטורית הראשונה שהעבירה הרצאה בכנס הקולינארי המקצועי Omnivore. ההכרה הגבוהה בה זכתה הייתה כשף פטיסירי המצטיינת של איגוד השפים האנגליים.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 1 מתוך 6
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    500.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 19.05.24 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 26.05.24 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 02.06.24 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 09.06.24 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 16.06.24 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 23.06.24 יום א׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 4 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 14 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות ואו לקבל החזר מקדמה. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    * ידוע לי כי בזמן ההרשמה שולמה מקדמה בלבד, את השלמת התשלום יש לשלם 7 ימים לפני תחילת הקורס
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    1 תגובות
    דירוג ממוצע: 4
    מור י
    2016-06-22 22:40:15
    חוויה ממש מהנה ומלמדת. נהנתי מאוד!

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!