קורס בישול מהצומח
בקורס נלמד להכניס לשיגרה שלנו אורח חיים בריא ותזונה בריאה בקלות.
נלמד להכיר חומרי גלם חשובים ובריאים, לבשל אוכל מגוון בריא וטעים, להשתמש במגוון חומרי גלם טריים, עשבי תיבול, ירקות, קטניות ודגנים ולהתארגן ביעילות במטבח.
בכל שלב בקורס נתמקד בתחום שונה ונלמד מגוון טכניקות לבישול בריא, שימוש בחומרי גלם שונים והיתרונות שלהם, מתכונים קלים ושיטות להתארגנות נכונה ובישול בריא.
לאחר כל שיעור נהנה מארוחה נפלאה מעשה ידינו.
היקף הקורס: 10 מפגשים, כל מפגש 4.5 שעות
הקורס מורכב מסדנאות פעילות.
כל מי שמעוניין לעשות שינוי תזונתי, לבשל בריא, להכיר חומרי גלם חדשים, ללמוד כיצד להתארגן במטבח, להרחיב את יכולותיו לבשל אוכל בריא, מזין ומגוון ולעבור לאורח חיים בריא בקלות.
הסדנאות המעשיות מבוססות על חומרי גלם מן הצומח, כל המצרכים כשרים והמנות הינן פרווה.
מחיר הקורס: 3500 ש"ח
הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
יתרת התשלום: 3000 ש"ח
* יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא ריבית
הקורס מוכר גם לשבתון.
הקורס בשיתוף בית הספר לבישול בריא מהצומח
עדי כהן סימן טוב, בעלת ניסיון של כ 9 שנים במטבח הטבעוני. בלוגרית אוכל ובעלת המותג “בישול טבעוני שמח”.
עוסקת בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, חברות הסעדה וארגונים, מנחה קורסים וסדנאות לבישול טבעוני ובריא במגוון נושאים.
עדי היא המייסדת והבעלים של בית הספר הראשון בארץ לבישול טבעוני.
- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 14 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות ואו לקבל החזר מקדמה. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
* ידוע לי כי בזמן ההרשמה שולמה מקדמה בלבד, את השלמת התשלום יש לשלם 7 ימים לפני תחילת הקורס
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.