סטריט פוד תאילנדי - כיתת אומן
השפית סוואלי אלדר מביאה את תאילנד לישראל בסדת בישול אסייתית אותנטית!
בכיתת אומן זו סוואלי תלמד את המשתתפים להכין את מיטב המנות מרחובות תאילנד באווירה אותנטית במיוחד.
אם אהבתם את האוכל בתאילנד, אתם חייבים להגיע ללמוד ולבשל עם האחת והיחידה היישר מתאילנד.
סאוולי נולדה בתאילנד ולאחר הגעתה לישראל הקימה יחד עם בן זוגה קייטרינג מצליח, על טהרת המטבח התאילנדי האותנטי. בהמשך פתחו את רשת המסעדות התאילנדית הראשונה בישראל "שנגרילה" ובשנת 1992 הקימו את חברת "אוריינטל פוד", המתמחה בייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק. כיום סאוולי משמשת כשפית הראשית של משלחות בית המלוכה התאילנדי בעת ביקוריהן התכופים בישראל וכן מעניקה שירותי ייעוץ קולינארי והדרכות לעסקים ומסעדות בתהליך הקמתן.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
מדריכה מקצועית עם אסיסטנטית נחמדה, הסבירה על כל מרכיב ומרכיב, הביאה דגימות לכל סוגי התבלינים גם אילו שלא השתמשנו בהם. נתנה רקע והסבר על כל מרכיב.
הייה כייף וטעים
מתכון כיפי וקליל
בבישול אוכל חריף כדאי להפעיל תחת קולט אדים בלבד, החריפות מתפשטת בכל המטבח...ועדיין חוויה משעשעת
למדתי המון! שאפו!
סוואלי היתה פשוט מקסימה.
הייתי עם בעלי ובהחלט נשוב לסדנאות נוספות.
המנות שנבחרו היו מגוונות מעניינות ומצויינות.
ובכללי היה מעולה. יצאתי עם הידע והכלים שציפיתי לקבל בסדנה ומעבר.