קורס אפיית לחמים
קורס אפיית לחמים מקצועי מעשי בן שלושה מפגשים המעניק ידע בתחום האפייה הקלאסי והמודרני, בהתמקדות על אפיית מיני לחמים. המשתתפים ייחשפו לרקע תיאורטי ולהתנסויות מעשיות שיאפשרו להם להבין את עקרונות האפייה. הקורס מיועד לחובבי הלחם המעוניינים להעמיק את הידע בתחום האפייה, בסוגי לחמים ובבחירת חומרי הגלם.
האופה מיכה תבור, בוגר Le Cordon Bleu בפריז והבעלים של קונדיטוריית ArtTavor המצליחה, מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים. מיכה, שלו ניסיון עשיר בפיתוח קונספטים ובאפיית עשרות סוגי לחמים עבור רשתות מסעדות ובתי קפה, מנהל מזה שנים את סדנאות הלחמים והמאפים של 4Chef, בהן הוא מלמד כיצד להפוך את המטבח הביתי למאפייה ריחנית ומרשימה, שאינה נופלת בטיבה ממאפייה מקצועית מהוללת.
לעמוד השף >* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
ואסתי המדהימה!
היה קורס מצויין
תודה
מיכה מסביר ונותן מעצמו ומעשיר את חוויית הקורס. גם הצגת מגוון הנושאים בלחם, סוגי הלחמים, ההתנסויות והטיפים של מיכה תורמים רבות לקורס. במילה אחת.... מומלץ.
המרצה היה נחמד וסובלני הקבוצה היתה חברתית ומאוחדת
למדתי המון
אווירה נפלאה
הסדנא באשדוד אסתטית ומאובזרת ברמה גבוהה. ממש. ו-סושפית מקסימה בשם חיה שבלעדיה אי אפשר.
תודה מכל הלב.. הייתי ממשיכה אם היה המשך לקורס. מאד ממליצה
קורס מעולה
שנותן כלים שמאפשרים להתחיל לקבל תוצאות החל מהשעור הראשון.
מיכה מדריך מעולה שמשתף בידע העצום שלו עם המון סבלנות לכל שאלה.
בקיצור מומלץ!