סדנאות ילדים מסעדות (שרונים)
רשת 4Chef תקיים בחופשת הקיץ קייטנות קיץ - קייטנת בישול במחזורים של חמישה ימים.
הקייטנות הינן חווייתיות וייחודיות בכך שהן מועברות ע"י שפים, בעלי ניסיון בעבודה עם ילדים, תוך התייחסות מקצועית ושימוש בכל כלי המטבח שבמתחמי הסדנאות של 4Chef.
נושא הקייטנה הוא אוכל שילדים אוהבים. הילדים ילמדו ויבשלו בעצמם מנות מנצחות ויהנו לטעום ממעשה ידיהם. זו חוויה קולינרית שילדכם יזכרו לכל החיים !
השפים הצעירים יקבלו: תעודת סיום קייטנה, סינר שף צעיר וגם קופסאת אוכל איכותית לביה"ס.
מיועד לילדים בגילאי 8-12.
שעות הפעילות: 09:30-12:30
*הבצקים מוכנים מראש אך תודגם הכנת הבצק בכל המנות.
יש לרשום בהערות: שם הילד/ה + גיל + האם ישנן אלרגיות למזון
הסדנאות מתקיימות בהתאם להנחיות משרד הבריאות
שרון גבאי, שפית ובעלים של מסעדת לימאני ביסטרו שבנמל קיסריה.
שרון יועצת קולינרית ומפתחת תפריטים למסעדות בהקמה ובעלת ניסיון של שני עשורים במטבחים, בעברה כתבת אוכל בערוץ 10 ובynet.
שרון מאמינה במתכונים על בסיס חומרי גלם מקומיים וטריים שעושים לנו הרבה כבוד, אהבתה הגדולה היא לחלוק את הידע שלה עם כולם ללא סודות.
- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.