קונדיטוריה- קורס המשך
קורס קונדיטוריה למתקדמים, בן 6 מפגשים שבועיים, המיועד לבוגרי קורס אומנות הקונדיטוריה של 4Chef.
הקורס לוקח את התלמידים צעד אחד קדימה לעבר עולם הקונדיטוריה המקצועי, תוך לימוד טכניקות עבודה מתקדמות ומורכבות, ושימוש בחומרי גלם ייחודיים.
הקורס יתבצע בצורת לימוד מעשית פרטנית כנהוג בבתי הספר המובילים בעולם, כאשר לאחר הדגמה פרונטאלית ופרטנית של הקונדיטורית כל תלמיד יתנסה באופן אישי בהכנת כל אחת ואחת מהמנות הנלמדות בקורס תוך שימת דגש על טכניקה, טעם והגשה.
בוגרת בתי הספר היוקרתיים NYC Restaurant and Management School ו - ICE. בסיום לימודיה עבדה במסעדות יוקרה ואף הקימה בניו יורק את המאפייה המצליחה NYC Shellco, שסיפקה מוצרים למיטב המלונות והקייטרינג בניו יורק. הודות לניסיון העצום ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של אלינור, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef בתל אביב.
לעמוד השף >- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.