דגים מחופי יפו
סדנת בישול דגים המיועדת לכל מי שרוצה ללמוד את הבסיס ולהכין מנות דגים קלאסיות שחובה בכל בית.
נבשל מנות דגים קלילות וטעימות בווריאציות שונות - כחלק מתבשיל, כסטייק, מלית למאפה, ועוד.
בין הדגים שנכיר בסדנה, הדגים הפופולריים בישראל - סלמון ודניס.
חיים סלומון, שף הבית של 4Chef, הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנה בתחום הבישול והמסעדות. לאחר שסיים את לימודיו בבית הספר הגבוה "בישולים", עבד חיים במסעדת "כפות תמרים" המיתולוגית ולאחר מכן כשף במספר מסעדות. כמי שמתמחה במטבחי הים התיכון: האיטלקי, התורכי והצרפתי, מוביל חיים מזה שנים את סדנאות הבישול האיטלקיות של 4Chef, ואת סדנאות הבשר והעדות.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
חיים סלומון
האוכל היה טעים, נחשפנו לסיגנונות שונים וטעמים מיוחדים
היה טעים מאוד
לקחתי הרבה טיפים טובים
שינה לי את הגישה לדגים לגמריייי
שף חיים סלומון מקסים, רהוט, יצירתי, מצחיק ושובה לב !!
המתכונים כולם היו טעימים כל כך שלא הפסקנו לאכול וחיים גם הפציר בנו לקחת את מה שנשאר הביתה.
אין ספק שנחזור לסדנאות נוספות של חיים !
וגם מילה טובה לראובן הסו שף
אווירה טובה.
קבוצה נחמדה ומגוונת
והעיקר : אוכל טעים ומעולה .
אירוח טוב .
תודה רבה
נהנתי מאוד
השף חיים סלומון אדיב, מסביר בקלילות ועם חוש הומור.
האכילה והטעימות במשך כל זמן הסדנא ממש מוצלחת
מעולה וטעים ממש. הדרכה מעולה בטוב טעם.
כל המשתתפים בסדנא למדו והחכימו
הסדנא מעובדת בהומור ומצד שני לומדים הרבה טכניקות ורעיונות מיוחדים וטעימים(:
מומלץ
מאוד לאוהבי הדגים מנות מעולןת וקלות להכנה בבית
עשירה וכיפית
השף העביר בצורה נעחמה את הסדנא
הצוות נהדר
מומלץ
באוירה נעימה מאד עם הומור
האוכל היה נהדר, הייתה אווירה טובה, לכולם יצא להתעסק עם האוכל וללמוד ואפילו יצאנו עם כמה טריקים של מקצוענים ;)
מומלץ בחום!
את הסדנא בצורה ברורה תוך שיתוף כל החברים
שפע של מצרכים ומתכונים מעולים
יש לציון כי הבחורה שעזרה היתה נחמדה מקצועית
וכן אמליץ על הסדנא
זו סדנא מאוד מומלצת וטעימה!
יש בכונת להשתתף בעוד סדנאות.יישר כוח
השף מצויין ומעביר את הסדנה בקלילות
שף חיים סלומון מעביר את הסדנא בצורה
כייפית ומשעשעת. נהנינו מאוד.
היה מדהים.
בכניסתנו למתחם קיבלנו יין וחלוקי שף, במהלך ההכנות חיים השף נעזר בנו והתנסנו בעצמנו. היה מנות מיוחדות מאוד וקלות להכנה כך שאפשר להכינם גם בבית.
מאוד נהננו ממליצה מאוד על סדנה זו.
חבל שאין את מתחמי 4 שף באזורים נוספים בצפון.
תודה רבה!
עברה באווירה נעימה מאוד
אני אשמח לבאו עוד פעם .
תודה
מומלץ יותר.
חיים הפגין ידע,מקצועיות והומור. חומרי הגלם היו טריים ואיכותיים והמאכלים שהכנו היו טעימים ביותר.
ממליצה בחום.
טעים
תפריט קל להכנה
והשף נהדר
נהנינו מאוד!
מומלץ
תודה
תודה גם לעינב שעזרה לו האווירה היתה נעימה מאד.
גם למדתי להכין אוכל טעים וגם אכלתי טוב.
החשף חיים מקצועי מאוד. הוא לא רק מלמד להכין אוכל אכותי, הוא גם מצליח לעביר לקבוצה את אוהבתו למקצוע ולשתף את כל אחד בהכנת מתקונים.
סדנא מצוינת.
טלי עוזרת המון והכל נעשה ברגיעה ורצון ללמד היטב
כל הכבוד היתה סדנא איכותית.
מידת השיתוף של המשתתפים בהכנת המנות מול השליטה של השף על התהליך הייתה בדיוק נכונה.
מספר המשתתפים בסדנה - 11 - אידאלי.
המנות בנושא דגים טעימות במיוחד, מתאימות ליישום בבית, ועונות על דרישתנו למזון בריא.
המזגן היה חזק מדי
מתכונים טעימים וקלים להכנה. רוצו להשתתף!
שם חיים בעל חוש הומור נהדר "תיבל" את כל הסדנא בהומור טוב בכריזמה שרק הוסיפה למתכונים המדהימים והטעימים.
אין ספק שעוד ניפגש!
תודה
מלמד וטעים
האוכל היה טעים והאווירה מצויינת ...
בטוח שאמליץ על הסדנה
לפי דעתי אם היו עד 10 משתתפים היה יכול להיות יותר נוח ללמידה אבל הייתה כיתה מצויינת אז במקרה הזה זה לא הפריע
נשמח מאד אם יפתחו סדנאות גם בחיפה.
ממליץ בחום.
חיים סלומון מעביר את הסדנא בחן ועם המון חוש הומור, וכמובן ניתן המון טיפים תוך כדי.
מומלץ מאוד!
חיים היה מקצוען ונחמד מאד. רחל הסו-שף מקסימה.
אין ספק שאשוב לסדנאות נוספות.
חג שמח!
הביאה טעם של עוד.
בהחלט סדנה שתשאיר טעם של עוד.
שאפו!!
נתן לכולם להתנסות וללמוד
עבדנו יחד בשיתוף פעולה
האוכל היה נהדר ומיוחד.
המתכונים ברורים ואופן ההכנה כייפי וקליל. בילוי מושלם. תודה רבה לשף חיים סולומון. ותודה רבה לטלי על כל העזרה.
נהניתי מאד!
ואכן מתנה נפלאה וטעימה מאוד
השף חיים עם סו השף דיאן הנעימו לנו את השעות בטיפים ובטעמים נפלאים
ברור שאאמץ את המתכונים ןאכין למשפחתי
תודה על שעות טעימות ומהנות
נתראה בסדנה הבאה
חיים מקסים, מלא חוש הומור וידע
העביר את הסדנא בכייף ובקלילות
ותודה מיוחדת לדיאן המקסימה
אילנה אביב
הייתה מדהימה
אווירה טובה מנות דג מנצחות וטעימות בשילוב יין.
האווירה הייתה נהדרת והכל זרם באופן נעים.
האוכל היה טעים מאוד ולא מורכב שניתן באמת לעשות את המנות הנפלאות גם לבד בבית.
חיים מקצועי, נחמד, מצחיק איש נפלא.
וגם תודה לניב שבשקט שלו הניע את הכל שיזרום ולא יחסר דבר והכל יתנהל בדיוק ויזרום בצורה מקצועית
ממליצים בחום
המון תודה גם לניב הסו שף שדאג לנו לכלי עבודה ומצרכים ונתן דגשים בתחנות השונות למי שהיה צריך עזרה.
נמליץ על הסדנה בחום לחברים ומשפחה. שנה טובה
יחס מעולה מצד חיים ושיר שתקתקו את הכל.
מוביל הסדנה - שף חיים סלמון מתברך ומצטיין ביכולת להעביר הידע תוך שיתוף פעיל של המשתתפים. בחירה מוצלחת של המנות (בצרוף בונוס שלא נכלל בתכנית)
סו שף רחל תרמה ביזמתה וחריצותה להצלחת הערב.
יישר כוח
אלא חורי העבירה את הסדנא עם אנרגיות טובות מלאת חן ומאוד מקצועית.
אנחנו שלושה חברים נשמח להגיע לסדנא הבאה שלה.
הקוספט של בישול בקבוצה אחת גדולה ( ולא בקבוצות קטנות ונפרדות ) נותן מלא ידע והתנסות בכל סוגי הבישול בקורס ולדעתי יש לאמץ דרך זו על מנת שנמקסם את כל הידע שניתן להכין את כל המנות כמו שהיה פה פעם ראשונה
מאד ממליצה על הסדנא של השפית אלה
מתכונים לא מסובכים
נהניתי מאד