Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה

    ים יבשה

    14.06.24 יום ו׳ 10:00
    ת"א - רח' קרליבך 11
    מעשית
    ?
    שתף עמוד:

    סדנת בישול בנושא דגים וירקות בהובלת שרון גבאי, שפית מנוסה. מבעלי "ויקי כריסטינה" ושל מסעדת "לימאני ביסטרו" בנמל קיסריה.

    דגים נאים ומבושלים בשלל צורות מאפיינים את שווקי האוכל השווים ביותר בעולם, ולא רק! בסדנה יחודית זאת של טעמי ים נלמד כיצד להכין את מאכלי הדגים הנבחרים, תוך שילוב של טכניקות אסיאתיות ואירופאיות,

    מסורתיות וחדשניות.

    נחשוף את סודות הטיפול בדגים וכמובן נטעם מהמאכלים הטריים והמשגעים שנבשל יחד.

    בסדנה משולבים טיפים לגבי סוגי ובחירת הדגים האיכותיים והמתאימים וכן לגבי הכנתם בשיטות שונות: כבישה, בישול, אפייה, צלייה. והכל לצד ירקות טריים וסודות תיבול מיוחדים!

    תשומת לב מיוחדת תינתן לאיכות המרכיבים, לטריותם ולשמירה על טעמים טבעיים. שיטות הבישול שיילמדו הינן פשוטות וקלות, כך שגם מי שאינו בעל ניסיון בבישול יכול להשתתף, ליהנות ולהצליח.

    תפריט הסדנה
    מנת פתיחה - סיגר פטה פיסטוק

    בתוספת עגבניות מיובשות על יוגורט ונענע

     

    סביצ'ה דג פרי העונה וכוסברה

    על קרם כמהין וגבינה בושה

    טטאקי טונה

    על גרניטת דובדבנים וליים

    דלעת כבושה

    גבינת מנצ’גו, פלחי הדרים ושקדים קלויים

    פילה מוסר

    צרוב על פירה באטר ושומר בחמאת תפוז

    שוט מוחיטו
    ארטישוק ירושלמי

    על קרם כמהין וגבינת בושה

    קולורבי וסלקים שרופים

    על קציפת לבנה ודואה אגוזים

    קרעי לברק

    על סלט חם של מנגולד לימון וזעתר

    פנקוטה יוגורט
    מנת פתיחה - סיגר פטה פיסטוק

    בתוספת עגבניות מיובשות על יוגורט ונענע

     

    שוט מוחיטו
    סביצ'ה דג פרי העונה וכוסברה

    על קרם כמהין וגבינה בושה

    ארטישוק ירושלמי

    על קרם כמהין וגבינת בושה

    טטאקי טונה

    על גרניטת דובדבנים וליים

    קולורבי וסלקים שרופים

    על קציפת לבנה ודואה אגוזים

    דלעת כבושה

    גבינת מנצ’גו, פלחי הדרים ושקדים קלויים

    קרעי לברק

    על סלט חם של מנגולד לימון וזעתר

    פילה מוסר

    צרוב על פירה באטר ושומר בחמאת תפוז

    פנקוטה יוגורט
    שרון גבאי
    בהנחיית השפית: שרון גבאי

    שרון גבאי, שפית ובעלים של מסעדת לימאני ביסטרו שבנמל קיסריה.
    שרון יועצת קולינרית ומפתחת תפריטים למסעדות בהקמה ובעלת ניסיון של שני עשורים במטבחים, בעברה כתבת אוכל בערוץ 10 ובynet.
    שרון מאמינה במתכונים על בסיס חומרי גלם מקומיים וטריים שעושים לנו הרבה כבוד, אהבתה הגדולה היא לחלוק את הידע שלה עם כולם ללא סודות.

    לעמוד השף >
    חשוב לדעת על הסדנה:

    * ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
    * בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
    * במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
    * כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
    * רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
    שתף עמוד:
    הרשמה לסדנה
    מחיר למשתתף
    390.00
    בחר כמות
    1
    הנחה משתלמת:
    כמות מחיר למשתתף
    2 x
    380 ליח׳
    4 x
    370 ליח׳
    6 x
    360 ליח׳
    • חבר מועדון? הזדהה/הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה (בכפוף לתקנון האתר)
    3 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    מיכאל
    2024-05-03 22:01:07
    סדנה מצויינת ממליץ בחום. הרבה מנות מקוריות ומעניינות. מושלם למי שאוהב דגים
    שושי ראט
    2024-03-04 08:47:13
    הייתה סדנא נפלאה עם הרבה חומרי גלם משובחים ושרון גבאי מקסימה
    לילך גזית
    2024-03-02 08:36:22
    שרון היתה מקסימה! המנות היו טעימות מאוד! למדנו טכניקות חדשות והעשרנו את הידע שלנו. תודה רבה!

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!