אפייה ללא גלוטן
תמי, כוהנת הקמח ללא גלוטן בישראל, מגיעה אלינו לסדנת אפייה ללא גלוטן חדשה, בה תעניק למשתתפים את הכלים להתמודדות עצמית במטבח נטול הגלוטן
ותלמד כיצד להכין מגוון מאפים מתוקים, כולל טיפים לאפייה ללא גלוטן.
** מתחם הסדנה אינו נקי מגלוטן**
תמי בן-דוד, מפתחת "קמח תמי" ומנהלת הבלוג הפופולרי "קולינריא", שבה ועורכת אצלנו סדנאות בהן היא מעניקה למשתתפים את הכלים להתמודדות עצמית במטבח נטול הגלוטן, בדגש על תחום האפייה.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
מומלץ
המדריכה תמי מקסימה ומסבירה במקצועיות ובסובלנות רבה
מומלץ ביותר
התוצאות היו מדהימות