קורס קונדיטוריה
קורס קונדיטוריה למתחילים, 14 מפגשים שבועיים.
המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef , יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.
נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.
מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.
חני לשם הקימה וניהלה את הקונדיטוריה "חטאים מתוקים". בנוסף, עוסקת חני מזה שנים רבות בהוראת קונדיטוריה ב 4Chef ובבתי ספר שונים ומובילה פעילויות הקשורות בבסיס האפייה: פיתוח מוצרים, ליווי יצרנים בתהליכי ייצור וייעוץ לעסקי מזון. הודות לניסיון העצום, לידע המקצועי ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של חני, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה המקצועיים של 4Chef בהוד השרון ובמודיעין.
לעמוד השף >* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
חני סופר סופר מקצועית, בעלת ידע עמוק ומקיף. מורה כריזמטית,
מעבירה את החומר בצורה מעניינת עם חוש הומור נפלא.
ענת ניצחה בזריזות ובשמחה על כל ההכנות מסביב והוסיפה המון צבע ,חיים, מוזיקה ובסבלנות שלפה לנו כל מה שרק חיפשנו.
כל חומרי הגלם היו זמינים ובשפע.
ממליצה בחום רב.
נואית.
אבל מה שבאמת עושה את הקורס לקורס מצויין, זה הצוות המדהים שמעבירים אותו!!
חני השפית עם ידע מקצועי מטורף!!! יכולת להעביר קורס כך שהכל מתקתק וברור לכולם, והכל מתובל באישיות מדהימה והומור.
ענת הסו שפית, דאגה שהכל יתוקתק לא רק מאחורי הקלעים אלה גם "על הבמה". עזרה, תמכה ויצרה אווירה שגרמה לי להנות מכל רגע.
כל אחת מהצוות מדהימה בפני עצמה, אבל חשוב לא פחות היא הדינמיקה בין הצוות, ובקורס הזה הדינמיקה בין ענת לחני הוסיפה לאווירה מקצועית, נעימה ומצחיקה. עונג ללמוד מאנשים כאלה!!
ל4 שף - חומרי גלם היו בשפע ובאיכות גבוה.
חני אלופה מיוחדת ברמות שאין לתאר.
השילוב עם ענת היה שיא השיאים.
רכשנו הרבה ידע וקבלנו הרבה טיפים. עכשיו צריך ליישם את מה שלמדנו.
נהנתי מאד מאד והיה עצוב לי מאד שהקורס הסתיים.
יישר כח ציון 10.
חני מדהימה, מקצועית, מיוחדת ואביב פשוט קסם.
בעיניי חבל שנגמר. משאיר בהחלט טעם של עוד. אני כבר מחכה לקורס ההמשך. תודה !