מצרכים לסדנה מתוקים מנצחים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר
מצרכים הדרושים לסדנה :
- 4 ליטר שמנת מתוקה
- 400 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שוקולד חלב
- 300 גרם שוקולד לבן
- 600 גרם סוכר לבן
- 12 ביצים מידה M
- 200 גרם קמח לבן
- 400 גרם חמאה
- מחית וניל
- מלח
- 200 גרם קמח תופח
- לימון 1
- 1/2 ק”ג גבינה לבנה 9%
- 250 גרם אבקת סוכר
- אינסטנט וניל 1 חבילה
- קישוטי שוקולד
- גלידת וניל
ציוד נדרש לסדנה :
- כוסות חד פעמי או זכוכיות למוס 3 שוקולדים ועוגת גבינה פירורים .
- כוסות /קוקוטים לקרם ברולה וסופלה שוקולד .
- ברנר
- שקיות זילוף
- מיקסר במיקס
- תבנית לאפיית ברולה .
- מסננת לאבקת סוכר .
בתאבון !