קורס בישול

מועד פתיחה: 25.09.19 יום ד׳ 17:00
מודיעין
שתף עמוד:

קורס בישול מקצועי, 15 מפגשים. קורס בישול עם תפריט כשר בו המשתתפים ילמדו את עקרונות הבישול. הקורס מקנה למשתתפים כלים וידע להשתלבות בעולם הקולינרי העשיר. במהלך הקורס יחשפו המשתתפים לשפים נוספים שיעבירו שיעורים בנושאים בהם הם מתמחים.

מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

cours

סילבוס הקורס
הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים. שיטות וסוגי חיתוך שונים, הכרה מקרוב של הסכין, יד ימינו של השף.

מרקים

נכיר סוגי מרקים שונים מהעולם ונעמוד על ההבדלים ביניהם. נתנסה בהכנת מרקים חמים, קרים, צמחוניים, בשריים ורבים אחרים.

בשר בקר חלק א'

היכרות ראשונית עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

בשיעור הבשר הראשון נעבוד עם נתחים לצלייה מהירה, נכין תוספות ורטבים מתאימים.

בשר בקר חלק ב'

שיעור שני בנושא עולם הבשר. נעבוד עם נתחים לצלייה ארוכה, נכין תבשילים וקדירות.

עופות ובעלי כנף

נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

לחמים ומאפים

נכיר את סוגי הלחמים השונים – מחמצת, שמרים ועוד, נעבור על יסודות הלחם – לישה, התפחה, עיצוב ואפייה, ונתנסה באפיית לחמים שונים.

קינוחים
מטבח אסיאתי

המטבח האסיאתי מלא בטעמים, ניחוחות וחומרי גלם מיוחדים. בשיעור זה נכיר ונטעם מהמטבח האסיאתי העשיר.

צירים, רטבים ואמולסיות

אחד מיסודות הבישול הינו הציר. נכיר ציר ירקות, עוף, בשר ודגים. בנוסף, בשיעור זה נכיר מגוון של רטבים בסיסיים מעולם הקולינריה.

בראנץ'

שיעור חווייתי בו נתנסה בהכנה של ארוחת בוקר מורחבת. נעבוד עם בצקים – בריוש ופריך, ביצים מסוגים שונים, גבינות.

פחמימות, דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד. 

מטבח איטלקי

המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות. 

דגים

עולם הים הוא עולם עשיר. נכיר את ההבדלים בין סוגי הדגים – בריכות, מים מתוקים וים, נלמד כיצד מזהים דג טרי, כיצד מאחסנים, כיצד מפלטים ואת שיטות הבישול השונות המתאימות לכל דג. 

כבש וטלה

נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

פרויקט גמר

בסיום הקורס כל אחד מהמשתתפים יתנסה בהכנה של מנה אישית עפ”י בחירתו ויכין אותה תוך כדי שימוש בכל היסודות הנלמדים. בסוף השיעור תתקיים פרזנטציה וארוחה של כלל המנות אשר הוכנו בשיעור הסיום, וכן תינתן תעודת סיום קורס.

 

רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

בהנחיית השפית: אילה ארוך

איילה, בוגרת לימודי Cordon Bleu בפריז, עבדה במשך שנים רבות במספר מסעדות מובילות בפריז: le procop, chez paul, ו-l'apart, בהן התקדמה במהירות בסולם הדרגות. לאחר שפתחה בארץ את מסעדת עדנה ביסטרו וגם קייטרינג בוטיק, עוסקת איילה כיום בייעוץ קולינרי ומעבירה ב-4Chef מגוון של סדנאות שף וכן את קורס הבישול היוקרתי של הרשת.  

לעמוד השף >
שתף עמוד:
מפגש 13 מתוך 15
הרשמה לקורס
מחיר למשתתף
4,400.00
בחר כמות
1
  • ניתן להצטרף לקורס שכבר נפתח, לתאום מראש התקשרו אלינו.
להזמנה טלפונית: 08-9110900
תאריך: 17.06.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 24.06.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 01.07.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 08.07.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 22.07.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 29.07.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 05.08.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 12.08.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 19.08.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 26.08.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 02.09.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 09.09.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 25.09.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 23.09.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 02.10.19 יום ד׳
שעה: 17:00
12 תגובות
דירוג ממוצע: 5
רבקה צבאן
2019-02-25 10:45:43
היה לי לעונג ללמוד בקורס במכללת פור שף במודיעין, אבקש להודות לשפית איילה ארוך ולכל צוות השפים שלימדו אותנו בצורה חוויתית ומעניינת. כמו כן לכל צוות העובדים בחנות שנתנו לנו להרגיש בבית. תודה.
מורן יוקלר
2019-02-06 00:01:34
קורס איכותי בהובלת אילה המקסימה!
מומלץ ביותר :)
מורן יוקלר
2019-02-05 17:37:47
קורס איכותי בהובלת אילה המקסימה!
מומלץ ביותר :)
דניה וייס
2019-02-04 22:53:07
הקורס מעשיר ומגוון, השפית איילה ארוך מדהימה ומקצועית כמו גם השפים האורחים. המקום נעים עד מאוד. זו הייתה חוויה מעשירה וטעימה לכל אורך הדרך. מחכה כבר להמשך...
דוד ברזילי
2018-08-26 17:05:44
באתי עם ציפיות גבוהות, והקורס לא רק שענה עליהן, אלא עבר אותן בהרבה.
איילה המדהימה, אנרגטית, מקפידה, מסבירה בצורה מעולה ומאוד איכפתית.
התלהבתי מאוד ואני מלהיב את הסובבים אותי.
ממליץ בחום (גבוה)!!!
אלי אקשטיין
2018-08-14 10:26:57
הקורס היה מעולה, בעיקר בזכות איילה אשר הדביקה את כולם באהבת הבישול והיצירה. גם הסושפיות שלה היו מעולות, אדיבות וסבלנות עד אין קץ. הרווחתם שגריר...
אודי גביש
2018-08-14 10:00:49
קורס מעולה, אהבתי את יכולת ההדרכה של השפית איילה ארוך, היכולת שלה להביא את האהבה לבישול כדרך חיים, את העדיפות לעשיה בבית מאשר לקנות, את הגמישות שלה לגבי הזמן שתמיד קיבלנו עוד ועוד ובהנאה גדולה. הקורס הסיר מחסומים ונטע המון ביטחון עצמי להעז ולעשות מתוך ידע והנאה. מן הצד השני הייתי שמח אם היו עוד הרצאות של רקע תיאורתי
ארביב זהבה
2018-08-13 23:34:30
היה מצויין למדנו המון. המדריכה איילה שפית מדהימה מקצוענית, קשובה, בעלת ידע רחב בתחום ומעבירה באופן רהוט וברור עם סבלנות. המצרכים בשפע וברמה גבוהה ואיכותית.
דינה שוחט
2018-02-19 21:57:07
היה מהנה נהנתי מכל רגע. רמה גבוהה ובעיקר הכי כייף היה עם איילה מקסימה נעימה ומקצועית אין עליה
כל הכבוד
יעל סירי
2017-08-28 23:58:05
מדהים מדהים
איילה פשוט מהממת ,רועי היה מדהים
חוויה מענגת עם קבוצה יוצאת מהכלל
שאפו ענק
אלה דברן
2017-08-28 22:15:51
קורס מעולה, מקצועי, תרם לי הרבה. איילת ארוך שפית מהמדרגה הראשונה.
בועז מיכה
2017-08-28 21:35:25
קורס נפלא ומהנה. מחכה בקוצר רוח לקורס למתקדמים. תודה לאיילה ושאר השפים שנתנו מעצמם ללמד אותנו ולרועי ושאר העוזרים על כאב הראש שעשינו להם.