Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קונדיטוריה מתקדמים

    קונדיטוריה מתקדמים

    מודיעין - ישפרו (רח' המקצועות 16)
    שתף עמוד:

    קורס קונדיטוריה ואפייה למתקדמים, בן 7 מפגשים שבועיים, המיועד לבוגרי קורס אומנות הקונדיטוריה של 4Chef.

    הקורס לוקח את התלמידים צעד אחד קדימה לעבר עולם הקונדיטוריה המקצועי, תוך לימוד טכניקות עבודה מתקדמות ומורכבות, ושימוש בחומרי גלם ייחודיים.

    הקורס יתבצע בצורת לימוד מעשית פרטנית כנהוג בבתי הספר המובילים בעולם, כאשר לאחר הדגמה פרונטאלית ופרטנית של הקונדיטורית כל תלמיד יתנסה באופן אישי בהכנת כל אחת ואחת מהמנות הנלמדות בקורס תוך שימת דגש על טכניקה, טעם והגשה.

     

    cours

    סילבוס הקורס
    מיניבר

    ריבת פטל, לינדזר פטל, בלונדיס בננה, יהלומי פקאן, בר לימון, גבינה, שוקולד ושטרויזל, שכבות קקאו, פרלינה ושטרויזל גרו, בר חמאת בוטנים, בר לימון, מרציפן ותפוז

    מאפי בוקר

    בריוש: ברי ואגוזים, פרומעז ועגבניות שרי, קרם לימון ומסקרפון, חלות בריוש עם סוכר גבישי / שטרויזל, מרציפן פיסטוק ואגסים

    קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד, מאפי קוקוס ואננס, מאפי שקדים מקורמלים, מאפי תפוחים ווניל

    ללא גלוטן

    עוגת לימון עשירה בסירופ, עוגת קינמון ואגוזים, עוגת שוקולד, עוגיות חמאה ופקאן, עוגיות שוקולד צ’יפס, עוגיות שקדים, עוגיות בריאות, סהרונים, רולדה במילויים שונים, עוגיות יהלומים

    עוגות ראווה - קישוטי מוס

    טכניקות הרכבת מוסים, ציפוי, אינסרטים ואלמנטים מתקדמים בקישוט 

    טארטלטים

    פרג שוקולד, פרנג’יפן ושזיף, קרמל טופי שוקולד ואגוזים, מרציפן וקרם פסיפלורה, ג’יאנדויה, קרם פקאן ובננות, שוקולד לבן ופטל, ברטון וקרם פיסטוק

    בארנץ'

    דיניש תבלינים ופטה, קרואסון שקדים, בריוש פרובנסיאל, בריוש עגבניות שרי, בצל מקורמל ומוצארלה, בריוש ריקוטה ופירות, באגט במילוי גבינות וארטישוק, מקלות זיתים, סירות בצק פטריות ובצל, ריבת חלב, מאפין ריבת חלב, מאפין פרג ותפוזים, מאפין שיבולת שועל ושזיפים, מאפין בננה ואגוזי מלך

    לחמים

    לחמי מחמצת: לחם גרעיני חמניה, לחם שיפון, לחם טוסקאני, לחם קליל, לחם מלא עם פרג ופקאן, לחם שיפון וקמח מלא

    לחמים מהירים: לחם קל קינואה, חלת מרציפן, כתר צימוקים, לחם מלא, טבעת יוגורט

    מיניבר

    ריבת פטל, לינדזר פטל, בלונדיס בננה, יהלומי פקאן, בר לימון, גבינה, שוקולד ושטרויזל, שכבות קקאו, פרלינה ושטרויזל גרו, בר חמאת בוטנים, בר לימון, מרציפן ותפוז

    טארטלטים

    פרג שוקולד, פרנג’יפן ושזיף, קרמל טופי שוקולד ואגוזים, מרציפן וקרם פסיפלורה, ג’יאנדויה, קרם פקאן ובננות, שוקולד לבן ופטל, ברטון וקרם פיסטוק

    מאפי בוקר

    בריוש: ברי ואגוזים, פרומעז ועגבניות שרי, קרם לימון ומסקרפון, חלות בריוש עם סוכר גבישי / שטרויזל, מרציפן פיסטוק ואגסים

    קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד, מאפי קוקוס ואננס, מאפי שקדים מקורמלים, מאפי תפוחים ווניל

    בארנץ'

    דיניש תבלינים ופטה, קרואסון שקדים, בריוש פרובנסיאל, בריוש עגבניות שרי, בצל מקורמל ומוצארלה, בריוש ריקוטה ופירות, באגט במילוי גבינות וארטישוק, מקלות זיתים, סירות בצק פטריות ובצל, ריבת חלב, מאפין ריבת חלב, מאפין פרג ותפוזים, מאפין שיבולת שועל ושזיפים, מאפין בננה ואגוזי מלך

    ללא גלוטן

    עוגת לימון עשירה בסירופ, עוגת קינמון ואגוזים, עוגת שוקולד, עוגיות חמאה ופקאן, עוגיות שוקולד צ’יפס, עוגיות שקדים, עוגיות בריאות, סהרונים, רולדה במילויים שונים, עוגיות יהלומים

    לחמים

    לחמי מחמצת: לחם גרעיני חמניה, לחם שיפון, לחם טוסקאני, לחם קליל, לחם מלא עם פרג ופקאן, לחם שיפון וקמח מלא

    לחמים מהירים: לחם קל קינואה, חלת מרציפן, כתר צימוקים, לחם מלא, טבעת יוגורט

    עוגות ראווה - קישוטי מוס

    טכניקות הרכבת מוסים, ציפוי, אינסרטים ואלמנטים מתקדמים בקישוט 

    חני לשם
    בהנחיית הקונדיטורית: חני לשם

    חני לשם הקימה וניהלה את הקונדיטוריה "חטאים מתוקים". בנוסף, עוסקת חני מזה שנים רבות בהוראת קונדיטוריה ב 4Chef ובבתי ספר שונים ומובילה פעילויות הקשורות בבסיס האפייה: פיתוח מוצרים, ליווי יצרנים בתהליכי ייצור וייעוץ לעסקי מזון. הודות לניסיון העצום, לידע המקצועי ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של חני, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה המקצועיים של 4Chef בהוד השרון ובמודיעין.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 8 מתוך 7
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    2,000.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 02.04.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 09.04.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 07.05.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 14.05.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 21.05.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 28.05.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 04.06.17 יום א׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    2 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    גלית עבוד
    2017-06-05 00:16:04
    קורס קונדטוריה למתקדמים. עדין לא נגמר (מזל).
    נהנת מכל רגע... חני ואביב האלופים
    מעיין כהן
    2017-06-04 22:50:26
    חני ואביב מדהימים!! אני רוצה עוד קורסים!!

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!