עולם הפסטה
המטבח האיטלקי הוא אחד מהמטבחים הפופולריים ביותר בעולם, והוא מכונה בצדק "שגריר הטעמים".
הוא מתאפיין בשימור הטעמים הטבעיים של המצרכים ובשילוב של טכניקות בישול פשוטות והכל בשימת דגש על חומרי גלם איכותים וכבוד לאדמה.
במטבח האיטלקי יש בהירות ופשטות: חומרי הגלם המרכזיים כמו עשבי תיבול טריים, שמן זית טהור, ופסטה, משולבים בצורה המושלמת בין עצמם.
בסדנא נלמד להכין סוגי פסטה בייצור עצמי, עבודה עם בצק ומכונת פסטה ידנית שניתן ליישם גם בבית.
נרדד את בצק הפסטה לעלי לזניה, ניצור פסטה טליאטלה בשלושה צבעים ונכין קנלוני במלית גבינות.
קרן סגל למדה בבית הספר המקצועי לבישול באיטליה "Italian Culinary Institute ICI" שם למדה לעומק את יסודות המטבח האיטלקי לגווניו ונפלה בקסמו. קרן צברה ניסיון עשיר במטבח הצרפתי, במטבח האורגני ובמטבח האיטלקי בארץ ובחו"ל. מזה שנים זוכות סדנאות המטבח האיטלקי של קרן ב 4Chef, לביקוש גבוה מאוד ולרמה גבוהה של שביעות רצון.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
היה יום של כייף.
כיף ,חוויתי ,טעים
אווירה מקצועיות הנאה מובטחת
קרן ספיר מקצועית ועניינית בדיוק כמו שציפינו
תודה
נקודה לשיפור: הכיריים החשמליות עשו בעיות, לא כולן עבדו כמו שצריך.
קרן השפית מדהימה. למדנו אכלנו וגם לקחנו מנה הביתה .
כל הכבוד ליוני ולצוות 4chef
ולערן הסו שף .
תודה רבה רבה .
קרן הייתה מהממת
לדעתי כדאי להמליץ לאנשים להביא קופסאות מהבית ובכך למזער את כל הפלסטיק.זה מה שאעשה בפעם הבאה, ובהחלט אבוא שוב! תודה רבה:)
תודה רבה ומקווה לחזור שוב לסדנאות
חוויה כיפית מאוד!! ויוצאים שבעים ומרוצים
ההסברים היו ברורים, הדגמות וההדרכה בזמן הביצוע היו מפורטות, והתוצאה הייתה הנעה גם מהמדרגה וגם מהאוכל.
ונתנה ערך מוסף
תודה רבה
הגענו מגבעת שמואל
היה מעניין מרצה טובה מקום מעולה
האוכל טעים, נהנו מאוד!
תודה רבה!
הסברים ברורים וטובים
קרן שפית מוכשרת
השפית שרון גבאי מקצועית, מלמדת, מצחיקה, מסבירה וסבלנית. מומלץ בחום. מאוד נהננו.
היה מעולה!!! קרן מקסימה שמסבירה ועונה על כל שאלה.
הסבירה ולימדה הרבה מעבר למה שהסדנה היתה צריכה להכיל.
והכי חשוב שהיה גם טעים מאוד!
נהנתי מאוד ורוצה שוב
רצוי שתעשו גם בצפון!!
בסהכ היה נפלא...תודה כמו תמיד
למדנו להכין פסטה במגוון צבעים
וגם אכלנו ארוחה מגוונת וטעימה
קרן מקצועית ונחמדה, אוכל סוף הדרך
ממש נהננו! תודה רבה
הסדנאות קולחת וטעימה
חוויה מלמדת ומעצימה את הידע. כמובן שנחזור שוב!(:
קרן מקצועית ונעימה
היה כמובן טעים והרגשתי שלמדתי המון!
השפית קרן סגל - מ ע ו ל ה!
סדנא מעניינת מאד וטעימה במיוחד,
ללא ספק הנאה צרופה,
ובוודאות נחזור שוב
קרן ואביב היו מקסימים.
לא האמנתי כמה קל להכין פסטה..
היתה אווירה מאוד טובה.
תודה רבה
ממש נהניתי. למדתי המון והיה בסוף מאוד מאוד טעים...
האווירה חמה. ממליצה מאודד וכמובן שאחזור לסדנאות אחרות
השפית מקצוענית
התפריט עשיר והתוצאה הסופית טעימה מאוד.
קרן מדריכה ממש טובה והסו שפית שלה עזרה והיתה גם מצוינת
אשמח להשתתף בעוד פעילויות בעתיד
תודה על חוויה מדהימה
אשמח להשתתף בעוד פעילויות בעתיד תודה על חוויה מדהימה
קרן מדהימה, תודה רבה