עוגות בלתי נשכחות
קרה לכם שטעמתם קינוח מעולה ורציתם לשחזר אותו בבית ולא ידעתם איך ?
סדנת אפייה בה נעבוד עם מגוון בצקים, נעבוד בטכניקות שונות ונלמד להכין 4 מנות מנצחות ובלתי נשכחות!
כמי שהתמחתה במטבחי בתי המלון המובילים בפריז, בלונדון ובדרום אפריקה, וכמי שעבדה עם השפים המובילים בפריז, שימשה טל כשף קונדיטור הראשי של מלון הבוטיק המוביל באירופה Lanesborough Hotel, וניהלה פסי קינוחים באירועי יוקרה רבים באנגליה, ובראשם לבית המלוכה בלונדון. במהלך השנים זכתה בפרסים יוקרתיים ובתארי הצטיינות לאומיים והייתה לקונדיטורית הראשונה שהעבירה הרצאה בכנס הקולינארי המקצועי Omnivore. ההכרה הגבוהה בה זכתה הייתה כשף פטיסירי המצטיינת של איגוד השפים האנגליים.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
וכמובן התוצאה היתה טעימה ונהדרת.
חויה שאמליץ עליה לחבריי ובעיקר לסדנא של טל
למדנו , נהננו וקיבלנו טיפים מועילים לאפיה.