Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס קונדיטוריה

    קורס קונדיטוריה

    מודיעין - ישפרו (רח' המקצועות 16)
    שתף עמוד:

    קורס קונדיטוריה למתחילים, 14 מפגשים שבועיים.

    המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef , יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

    נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.

    מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

     

    cours

    סילבוס הקורס
    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

    קרמים וטארטים

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק העשיר והפריך הזה. עוד נלמד על הכנת קרמים, חומרים מסמיכים ופיסטור חומרי גלם. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

    שמרים - לחם

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים. כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ולחמניות, פוקאצ’ות וחלות. נלמד קליעה ונתינת צורות ללחם.

    גבינות ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה. נכין מוס גבינה, עוגה אפויה וטארטים. כמו כן, נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

    מוסים ומקרונים

    עולם הקינוחים הקרים. נתמודד עם חומרים קושרים, הקצפות, כניסת מסות קלילות למסות דחוסות. כמו כן, מקרונים בשלל צבעים ומילויים, בשתי שיטות ההכנה הקלאסיות, על בסיס מרנגים שונים.

    קינוחים קלאסים

    קלאסיקות בעולם הקינוחים. קינוחים קרים, אפויים, אישיים, קינוחי כוסות. קינוחים מורכבים וגם פשוטים.

    השיעור מועבר ע”י השף קונדיטור טל האוזן שקיבלה את פרס הקונדיטורית המצטיינת של איגוד השפים האנגלי.

     

    פטיפורים

    קטנים קטנים ומורכבים. שיעור שיש בו נציגות של מה שלמדנו, בצק פריך, קרמים, מסות שומניות, הקצפות והסמכות. כמו כן, מפגש ראשון עם בצק רבוך- עולם הפחזניות.

    בצק פריך- עוגיות

    מבוא עיוני מעמיק על בצק פריך, שיטות הכנה ואיחסון. נכין שלל עוגיות ונלמד על חיי מדף נכונים ואיך מגיעים לשם.

    בצק עלים

    נלמד על הטכנולוגיה המאלפת של בצק דפים. שיעור מלא אפייה, מתוקה ומלוחה, והתנסות בהכנת בצק עשיר ורב אופי, שניתן לקחת לכל כיוון שנרצה, מתוק ומלוח.

    שמרים מתוקים - מאפים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נלמד סוגי בצקים שונים, קל יותר, והעולם המורכב של שמרים עלים. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

    שוקולד

    עולם השוקולד. השיעור מועבר על ידי סיגל קרפל, שוקולטיירית עילית. כיתת אומן מעשית, מפגש עם הגנאש ועם טמפרינג של שוקולד. פרלינים, ממתקי שוקולד וקישוטים.

    טכניקות עיצוב מתקדמות

    שיעור שמתמקד בטכניקות קישוט עכשוויות לציפוי ועיצוב עוגות.

     

     

    קינוחים מודרנים

    וירטואוזיות בעולם הקינוחים. ניקח את מה שלמדנו ונקפוץ כיתה. קינוחים מורכבים יותר, שימוש בחומרים שעוד לא פגשנו, כוח ההמצאה פוגש את המתוק.

    השיעור מועבר ע”י השף קונדיטור טל האוזן שקיבלה את פרס הקונדיטורית המצטיינת של איגוד השפים האנגלי.

    פרויקט גמר

    המשתתפים בוחרים מתכון ומתמודדים עימו מתחילת ההכנה ועד סופה. זו הדרך שלנו להבהיר לתלמיד דרך חווייה של התמודדות, עד כמה למד והעצים את הביטחון העצמי שלו באפייה והתמודדות עם תהליכי הכנה מורכבים. זוהי גם מסיבת הסיום והפרידה שלנו מהקורס.

    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

    בצק פריך- עוגיות

    מבוא עיוני מעמיק על בצק פריך, שיטות הכנה ואיחסון. נכין שלל עוגיות ונלמד על חיי מדף נכונים ואיך מגיעים לשם.

    קרמים וטארטים

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק העשיר והפריך הזה. עוד נלמד על הכנת קרמים, חומרים מסמיכים ופיסטור חומרי גלם. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

    בצק עלים

    נלמד על הטכנולוגיה המאלפת של בצק דפים. שיעור מלא אפייה, מתוקה ומלוחה, והתנסות בהכנת בצק עשיר ורב אופי, שניתן לקחת לכל כיוון שנרצה, מתוק ומלוח.

    שמרים - לחם

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים. כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ולחמניות, פוקאצ’ות וחלות. נלמד קליעה ונתינת צורות ללחם.

    שמרים מתוקים - מאפים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נלמד סוגי בצקים שונים, קל יותר, והעולם המורכב של שמרים עלים. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

    גבינות ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה. נכין מוס גבינה, עוגה אפויה וטארטים. כמו כן, נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

    שוקולד

    עולם השוקולד. השיעור מועבר על ידי סיגל קרפל, שוקולטיירית עילית. כיתת אומן מעשית, מפגש עם הגנאש ועם טמפרינג של שוקולד. פרלינים, ממתקי שוקולד וקישוטים.

    מוסים ומקרונים

    עולם הקינוחים הקרים. נתמודד עם חומרים קושרים, הקצפות, כניסת מסות קלילות למסות דחוסות. כמו כן, מקרונים בשלל צבעים ומילויים, בשתי שיטות ההכנה הקלאסיות, על בסיס מרנגים שונים.

    טכניקות עיצוב מתקדמות

    שיעור שמתמקד בטכניקות קישוט עכשוויות לציפוי ועיצוב עוגות.

     

     

    קינוחים קלאסים

    קלאסיקות בעולם הקינוחים. קינוחים קרים, אפויים, אישיים, קינוחי כוסות. קינוחים מורכבים וגם פשוטים.

    השיעור מועבר ע”י השף קונדיטור טל האוזן שקיבלה את פרס הקונדיטורית המצטיינת של איגוד השפים האנגלי.

     

    קינוחים מודרנים

    וירטואוזיות בעולם הקינוחים. ניקח את מה שלמדנו ונקפוץ כיתה. קינוחים מורכבים יותר, שימוש בחומרים שעוד לא פגשנו, כוח ההמצאה פוגש את המתוק.

    השיעור מועבר ע”י השף קונדיטור טל האוזן שקיבלה את פרס הקונדיטורית המצטיינת של איגוד השפים האנגלי.

    פטיפורים

    קטנים קטנים ומורכבים. שיעור שיש בו נציגות של מה שלמדנו, בצק פריך, קרמים, מסות שומניות, הקצפות והסמכות. כמו כן, מפגש ראשון עם בצק רבוך- עולם הפחזניות.

    פרויקט גמר

    המשתתפים בוחרים מתכון ומתמודדים עימו מתחילת ההכנה ועד סופה. זו הדרך שלנו להבהיר לתלמיד דרך חווייה של התמודדות, עד כמה למד והעצים את הביטחון העצמי שלו באפייה והתמודדות עם תהליכי הכנה מורכבים. זוהי גם מסיבת הסיום והפרידה שלנו מהקורס.

    שתף עמוד:
    מפגש 16 מתוך 15
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    4,100.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 22.05.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 05.06.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 12.06.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 19.06.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 26.06.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 03.07.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 10.07.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 17.07.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 24.07.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 31.07.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 07.08.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 14.08.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 21.08.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 28.08.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 04.09.19 יום ד׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    2 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    שרון
    2020-02-11 12:12:38
    קורס מדהים.
    דלית שפית מקסימה, מקצועית ובעלת ידע רב. מעבירה את החומר בצורה מעניינית. משלבת תיאוריה עם מעשי בצורה ברורה ומהנה.
    דניאל, הסו-שפית עזרה המון לאורך הסדנאות והיתה קשובה לכל בקשה שעלתה.
    קורס מהנה ומומלץ.
    נדב בן אלי
    2020-02-06 23:31:17
    דלית קונדיטורית מעולה, העבירה את הקורס בצורה מקצועית עם חיוך , סבלנות כלפיי המשתתפים.
    במהלך הקורס נכחה גם העוזרת דניאל עזרא אשר נתנה מענה לכל שאלה ובמסירות רבה.

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!