קורס קונדיטוריה
קורס קונדיטוריה למתחילים, 10 מפגשים שבועיים.
המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef , יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.
נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.
מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.
מחיר הקורס: 3550 ש"ח
הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
יתרת התשלום: 3050 ש"ח
* יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא ריבית
דלית מעבירה סדנאות אפיה ובישול למעלה מ-20 שנה. בוגרת לימודי בישול בתדמור, התמחתה ב"פושון" ו"לוקה קרטון" בפריז. בעלת ניסיון רב בתחום הבישול והקונדיטוריה.
לעמוד השף >- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
הקורס מקנה מלא ידע, ומועבר על ידי השפית האלופה והמקצועית דלית יחד עם הסו שפית התותחית לימור.
האווירה הייתה מדהימה, הורגש כמה איכפת להן מאיתנו.
כל מפגש היה מהנה ומלמד וניתנו בו את חומרי הגלם האיכותיים ביותר.
דלית ולימור תמיד היו זמינות לכל שאלה ועניין.
מומלץ ביותר
מחכה כבר לקורס המשך
לפעמים היה חסר ציוד שפגע בלמידה והוביל לטעויות (מד חום לא תקין, משקל לא תקין, )
דלית ולימור מקסימות. טל (שוקולטייר) מקצועית ונעימה.
אשמח לקורס מתקדמים.
תודה
לימור מהממת
פשוט צוות מנצח!
כייף אדיר ! למדתי הרבה ! אווירה טובה והיה פשוט מהנה ומענג!
ישר כח
וכבר מתגעגעת !
השפית דלית היא אישיות מיוחדת ומעניינת, מקצועית וכיפית, משרה אווירה טובה.
יחד עם הסו שפית לימור זה צוות מנצח!
התחושה שבאמת איכפת להן מכל אחד ואחת.
היה לנו העונג ללמוד מהן
ימי רביעי הפכו לימים קסומים שלא רוצים לפספס.
הקבוצה הייתה מדהימה
ובמקום היו שפע של חומרים איכותיים
מחכים כבר לקורס המשך
אחזור בהחלט לקורס המשך
דלית ולימור אלופות!!!
למדנו סוגי אפיה מגוונים ונחשפתי לשיטות חדשות ומענינות
האוירה בקורס היתה טובה בזכות דלית השפית המקסימה
שהעשירה אותנו בידע ובניסיון הרחבים שלה בתחום
ובזכות שרון הסו שפית שליוותה אותנו בסבלנות לאורך כל הדרך
אני מעוניינת בקורס קונדיטוריה למתקדמים ומקווה שיפתח באשדוד בהקדם
תפתחו קורס למתקדמים במהרה!!
צוות מדהים חם ונגיש.
ממליצה בחום!
מומלץ !!
דלית מדהימה מלאת ידע, מעבירה הכל בקלילות מבלי לוותר על דגשים מקצועיים. היתה זמינה עבורנו גם הרבה מעבר לשעות הקורס. ממליצה בחום :)
דלית הכל מובן וברור תודה לך דלית העשרת אותי בידע