Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס קונדיטוריה

    קורס קונדיטוריה

    אשדוד - סטאר סנטר
    שתף עמוד:

    קורס קונדיטוריה למתחילים, 10 מפגשים שבועיים.

    המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef , יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

    נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.

    מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

    מחיר הקורס: 3550 ש"ח
    הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
    יתרת התשלום: 3050 ש"ח
    * יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 12 תשלומים ללא ריבית

     

    cours

    סילבוס הקורס
    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.
    עוגת גזר, עוגת בננה ושוקולד, בראוניז על בצק פריך מלוח , עוגת פירות יער ושטרויזל 
    עוגת חמאה עם קינמון ואגוזים, עוגת לימון ופרג , ג’אנוואז.

    קרמים וטארטים

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק העשיר והפריך הזה. עוד נלמד על הכנת קרמים, חומרים מסמיכים ופיסטור חומרי גלם. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.
    טארט לימון ומרנג, טארטלט שוקולד, טארטלט פאטיסייר ופירות עונתיים, טארטלט קרם שקדים ואגסים, קיש פלפלים  קלויים , קיש בצלים ושקדים, קיש בטטה  מוצרלה , קיש עם שלל פטריות .

    שמרים - לחם

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים. כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ולחמניות, פוקאצ’ות וחלות. נלמד קליעה ונתינת צורות ללחם.
    בייגל אמריקאי , חלות, לחמניות עם שוקולד וחלבה, לחם כפרי , פוקאצ’ה , לחם 60% ללא לישה .

    גבינות ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה. נכין מוס גבינה, עוגה אפויה וטארטים. כמו כן, נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.
    גבינה אפויה , עוגת מוס גבינה, טארט גבינה ותפוזים , טארט גבינה וקרם פטל .

    מוסים ומקרונים

    עולם הקינוחים הקרים. נתמודד עם חומרים קושרים, הקצפות, כניסת מסות קלילות למסות דחוסות. כמו כן, מקרונים בשלל צבעים ומילויים, בשתי שיטות ההכנה הקלאסיות, על בסיס מרנגים שונים.
    קרמבו, מוס שלושה שוקולדים, מילקי שוקולד וקצפת, טרופיקנה דום.

    בצק פריך- עוגיות

    מבוא עיוני מעמיק על בצק פריך, שיטות הכנה ואיחסון. נכין שלל עוגיות ונלמד על חיי מדף נכונים ואיך מגיעים לשם.
    עוגיות מגולגלות בסוכר- דיאמונד, עוגיות חמאה אגוזים, מפוצצות שוקולד, ביסקוטי אגוזים ושוקולד
    אלפחורס, עוגיות מלוחות, עוגיות ריבה , עוגיות זילוף ריבה.

    בצק עלים

    נלמד על הטכנולוגיה המאלפת של בצק דפים. שיעור מלא אפייה, מתוקה ומלוחה, והתנסות בהכנת בצק עשיר ורב אופי, שניתן לקחת לכל כיוון שנרצה, מתוק ומלוח.
    מקלונים מתוקים ומלוחים, מילפיי, בורקס גבינות ותרד, טארט תפוחים מקורמלים, קרוסטטה פטריות וארטישוק .

    שמרים מתוקים - מאפים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נלמד סוגי בצקים שונים, קל יותר, והעולם המורכב של שמרים עלים. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.
    בצק שושנים במליות שונות, בצק דניש .

    שוקולד

    עולם השוקולד. השיעור מועבר על ידי טל האוזן , שוקולטיירית עילית. כיתת אומן מעשית, מפגש עם הגנאש ועם טמפרינג של שוקולד. פרלינים, ממתקי שוקולד וקישוטים.

    בצק רבוך

    בצק רבוך הוא אחד הבצקים הבסיסיים ביותר בקונדיטוריה.
    משתמשים בו להכנת פחזניות, אקלרים, סנט אונורה, צ’ורוס וקינוחים נוספים, והוא מהווה את אחד מהיסודות של הקונדיטוריה הצרפתית.

    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.
    עוגת גזר, עוגת בננה ושוקולד, בראוניז על בצק פריך מלוח , עוגת פירות יער ושטרויזל 
    עוגת חמאה עם קינמון ואגוזים, עוגת לימון ופרג , ג’אנוואז.

    בצק פריך- עוגיות

    מבוא עיוני מעמיק על בצק פריך, שיטות הכנה ואיחסון. נכין שלל עוגיות ונלמד על חיי מדף נכונים ואיך מגיעים לשם.
    עוגיות מגולגלות בסוכר- דיאמונד, עוגיות חמאה אגוזים, מפוצצות שוקולד, ביסקוטי אגוזים ושוקולד
    אלפחורס, עוגיות מלוחות, עוגיות ריבה , עוגיות זילוף ריבה.

    קרמים וטארטים

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק העשיר והפריך הזה. עוד נלמד על הכנת קרמים, חומרים מסמיכים ופיסטור חומרי גלם. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.
    טארט לימון ומרנג, טארטלט שוקולד, טארטלט פאטיסייר ופירות עונתיים, טארטלט קרם שקדים ואגסים, קיש פלפלים  קלויים , קיש בצלים ושקדים, קיש בטטה  מוצרלה , קיש עם שלל פטריות .

    בצק עלים

    נלמד על הטכנולוגיה המאלפת של בצק דפים. שיעור מלא אפייה, מתוקה ומלוחה, והתנסות בהכנת בצק עשיר ורב אופי, שניתן לקחת לכל כיוון שנרצה, מתוק ומלוח.
    מקלונים מתוקים ומלוחים, מילפיי, בורקס גבינות ותרד, טארט תפוחים מקורמלים, קרוסטטה פטריות וארטישוק .

    שמרים - לחם

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים. כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ולחמניות, פוקאצ’ות וחלות. נלמד קליעה ונתינת צורות ללחם.
    בייגל אמריקאי , חלות, לחמניות עם שוקולד וחלבה, לחם כפרי , פוקאצ’ה , לחם 60% ללא לישה .

    שמרים מתוקים - מאפים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נלמד סוגי בצקים שונים, קל יותר, והעולם המורכב של שמרים עלים. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.
    בצק שושנים במליות שונות, בצק דניש .

    גבינות ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה. נכין מוס גבינה, עוגה אפויה וטארטים. כמו כן, נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.
    גבינה אפויה , עוגת מוס גבינה, טארט גבינה ותפוזים , טארט גבינה וקרם פטל .

    שוקולד

    עולם השוקולד. השיעור מועבר על ידי טל האוזן , שוקולטיירית עילית. כיתת אומן מעשית, מפגש עם הגנאש ועם טמפרינג של שוקולד. פרלינים, ממתקי שוקולד וקישוטים.

    מוסים ומקרונים

    עולם הקינוחים הקרים. נתמודד עם חומרים קושרים, הקצפות, כניסת מסות קלילות למסות דחוסות. כמו כן, מקרונים בשלל צבעים ומילויים, בשתי שיטות ההכנה הקלאסיות, על בסיס מרנגים שונים.
    קרמבו, מוס שלושה שוקולדים, מילקי שוקולד וקצפת, טרופיקנה דום.

    בצק רבוך

    בצק רבוך הוא אחד הבצקים הבסיסיים ביותר בקונדיטוריה.
    משתמשים בו להכנת פחזניות, אקלרים, סנט אונורה, צ’ורוס וקינוחים נוספים, והוא מהווה את אחד מהיסודות של הקונדיטוריה הצרפתית.

    דלית מיצנמכר
    בהנחיית הקונדיטורית: דלית מיצנמכר

    דלית מעבירה סדנאות אפיה ובישול למעלה מ-20 שנה. בוגרת לימודי בישול בתדמור, התמחתה ב"פושון" ו"לוקה קרטון" בפריז. בעלת ניסיון רב בתחום הבישול והקונדיטוריה.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    meeting_tx
    תאריך: 17.11.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 24.11.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 01.12.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 08.12.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 15.12.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 22.12.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 29.12.21 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 05.01.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 12.01.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 19.01.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 26.01.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 02.02.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 09.02.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 16.02.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 02.03.22 יום ד׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    20 תגובות
    דירוג ממוצע: 4.9
    רוזה אליזרע
    2021-10-07 14:46:03
    קורס מרתק וכייפי!
    הקורס מקנה מלא ידע, ומועבר על ידי השפית האלופה והמקצועית דלית יחד עם הסו שפית התותחית לימור.
    האווירה הייתה מדהימה, הורגש כמה איכפת להן מאיתנו.
    כל מפגש היה מהנה ומלמד וניתנו בו את חומרי הגלם האיכותיים ביותר.
    דלית ולימור תמיד היו זמינות לכל שאלה ועניין.
    מומלץ ביותר
    מחכה כבר לקורס המשך
    אדוה עמיאל
    2021-10-07 13:09:58
    הקורס היה עשיר במידע וטכניקות.
    לפעמים היה חסר ציוד שפגע בלמידה והוביל לטעויות (מד חום לא תקין, משקל לא תקין, )
    דלית ולימור מקסימות. טל (שוקולטייר) מקצועית ונעימה.
    אשמח לקורס מתקדמים.
    תודה
    עינב אליצור
    2021-10-07 10:49:42
    דלית מהממת
    לימור מהממת
    פשוט צוות מנצח!
    כייף אדיר ! למדתי הרבה ! אווירה טובה והיה פשוט מהנה ומענג!
    ישר כח
    וכבר מתגעגעת !
    בתאל לוי
    2021-10-07 10:14:46
    היה קורס מקצועי ומעניין
    השפית דלית היא אישיות מיוחדת ומעניינת, מקצועית וכיפית, משרה אווירה טובה.
    יחד עם הסו שפית לימור זה צוות מנצח!
    התחושה שבאמת איכפת להן מכל אחד ואחת.
    היה לנו העונג ללמוד מהן
    ימי רביעי הפכו לימים קסומים שלא רוצים לפספס.
    הקבוצה הייתה מדהימה
    ובמקום היו שפע של חומרים איכותיים
    מחכים כבר לקורס המשך
    בהורפקר אוריץ
    2020-02-19 23:01:08
    קורס קליל כיפי מורה מהממת שרון מקסימה כיף גדול
    נופר
    2019-02-11 20:54:42
    קורס מושלם- למדתי המון. דלית ושרון אלופות!
    הודיה סולימני
    2019-02-11 11:23:11
    קורס מהנה ומעשיר את הידע הכל הועבר בצורה הטובה ביותר דלית ושרון אלופות!!
    שיר שמעון
    2019-02-11 08:58:31
    היה קורס מדהים!! צוות הקורס מושלם! דלית ושרון מדהימות!!
    אחזור בהחלט לקורס המשך
    יפעת לוי
    2018-10-21 09:23:06
    היה קורס מעולה, נהנתי מאוד, ולמדתי המון!!!
    דלית ולימור אלופות!!!
    אורנה גוטמן
    2018-10-02 21:37:59
    דלית לימור ושרון מקסימות! לדלית יש המון ידע והיא מעבירה אותו בצורה טובה ומעניינת. לימור ושרון עוזרות מאוד. השיעורים המיוחדים של טל האוזן ורינה גוי היו מעלפים. מאוד אינפורמטיבי ומאוד מעניינים. פותחים עולם חדש. דלית מעבירה את כל הקלאסיקות מעולם הקונדיטוריה בצורה קלילה ומנגישה את המושגים המסובכים. נהנתי מאוד מכל הלימוד. נקודה לשיפור - פחות אנשים בקורס ויותר סדר מובנה. למשל בשטיפת הכלים... חוץ מזה שאפו לכל הצוות גם להפקה מאחור. לא חוסכים בכלום. יש את כל חומרי הגלם שרק תחלום עליהם וגמישות בכל. תודה לכולם.
    2018-04-24 23:40:49
    הקורס היה מהנה ומלמד
    למדנו סוגי אפיה מגוונים ונחשפתי לשיטות חדשות ומענינות
    האוירה בקורס היתה טובה בזכות דלית השפית המקסימה
    שהעשירה אותנו בידע ובניסיון הרחבים שלה בתחום
    ובזכות שרון הסו שפית שליוותה אותנו בסבלנות לאורך כל הדרך
    אני מעוניינת בקורס קונדיטוריה למתקדמים ומקווה שיפתח באשדוד בהקדם
    יפה נגר
    2018-04-10 12:46:06
    היה קורס מעלף נהנתי מכל רגע
    נטלי גונן
    2018-04-09 09:55:44
    דלית מורה מדהימה ומקצועית ותמיד זמינה לשאלות ולחלוק מהידע שלה
    לניר חיון
    2018-04-08 21:38:24
    היה מעולה!! צוות מצוין ,עם ידע רב..עוזרים ותומכים וממש משפחה!!
    תפתחו קורס למתקדמים במהרה!!
    רחלי בן איבגי
    2017-11-07 01:24:32
    קורס מקיף, נוגע בכל נושא שרק אפשר לרצות ובצורה הכי מקצועית ובסיסית.
    צוות מדהים חם ונגיש.
    ממליצה בחום!
    ליאת רובין
    2017-11-06 16:57:21
    קורס מעולה!! מומלץ בחום!! דלית מקצועית מאוד . שיעור השוקולד עם טל משגע!! המקום נקי ומזמין. הכל בשפע.
    מומלץ !!
    קרן רוהקר
    2017-10-11 10:09:41
    קורס מקסים, כיפי מקיף ועם המון ידע מקצועי.
    דלית מדהימה מלאת ידע, מעבירה הכל בקלילות מבלי לוותר על דגשים מקצועיים. היתה זמינה עבורנו גם הרבה מעבר לשעות הקורס. ממליצה בחום :)
    מור פרץ
    2017-10-11 01:35:38
    היה קורס מדהים, דלית ולימור היו כל כך קשובות, עם נתינה אין סופית מהרגע הראשון, שמחתי שבחרתי בקורס הזה.
    בתיה בן שחר
    2017-05-22 10:20:46
    נהנתי ללמוד אצל ד
    דלית הכל מובן וברור תודה לך דלית העשרת אותי בידע
    גלית עזרא
    2017-01-11 13:15:11
    אחת המורות הכי טובות שיש מנסיון ממליצה בחום

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!