Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס קונדטוריה

    קורס קונדטוריה

    ת"א - רח' קרליבך 11
    שתף עמוד:

    קורס קונדיטוריה למתחילים בן 6 מפגשים שבועיים.

    המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

    נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.

    מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת.

    מחיר הקורס: 2100 ש"ח
    הרשמה לקורס (מקדמה) : 500 ש"ח
    יתרת התשלום: 1600 ש"ח
    * יתרת התשלום יש לשלם 7 ימים ממועד הקורס, ניתן לחלק לעד 5 תשלומים ללא ריבית

    cours

    סילבוס הקורס
    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

    בצק פריך מתוק/מלוח

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק הפריך. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

    שמרים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

    עוגיות

    מבוא עיוני על בצק פריך, עוגיות ושיטות הכנה. 

    לחמים

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים – כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ונתינת צורות ללחם.

    גבינה מוסים ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה.  נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

    עוגות בחושות

    מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

    עוגיות

    מבוא עיוני על בצק פריך, עוגיות ושיטות הכנה. 

    בצק פריך מתוק/מלוח

    אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק הפריך. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

    לחמים

    מבוא עיוני מעמיק על שמרים – כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ונתינת צורות ללחם.

    שמרים

    אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

    גבינה מוסים ומרנג

    מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה.  נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

    אלינור אילין שחל
    בהנחיית הקונדיטורית: אלינור אילין שחל

    בוגרת בתי הספר היוקרתיים NYC Restaurant and Management School ו - ICE. בסיום לימודיה עבדה במסעדות יוקרה ואף הקימה בניו יורק את המאפייה המצליחה NYC Shellco, שסיפקה מוצרים למיטב המלונות והקייטרינג בניו יורק. הודות לניסיון העצום ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של אלינור, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef בתל אביב.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 15 מתוך 14
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    4,100.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 27.05.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 03.06.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 10.06.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 17.06.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 24.06.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 01.07.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 08.07.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 15.07.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 22.07.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 29.07.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 05.08.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 12.08.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 26.08.19 יום ב׳
    שעה: 17:00
    תאריך: 15.09.19 יום א׳
    שעה: 17:00
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 4 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 14 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות ואו לקבל החזר מקדמה. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    * ידוע לי כי בזמן ההרשמה שולמה מקדמה בלבד, את השלמת התשלום יש לשלם 7 ימים לפני תחילת הקורס
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    8 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    שושנה מדולם
    2022-05-17 13:06:20
    היה קורס מהמם מועיל נתן הרבה טיפים, חשיבה רחבה בעשיית מתכונים. איך לחבר מתכונים ולהוציא מתכון אחר וחדש. רוצה להודות לאחינור על המקצועיות הסהלנות וסובלנות, היחס האישי והאנושי לכל אחת ואחד. יישא כח.
    בקי
    2022-05-10 09:44:47
    קורס מדהים!! הועבר בצורה מקצועית, חוויתית ונעימה.
    אלינור פשוט אלופה! יצאתי עם המון ידע, טכניקות וקינוחים טעימים (:
    אושרית מוריאל
    2022-02-14 09:31:30
    אלינור מהממת ,מלמדת עם המון סבלנות
    מלאה בידע ושמחה להעביר
    נהננו מאוד ממליצה בחום
    פחימה בתשבע
    2022-02-13 23:20:53
    מאד נהנייתי מהקורס במיוחד מהשפית אלינור שהעבירה את הקורס,במקצועיות, באוירה מאד משפחתית ואישית
    ישר כח.
    בני סלומון
    2022-02-13 23:13:19
    קורס מהנה מאד בזכות אלינור המקסימה שדאגה ללמד, לעודד יצירתיות ויוזמה ועם המון סבלנות ורוגע תוך הקפדה על אווירה נהדרת.בהחלט בזכות הקורס העשרתי ושידרגתי את הידע והניסיון שלי בתחום, לרבות טיפים מקצועיים בסיסיים.הרבה תודות והערכה רבה גם לאורטל ולתכלת שליוו וסייעו להצלחת הקורס וכל זאת עם המון רצון טוב, יעילות ,בנעם הליכות ובסבלנות.
    Natalie ben simon
    2019-01-21 22:23:31
    הקורס היה פשוט מעולה, מהנה, מלמד וחוויתי! אלינור הייתה מדהימה ויש הרבה מאוד מה ללמוד ממנה!
    דיאן גם מקסימה ותרמה מאוד לקורס
    הן היו צמד מהמם ונהניתי מאוד
    שמחה שהלכתי לקורס:)
    ממליצה בחום!!!
    שני הרוש
    2019-01-21 21:32:44
    היה כל כך כיף!!
    אלינור תותחית על!! כמה ידע, סבלנות ונתינה!! ובכלל דיאן ושאר הצוות מקסימים!!
    למדתי כל כך הרבה דברים שאקח להמשך..
    רחל מנשורי
    2019-01-21 21:32:22
    נהנתי מכל רגע..
    למדתי המון מאלינור כמה רוגע וסבלנות יש לה
    בהחלט אחזור לסדנא חדשה

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!