Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס עוגות ראווה

    קורס עוגות ראווה

    ת"א - רח' קרליבך 11
    שתף עמוד:

    קורס בן שלושה מפגשים בו נלמד ונכין עוגות מרשימות ועשירות בטקסטורות ובטעמים. נשתמש בטכניקות מודרניות ונכין עוגות מהבסיס ועד לגימור ולקישוט המרשים.

    cours

    סילבוס הקורס
    עיוני

    מפגש 1: טכניקות שונות להכנת בסיס עוגה, הכרת סוגי בצק שונים, ביניהם בצק פריך, דקואז ורבוך, הכרת חומרי גלם מעולם הקונדיטוריה.

    מפגש 2: הרכבת העוגות מהמפגש הראשון, הכנת מוסים וזילופים. נעשה שימוש בתבניות לקבלת צורות מודרניות וחדשניות.

    מפגש 3: גימור עוגה וקישוטי עוגות מרשימים במיוחד.

    מעשי

    פריס ברס – שכבות של טופי מלוח, קרם בננות ושנטי בעיטור קרמבל.

    מוס שוקולד לבן – בסיס ברטון ושכבות של מסקרפונה ופירות יער.

    שוקולד – בסיס סבלה (ביסקוויט צרפתי) ועליו שכבות של מוס שוקולד, קרמו דולסה ופסיפלורה.

    פיסטוק – בסיס סבלה (ביסקוויט צרפתי) ושכבות של פיננסייה פיסטוק אמרנה ומוס דובדבנים.

    מוקה – בסיס דקואז לוז ועליו גנאש פרלינה ומוס קפה.

    עיוני

    מפגש 1: טכניקות שונות להכנת בסיס עוגה, הכרת סוגי בצק שונים, ביניהם בצק פריך, דקואז ורבוך, הכרת חומרי גלם מעולם הקונדיטוריה.

    מפגש 2: הרכבת העוגות מהמפגש הראשון, הכנת מוסים וזילופים. נעשה שימוש בתבניות לקבלת צורות מודרניות וחדשניות.

    מפגש 3: גימור עוגה וקישוטי עוגות מרשימים במיוחד.

    מעשי

    פריס ברס – שכבות של טופי מלוח, קרם בננות ושנטי בעיטור קרמבל.

    מוס שוקולד לבן – בסיס ברטון ושכבות של מסקרפונה ופירות יער.

    שוקולד – בסיס סבלה (ביסקוויט צרפתי) ועליו שכבות של מוס שוקולד, קרמו דולסה ופסיפלורה.

    פיסטוק – בסיס סבלה (ביסקוויט צרפתי) ושכבות של פיננסייה פיסטוק אמרנה ומוס דובדבנים.

    מוקה – בסיס דקואז לוז ועליו גנאש פרלינה ומוס קפה.

    שתף עמוד:
    מפגש 4 מתוך 3
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    850.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 23.10.18 יום ג׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 30.10.18 יום ג׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 06.11.18 יום ג׳
    שעה: 17:30
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    6 תגובות
    דירוג ממוצע: 3.6
    עדי גלרון
    2019-01-08 16:12:17
    דלית מדריכה מדהימה סבלנית. נעימה הכל בנחת םשוט חוויה נהדרת
    מחפוד תמר
    2019-01-08 08:20:42
    דלית מעבירה את הסדנא במיסירות אני ממליצה עליה
    חופית וולף
    2019-01-07 23:35:13
    היה קורס מדהים, למדתי המון ודלית היתה מהממת ומצחיקה וקשובה לשאלות שלנו, המתכונים מדהימים והעוגות מעולות!
    עצוב שזה נגמר, מחכה לעוד סדנאות שלה! ❤️ תודההה
    נורית באסא
    2018-11-06 21:47:10
    הקורס היה מעולה עם הדרכה מקצועית של דלית הקונדוטרית
    יצאתי עם ידע רב.מומלץ
    אליעד מנשה
    2018-05-01 08:05:29
    סדנא מעשירה וטעימה. היה מצוין. העזרים הנלווים תרמו מאוד (חוברת מתכונים, סינרים, כלי כתיבה וחומרי הכנה טריים ואיכותיים), חלל העבודה נוח ונקי, ההדרכה הסובלנית ומעניינת, והתוצרים טעימים ויצירתיים.
    ממליץ בחום!
    מאיה לנדאו
    2018-04-30 22:06:52
    נהננו מאוד, המנחה מדהימה!

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!