Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    קורס בישול ב-3 עולמות

    קורס בישול ב-3 עולמות

    הרצליה - קניון ארנה (קומה 1)
    שתף עמוד:

    קורס מקצועי בן שלושה מפגשים בו המשתתפים לומדים את יסודות המטבח בשלושת העולמות: בשר, דגים ואיטלקי.

     

    cours

    סילבוס הקורס
    עיוני

    מפגש ראשון – בשר: הכרת חלקי הבשר הפופולאריים ודרכי בישול שונות.

    מפגש שני – דגים: פילוט דגים ושיטות בישול – גריל, תנור, טרטר ועוד.

    מפגש שלישי – איטלקי: דרכי הכנת בצק פסטה, בצק פיצה ומנות איטלקיות קלאסיות נוספות.

    מעשי

    מפגש ראשון – בשר: המבורגר עם צ’אטני פלפלים, קרפצ’יו פילה בקר בלסמי מצומצם ושום קונפי, אוסובוקו עגל עם ירקות שורש, פוקאצ’ה ירקות, רוסטביף סינטה חרדל ועשבי תיבול.

    מפגשי שני – דגים: רול סלמון בנורי טמפורה עם מיני סלט אסיאתי, סביצ’ה פלמידה עם קרם פרש ורוטב סלק פירות יער, פילה דניס על כרובית, טחינה, עדשים, עגבניות ועשבי תיבול קבב בורי על קוסקוס ירקות, מאפה של מוסר עם תרד וגבינת עיזים.

    מפגש שלישי – איטלקי: רביולי ממולא בגבינת עיזים ותרד ברוטב אספרגוס, פיצה קלאסית עם רוקט, ריזוטו בציר סלק ואפונה, קנלוני במילוי חצילים קלויים ריקוטה ברוטב בשמל עגבניות, ארנצ’יני על רוטב עגבניות פיקנטי, פנקוטה שוקולד לבן ופירות יער.

    עיוני

    מפגש ראשון – בשר: הכרת חלקי הבשר הפופולאריים ודרכי בישול שונות.

    מפגש שני – דגים: פילוט דגים ושיטות בישול – גריל, תנור, טרטר ועוד.

    מפגש שלישי – איטלקי: דרכי הכנת בצק פסטה, בצק פיצה ומנות איטלקיות קלאסיות נוספות.

    מעשי

    מפגש ראשון – בשר: המבורגר עם צ’אטני פלפלים, קרפצ’יו פילה בקר בלסמי מצומצם ושום קונפי, אוסובוקו עגל עם ירקות שורש, פוקאצ’ה ירקות, רוסטביף סינטה חרדל ועשבי תיבול.

    מפגשי שני – דגים: רול סלמון בנורי טמפורה עם מיני סלט אסיאתי, סביצ’ה פלמידה עם קרם פרש ורוטב סלק פירות יער, פילה דניס על כרובית, טחינה, עדשים, עגבניות ועשבי תיבול קבב בורי על קוסקוס ירקות, מאפה של מוסר עם תרד וגבינת עיזים.

    מפגש שלישי – איטלקי: רביולי ממולא בגבינת עיזים ותרד ברוטב אספרגוס, פיצה קלאסית עם רוקט, ריזוטו בציר סלק ואפונה, קנלוני במילוי חצילים קלויים ריקוטה ברוטב בשמל עגבניות, ארנצ’יני על רוטב עגבניות פיקנטי, פנקוטה שוקולד לבן ופירות יער.

    חיים סלמון
    בהנחיית השף: חיים סלמון

    חיים סלומון, שף הבית של 4Chef, הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנה בתחום הבישול והמסעדות. לאחר שסיים את לימודיו בבית הספר הגבוה "בישולים", עבד חיים במסעדת "כפות תמרים" המיתולוגית ולאחר מכן כשף במספר מסעדות. כמי שמתמחה במטבחי הים התיכון: האיטלקי, התורכי והצרפתי, מוביל חיים מזה שנים את סדנאות הבישול האיטלקיות של 4Chef, ואת סדנאות הבשר והעדות.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 4 מתוך 3
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    850.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 20.02.19 יום ד׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 27.02.19 יום ד׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 06.03.19 יום ד׳
    שעה: 17:30
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    1 תגובות
    דירוג ממוצע: 5
    דסמונד מוס
    2019-03-06 22:23:51
    היה מאוד נחמד,כיף,טעים ומעניין

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!