קורס בישול אסייתי
קורס בישול מקצועי בן שלושה מפגשים בו נצא למסע קולינרי ביבשת אסיה. נלמד על ייחודיות המטבחים, חומרי הגלם המיוחדים והטעמים הנפלאים. בכל מפגש המשתתפים ייחשפו למטבח אחר מהיבשת הגדולה, ויתנסו בהכנת המנות המאפיינות אותו.
אלה מלמדת בישול ואפייה בטכניקות קלאסיות ומודרניות עם המון אלתור, גיוון ויצירתיות. מזמינה אתכם להכניס את שמחת החיים והיצירה לתוך המטבח, ולהביא לאוכל שלכם בבית טעמים מכל העולם.
לעמוד השף >- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
אשמח לקבל מידע על סדנאות נוספותשמתקיימות החל מחודש מאי. תודה וחג שמח.
ושוב תודה רבה.
שף שירה רוטמן דגן מדהימה, קופצנית, עניינית, מעניינת, מדהימה, רספונסיבית.
אין מילים.
עוד קורס איתה ייעשה בוודאות!
וזה עוד שפספסתי את השיעור הראשון.
תודה רבה!