חגיגת יבשות
רשת 4Chef תקיים בחופשת הקיץ קייטנות קיץ - קייטנת בישול במחזורים של חמישה ימים. הקייטנות הינן חווייתיות וייחודיות בכך שהן מועברות ע"י שפים, בעלי ניסיון בעבודה עם ילדים, תוך התייחסות מקצועית ושימוש בכל כלי המטבח שבמתחמי הסדנאות של 4Chef.
נושא הקייטנה - מאכלים אותנטיים מהעולם שכולם אוהבים - כל יום נצא למסע אחר אוכל מכל העולם ונלמד יחד לבשל. חוויה קולינרית שילדכם יזכרו לכל החיים !
בסיום הקייטנה, בסוף יום ה', נקיים הפנינג טעימות בשיתוף ההורים.
השפים הצעירים יקבלו: תעודת סיום קייטנה, סינר שף צעיר וגם קופסאת אוכל איכותית לביה"ס.
מיועד לילדים בגילאי 8-12.
שעות הפעילות: 09:30-12:30
*סניף חלבי
יש לרשום בהערות: שם הילד/ה + גיל + האם ישנן אלרגיות למזון
אביתר חורי, בעל ניסיון של 15 שנה במטבח אסייתי, אותו צבר כשעבד במספר מסעדות אסייתיות ברחבי הארץ. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, מפיק אירועי סושי ומעביר סדנאות סושי, מתמחה באסייתי, איטלקי, דגים, בשר וכו... כיום, אביתר הוא השף והבעלים של חברת הפי פוד סדנאות בישול וקייטירינג
לעמוד השף >* במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
עילאי מאד נהנה.
נשמח לחוג קבוע במשך השנה
ולעידכונים על פעילויות אחרות לילדים.