Go TOP

אספקה עד 5 ימי עסקים – עקב המצב יתכנו עיכובים בהספקת המשלוחים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

GET 10% OFF NOW!

כל המותגים, כל המבצעים, כל הסדנאות - אצלכם במייל לפני כולם
*קוד קופון 10% הנחה ישלח במייל לנרשמים חדשים לניוזלטר

    עזרה וצור קשרעזרה וצור קשר icon user שלום אורח,
    0 icon cart 0.00
    מוצר
    סה״כ
    כמות
    מחיר סופי: 0.00
    חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
    המטבח האיטלקי

    המטבח האיטלקי

    ת"א - רח' קרליבך 11
    שתף עמוד:

    קורס בישול איטלקי - הקורס מיועד למי שרוצה לחקור וללמוד את רזי המטבח האיטלקי.

    הקורס הוא בן שלושה מפגשים בהם נטייל במחוזות איטליה נכין ונטעם מאכלים מסורתיים רבי שנים של מדינה שמבשלת מפרי אדמתה.

    סילבוס הקורס
    מפגש ראשון

    עייוני:

    מקורות הפסטה.

    מגוון פסטות בצבעים מרהיבים עם מילויים שונים ורטבים עשירים.

    מעשי:

    – רביולי שלל צבעים במילוי בטטה וחלמון ביצה על חמאת מרווה ושום

    – טליאטלה ברוטב רוזה

    – טורטליני סגול במילוי ארטישוק וגבינות עיזים ברוטב שמנת יין לבן וכמהין

    – פפרדלה ירוק מוקפץ עם אספרגוס ברוטב חמאת עגבניות

    – קנלוני אדום במילוי תרד וריקוטה אפוי בבשמל

    – לזניה קלאסית.

     

    מפגש שלישי

    עיוני:

    – נחזור לשורשיה העתיקים של ארץ המגף ולכוכב האמיתי במטבח – חומרי הגלם.  

    מעשי:

    – פוקצ’ה פסטו ואנטיפסטי

    – ארנצ’יני – כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה עגבניות ואפונה

    – פילה דג על מצע שפצל ברוטב חמאת עגבניות

    – ניוקי סמולינה עם חמאה ופרמז’ן

    – סלט קפרזה עם מוצרלה באפלו

    – טירמיסו

    – עוגיות אמרטי.

    מפגש שני

    עייוני: 

    נחקור את התרבות האיטלקית דרך המאכלים המסורתיים מצפון איטליה ועד דרום איטליה.

    מעשי:

    פיצה איטלקית אמיתית על אבן שמוט

    מרק מינסטרונה, ניוקי תפ”א ברוטב עגבניות ושמנת

    פילה דג ים על פולנטה ברוטב מיקס פטריות ויין לבן

    ריזוטו ערמונים ופטריות

    סלט פרימברה

    קנולי סיציליאני.

     

    מפגש ראשון

    עייוני:

    מקורות הפסטה.

    מגוון פסטות בצבעים מרהיבים עם מילויים שונים ורטבים עשירים.

    מעשי:

    – רביולי שלל צבעים במילוי בטטה וחלמון ביצה על חמאת מרווה ושום

    – טליאטלה ברוטב רוזה

    – טורטליני סגול במילוי ארטישוק וגבינות עיזים ברוטב שמנת יין לבן וכמהין

    – פפרדלה ירוק מוקפץ עם אספרגוס ברוטב חמאת עגבניות

    – קנלוני אדום במילוי תרד וריקוטה אפוי בבשמל

    – לזניה קלאסית.

     

    מפגש שני

    עייוני: 

    נחקור את התרבות האיטלקית דרך המאכלים המסורתיים מצפון איטליה ועד דרום איטליה.

    מעשי:

    פיצה איטלקית אמיתית על אבן שמוט

    מרק מינסטרונה, ניוקי תפ”א ברוטב עגבניות ושמנת

    פילה דג ים על פולנטה ברוטב מיקס פטריות ויין לבן

    ריזוטו ערמונים ופטריות

    סלט פרימברה

    קנולי סיציליאני.

     

    מפגש שלישי

    עיוני:

    – נחזור לשורשיה העתיקים של ארץ המגף ולכוכב האמיתי במטבח – חומרי הגלם.  

    מעשי:

    – פוקצ’ה פסטו ואנטיפסטי

    – ארנצ’יני – כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה עגבניות ואפונה

    – פילה דג על מצע שפצל ברוטב חמאת עגבניות

    – ניוקי סמולינה עם חמאה ופרמז’ן

    – סלט קפרזה עם מוצרלה באפלו

    – טירמיסו

    – עוגיות אמרטי.

    קרן סגל
    בהנחיית השפית: קרן סגל

    קרן סגל למדה בבית הספר המקצועי לבישול באיטליה "Italian Culinary Institute ICI" שם למדה לעומק את יסודות המטבח האיטלקי לגווניו ונפלה בקסמו. קרן צברה ניסיון עשיר במטבח הצרפתי, במטבח האורגני ובמטבח האיטלקי בארץ ובחו"ל. מזה שנים זוכות סדנאות המטבח האיטלקי של קרן ב 4Chef, לביקוש גבוה מאוד ולרמה גבוהה של שביעות רצון.

    לעמוד השף >
    שתף עמוד:
    מפגש 4 מתוך 3
    הרשמה לקורס
    מחיר למשתתף
    850.00
    בחר כמות
    1
    • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
    meeting_tx
    תאריך: 28.02.19 יום ה׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 07.03.19 יום ה׳
    שעה: 17:30
    תאריך: 14.03.19 יום ה׳
    שעה: 17:30
    חשוב לדעת על הקורס:

    * במהלך הקורס ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
    * משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
    * במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
    * ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
    *השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
    *חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
    * במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
    * מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
    * ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
    17 תגובות
    דירוג ממוצע: 4.7
    ביטון יהודית
    2017-12-13 09:34:01
    סימתי קורס בישול איטלקי בהנייתה של השפית קרן סגל
    נבנתי מאוד מההסברים הברורים הנתינה הסבלנות והמקצועיות שלה.
    ציון 10.
    מיכל דוליתקי
    2017-12-12 21:39:45
    היה קורס מעולה מאוד נהנית גם מהשפית קרן סגל וגם מהסו שף וגם השפע שהיה באוכל שהוגש, היה ממש מעולה תודה
    שרונה קמרלקר
    2017-12-12 21:38:15
    קורס מגוון מהנה ומלמד. השפית קרן מדהימה עם המון סבלנות וידע בנושא. נותנת המון טיפים ומלמדת עם המון אהבה. כמו כן, העוזרת לימור מדהימה, איכפתית וסובלנית. צוות נהדר
    בושי רבקה
    2017-07-05 08:10:12
    היה קורס מקסים, מהנה, למדנו המון, הקבוצה היתה מקסימה וקרן השפית מדהימה, נותנת עם כל הלב מהידע שלה. מדוייקת, יש לה המון סבלנות והיא תמיד מחייכת.
    היה קורס מקסים ונרשם לעוד קורסים
    חוה
    2017-07-04 21:50:58
    למדריכה מגיע כל הכבוד קרן הייתה מדהימה ונחמדה האווירה מקסימה ויצאתי עם אוכל טעים
    ציפי קנדל
    2017-07-04 21:47:07
    מתכונים מצויינים הועברו בצורה ברורה מתוך רצון להעביר מקסימום מידע
    השפית קרן מקסימה, יודעת את עבודתה מצויין והרבה נכונות ללמד, סבלנות, משרה אוירה נעימה וסביבה תומכת בקיצור היתה הנאה צרופה ואוכל מצויין
    גל קלמני
    2017-07-04 21:35:56
    המדריכה מעולה, הקורס היה מושלם, למדתי המון, עשה חשק להיכנס למטבח ולהתחיל לבשל.
    דוד אנג׳ל
    2017-03-27 14:48:42
    נהניתי לבשל עם עוד אוהבי מטבח איטלקי.
    למדתי מקרן המון
    יעל סירי
    2017-03-23 23:40:44
    הקורס היה מהנה מאוד!
    השפית מצויינת והמתכונים נהדרים
    בועז
    2017-03-22 16:36:50
    הקורס היה מצוין ענה לציפיות שלי. קיבלתי הרבה טיפים שיושמו בבית
    קרן הייתה קשובה לשאלות וענתה לכולם בסבלנות ומקצועיות.
    רחל בן דקון
    2017-03-21 21:51:54
    מאד נהניתי.
    קרן נהדרת ועם הרבה ידע וסבלנות. מקסימה אמיתית.
    הקבוצה הייתה מקסימה.
    בקיצור, מושלם.
    תודה
    יעקב קליין
    2017-03-21 21:38:20
    מדריכה מקצועית עם הרבה נסיון,מעבירה את הקורס בצורה מעולה עם הרבה סבלנות וסובלנות
    דן
    2017-03-21 21:32:09
    נהדר. מקצועי, באווירה לימודית וחווייתית נעימה. קרן מנחת הקורס היתה קשובה וסבלנית לכל שאלה. במילה אחת - מצוין!
    אסף אורן
    2016-07-05 23:42:22
    למרות שהייתי בכמה סדנאות של אוכל איטלקי,הקורס מקצועי, מעשיר בידע רב, מתכונים טובים וכמו כן טכניקות הבישול הנלמדות מעניינות. השפית מקצועית ועונה על כל שאלה בתחום.
    גיל אשר אבולעפיה
    2016-06-27 23:38:23
    קורס מעניין ומהנה.
    ניתן יחס אישי אישי על ידי השפית.
    איציק פורוס
    2016-06-27 21:58:59
    מעניין וממצה. אחלה צוות
    גורן ויטקינד
    2016-03-14 15:06:44
    קורס באמת מעולה
    האיכות של חומרי הגלם, הדיוק במנות וההקפדה על הלימוד פשוט נפלאה ויוצרת תחושה שזה כמו בית שני שלך פשוט קורס מעולה.

      whatsapp

      הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!