שמרים שאוהבים - כיתת אומן
כיתת אמן עם הקונדיטור מיקי שמו שמגיע אלינו מהצפון היישר לסדנת אפייה שמפיצה ריחות שכל המשתתפים והעוברים והשבים שבסמוך לנו יתקשו לעמוד בפניהם.
מיקי שמו מגיע ל4Chef וחושף את כל סודות השמרים, ידריך וישתף אותנו בעצות ובטיפים חשובים שמסייעים להכין מגוון מטעמים מתוקים בעזרת בצק הפלאים.
המשתתפים לומדים ולוקחים חלק קטן בלבד בהכנת המנות.
- סדנה זו הינה בקטגוריית סדנאות גורמה -
קונדיטור מיקי שמו, שם דבר בעולם הקונדיטוריה, בעל קונדיטורית "שמו" המובילה. שמו למד במגוון בתי ספר מהידועים בעולם והשתתף בכל שנה בתערוכות האפייה, שוקולד והעוגות הגדולות ביותר שהתקיימו במדינות אירופה לפי סבב : צרפת, איטליה גרמניה.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
אני מדרגת 5 כוכבים. אשמח שמיקי ירא את מה שכתבתי..
מיקי הכניס בי את האהבה לאפות שמרים ולא לפלד משמרים .הוא הלך איתנו צעד צעד. כל הכבוד.
מקצועי ביותר
מיקי שימו אלוף!
קיבלתי מלא טיפים לאפיה נכונה והכנת בצק.
תודה רבה
עם זאת, מעט צפוף בהתייחסות לכמות האנשים שהיינו ומשטחי העבודה שכל אחד קיבל לטובת ההתנסות.
תודה רבה!
נהניתי מאוד .
היה כיף מאוד נהננו אולי רק קצת צפוף
מיקי שמו קונדיטור קסום עם המון ידע חיוני ומשמעותי לחלק, מרגישה שיצאתי עם כל כלי העזר שיכולתי לאחל לעצמי.
אשמח לסדנאות נוספות שלו
תודה על חוויה מעשירה ומהנה!!!!!
תודה רבה
מיקי הסביר הכל בהרחבה ובצורה מפורטת.
מחכה לס
כיתות אומן נוספות שלו אם יהיו
למיקי יש יחס חם,רואים שהוא אוהב את המקצוע שלו,שם לב לפרטים קטנים ובא כדי לעזור וללמד,ממליצה בחום!
יחס אישי לכל אחד
מומלץ!
מיקי שמו היה אחלה ומקצועי מאוד
היתה הנאה גדולה וכמובן טעימה מאוד!!
מיקי היה מקסים עם המון סבלנות והמון ידע
מיקי פשוט מקסים, נעים וסופר מקצועי.
מסביר מדהים, מבחינתי קיבלתי ערך מוסף גדול(הרי אפשר הרי לראות סרטונים ביוטיוב, אבל כאן זה ממש מעבר!).
נהניתי מכל רגע!
היה מעולה
מיקי שמו חוויה
והוא חושב שהבצק שהוא עושה מושלם,
צריך להיות בסדנה כזאת היה מושלם שאלנו שאלות ומיקי ענה לכל אחד ואחת,והסביר ואני תשבותיו היו מובנות ורהוטות נהנתי מאד,
ואני מחכה לעוד סדנאות .
למדתי הרבה.
מאד נהנינו. אני ונכדתי.
העביר את הסדנה בצורה מעולה
נהנתי מאוד
היה ראוי להדגיש בפני הנרשמים כי רמת הסדנא היא בסיסית ביותר ע"מ לתאם ציפיות מול הנרשמים.
למדתי המון, בצורה חיננית ומענינת
אשמח לבוא שוב
מאוד מאוד נהניתי
מיקי שמו מדהים!!
מיקי ולימור נתנו הרגשה כיפית ממש.
נהניתי מכל רגע בצורה שלא תיאמן.
מצפה לעוד סדנאות מיוחדות.
האופי הצנוע והנעים של מיקי שמו עושה את כל ההבדל והופך את הסדנה לחוויה מיוחדת במינה. איש מקסים וקונדיטור מקצועי שדואג להעביר את כל הידע והטיפים בצורה חווייתית ובגובה העיניים גם לאופים חובבים.
מומלץ בחום!
היה נפלא, הסברים מדויקים, מלאי ידע והעיקר - מאפי שמרים בסוף!
תודה רבה למיקי.
מאוד נהנתי מכל רגע. למדתי דברים חדשים.
מיקי שמו מקסים מעביר את הסדנא בצורה מעולה ומובנת.
מחכה לסדנאות נוספות
מתאימה לאנשים שגם לא באים עם ניסיון וידע בתחום האפייה.
מומלצת בחום:)
נהננו מאוד,הסביר נהדר היה סבלני ומדוייק מאוד
ממליצה בחום רב
הסדנא הייתה מהנה ויוצאת מהכלל והשף היה מעולה וסבלני לשאלותינו
הסדנא הייתה כייפית.
הייתי שמחה שיוקדש יותר זמן לחלק המעשי כך שנוכל לעשות את הבצק בעצמנו אולם ברור לי שלא ניתן לעשות זאת בסדנא בת 3 שעות.
תודה. היה מוצלח!
מיקי מדבר בגובה העיניים, ומסביר הרבה על תהליך העבודה ולפעמים גם על ההיבט הכימי של העבודה עם חומרי גלם, מה שמספק הקשר רחב יותר לעבודת האפייה ועוזר להבין יותר מה עושים מתי.
אני מאוד אוהב את הקורסים שלכם.
למדתי אצלכם ואני מקוה בעתיד לעשות עוד קורס מקיף.
עם מיקי היה מצוין כהרגלו.
היחס האישי של מיקי פשוט מושלם
מיקי שמו מדהים ומסביר מצוין
קונדיטור מיקי שמו היה מקסים ואדיב מאוד. ענה לנו על שאלות והסביר בצורה מפורטת וברורה. אין ספק שלמדתי ממנו המון..