מאפי שמרים ללא גלוטן
תמי, כוהנת הקמח ללא גלוטן בישראל, מגיעה אלינו לסדנת אפייה ללא גלוטן חדשה, בה נלמד כיצד להכין מגוון מאפי שמרים - יום יומיים וגם מיוחדים, והכל ללא גלוטן!
כמו כן, בסדנה נקבל טיפים לאפייה ללא גלוטן, ללישה נכונה ולהתפחה של המאפה.
מתאים לחולי צליאק, רגישים לגלוטן וכל מי שרוצה להיחשף לעולם בריא יותר.
** מתחם הסדנה אינו נקי מגלוטן**
תמי בן-דוד, מפתחת "קמח תמי" ומנהלת הבלוג הפופולרי "קולינריא", שבה ועורכת אצלנו סדנאות בהן היא מעניקה למשתתפים את הכלים להתמודדות עצמית במטבח נטול הגלוטן, בדגש על תחום האפייה.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
הייתי נעוננינת בהמשך
אפיה ללא גלוטן
כל הכבוד לתמי האלופה
תודה רבה לתמי המקסימה. אשה עם השראה
תמי מדהימה
תמי מקסימה ומקצועית. תודה רבה!
יישר כוח גדול
הסדנא הועברה במקצועיות רבה
בטוחה שאעשה שימוש בידע שקיבלתי מתמי.
I just want to say that Tami was a wonderful teacher.
She was informative, professional and above all very warm.
Thanks for wonderful experience.
Sincerely
Maya Sorin
אהבתי והטעם של המאפים מעלף
קשה להאמין שהלחם והלחמניות ללא גלוטן..
היה מרשים מאד גם לשמוע וללמוד מתמי את כל הידע המקיף והעומק שיש לה בכל הנושאים של אפיה, גלוטן, השפעות של תהליכים ומצרכים שונים וכו'.
על כל שאלה שהתקילו אותה הייתה לה תשובה מקיפה.
תודה רבה על סדנא מצויינת!
תמי מקסימה, מאוד מקצועית. הסבירה בצורה מאוד מעניינת ונתנה מענה לכל השאלות בהמון סבלנות וידע.
גם הסו שף שלה אתמול (לא זוכרת את שמה) היתה נהדרת, נחמדה ועזרה המון.
תודה רבה!
תמי אלופה!
נחזור לסדנה נוספת בהזדמנות הראשונה.
מוצלח מאוד!!!
תמי מקצועית נעימה ומהנה.
הסדנה נתנה כלים להתמודדות עם אפיית שמרים וקמח ללא גלוטן.
מקווה שתהיינה סדנאות נוספות לאפיה ובישול ללא גלוטן
תודה רבה, מחכה לסדנאות נוספות בהמשך.