אוכל בסטות
טיול בשוק הוא חוויה רב חושית מסעירה.
ניחוח עשבי התיבול הטריים, דוכני התבלינים, המאפים, הבשרים, הפירות והירקות, הממתקים...
ססגוניות השוק ושפע הגירויים שולחים אותנו לסדנת בישול המשלבת מנות מוכרות משווקים מפורסמים בארץ.
הסדנה מספקת חוויה מרתקת ומעשירה, מאפשרת למשתתפים להתנסות בחומרי גלם איכותיים ולהעשיר את מגוון המתכונים שלכם.
שרון גבאי, שפית ובעלים של מסעדת לימאני ביסטרו שבנמל קיסריה.
שרון יועצת קולינרית ומפתחת תפריטים למסעדות בהקמה ובעלת ניסיון של שני עשורים במטבחים, בעברה כתבת אוכל בערוץ 10 ובynet.
שרון מאמינה במתכונים על בסיס חומרי גלם מקומיים וטריים שעושים לנו הרבה כבוד, אהבתה הגדולה היא לחלוק את הידע שלה עם כולם ללא סודות.
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
הסיבה שהורדתי לכם כוכב הוא שבעיניי דחסתם יותר מדי אנשים למקום שלא יכול להכיל את כולם. ובטח לא בימי קורונה.
בנוסף יש צורך שתקפידו קצת יותר על חוקי ההגיינה של העובדים שלכם.
שרון מושלמת!! נעימה, סבלנית ומקצועית
מומלץ
השפית שרון הייתה מקסימה ונעימה!!
תודה רבה!!
תודה רבה
האוכל טעחם ומגוון. שרון מעולה
טעימה מאוד.
אוירה נפלאה.
שרון מעבירה את הסדנה בצורה מאוד נעימה ופרקטית.
שרון גבאי מדוייקת, מצחיקה ומעניינת.
היה טעים וכייפי
האוכל יצא לנו טעים מאד!
נהננו מאוד, מומלץ.
שרון השפית וענת הסו-שפית מקסימות!!
האוכל היה טעים מאוד והאוירה הייתה כייפית.
ממליצה בחום!!
אנחנו כבר חושבים על הסדנה הבאה.
שף עדי שוורץ מעביר את הסדנה בצורה מקצועית, נינוחה ואדיבה ובסבלנות רבה לצד הסו שף שי שאף הוא היה נעים ואדיב.
חוזרת הביתה עם עוד ידע, תובנות, רעיונות ושיפורים שאכניס למטבח שלי.....
אין ספק שעוד אחזור לסדנת נוספות!
תודה תודה
אציין שהתוצרים היו איכותיים, האוכל היה טעים, ההגשה היתה אסתטית, המתכונים מפורטים וברורים.
מעל לכל ברצוני לציין לשבח את השף המנחה, עדי שוורץ, שידע להנחות, לנהל ולקדם את הסדנא בנועם, במיקתועיות, בשלווה, עם המון אסתטיקה, וחן, כך שבלינו 4 שעות בנועם, יחד איתו התאמנו את המתכונים, ואכן התקבלה תוצאה מדהימה.
אני רוצה לציין את הסו שף שי, קבם של אדם, שבנועם, ליווה וסייע.
כל הכבוד ל -4 שף, על סדנא מושקעת ומצוינת.