משלוח חינם בקניה מעל 299 ש”ח
בוגר Cordon Bleu במגמות בישול וקונדיטוריה. את דרכו החל במסעדות מובילות בעולם, מתוכן 5 שנים בסוהו בלונדון,
5 שנים בדאונטאון טורונטו ושנה וחצי ביפן תוך שהוא מקפיד לספוג מנות וטעמים מכל העולם ושיטות עבודה.
מעבר לכך משתתף מדי שנה בהשתלמויות מקצועיות רבות מכל התחומים, החל מבשר, מאפים בישול אסייאתי ועוד.
כיום משמש מורה בכיר במגמת בישול וקונדיטוריה במכללת BE CHEF חיפה, ומייעץ לעסקים רבים בתחום המזון ומשקאות.