דלית קפלן

דלית קפלן התחילה את מסעה בעולם הקונדיטוריה בבית הספר Belouet Conseil בפריז ולאחר מכן התמחתה בלונדון בכמה מסעדות מובילות בעלות דירוג כוכבי מישלן. לאחר שובה לארץ עבדה דלית כשף קונדיטור במסעדות מובילות בינהן “גיליז”, “אלי אולי” ו”טורקיז”. דלית מעידה כי היצירתיות והחידוש המתמיד בעבודה, יחד עם שילוב החומרים האין סופי, הם המניעים אותה ומעוררים בה מדי יום אהבה גדולה למקצוע. הודות לניסיון העצום ולידע הרחב שלה, מובילה דלית גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef בהרצליה.

סדנאות קרובות