קורס בישול
מועד פתיחה: 08.09.22 יום ה׳ 17:00
ת"א - רח' קרליבך 11
קורס בישול מקצועי, 15 מפגשים שבועיים המשתתפים בקורס אומנות הבישול ילמדו באופן מעשי את עקרונות הבישול הקלאסי והמודרני.
הקורס משלב שיטות בישול אירופאיות מתקדמות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים.
המפגשים בנושא הלחמים והקינוחים יועברו על ידי שפים שאלו תחומי התמחותם.
מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.
מוגבל לגיל 15 ומעלה
בהנחיית השף: עדי שוורץ
עדי שוורץ, סיים לימודיו בתדמור בהצטיינות ועבד כשף מוביל במסעדות "תכלת", "חוות דרך ארץ", "פאביו" ועוד. עדי בעל ניסיון של כ-9 שנים בהעברת סדנאות בישול לפרטיים ולקבוצות ומתמחה בבשרים, בישול איטלקי, אסייתי וים תיכוני.
לעמוד השף >מפגש 1 מתוך 15
הרשמה לקורס
- אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
חשוב לדעת על הקורס:
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.
ראשית אציין כי הקורס היה כיף וברמה מצוינת.
השפית אילה מדהימה!!! העבירה את הקורס בצורה מעולה,מקצועית !! עניינית, מסבירה, נעימה וגורמת לכולם אווירה כייפית עם רצון לעוד.
השפים האורחים שהגיעו גם כן היו נעימים ומעולים.
ליאור הסו-שף, מושלמת!! עוזרת נעימה וסופר חברותית!
ממליצה בחום על הקורס!!
אני מאוד נהניתי ולקחתי איתי המון דברים, רוב גדול מאוד מהמנות אפשר וכדאי להכין בבית :)
שפית איילה מאוד מקצועית, סבלנית וחביבה באופן כללי.
מומלץ בלי לחשוב פעמיים!
כל שיעור ושיעור פשוט העבירו לי כל כך הרבה ידע וניסיון, כל מנה שבישלתי בבית מהמנות הנלמדות בקורס פשוט קיבלו כל כך הרבה מחמאות.
הקורס חוויתי ושווה לכל מי שאוהב לבשל לעבור אותו!!