Go TOP
צור קשרצור קשר icon user שלום אורח,
0 icon cart 0.00
מוצר
סה״כ
כמות
סה״כ מוצרים: 0.00
חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
קורס בישול

קורס בישול

מועד פתיחה: 08.09.22 יום ה׳ 17:00
ת"א - רח' קרליבך 11
שתף עמוד:

קורס בישול מקצועי, 15 מפגשים שבועיים המשתתפים בקורס אומנות הבישול ילמדו באופן מעשי את עקרונות הבישול הקלאסי והמודרני.

הקורס משלב שיטות בישול אירופאיות מתקדמות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים.

המפגשים בנושא הלחמים והקינוחים יועברו על ידי שפים שאלו תחומי התמחותם.

מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

cours

מוגבל לגיל 15 ומעלה
סילבוס הקורס
הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

נלמד עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים.

נלמד שיטות וסוגי חיתוך שונים ונכיר מקרוב את הסכין, יד ימינו של השף.

רטבים לסוגיהם - בין קלאסיקה לפיוז'ן
דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד.

לחמים ומאפים

נכיר את סוגי הלחמים השונים – מחמצת, שמרים ועוד, נעבור על יסודות הלחם – לישה, התפחה, עיצוב ואפייה, ונתנסה באפיית לחמים שונים.

עופות ובעלי כנף

נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

בשר בקר חלק א'

היכרות ראשונית עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

בשיעור הבשר הראשון נעבוד עם נתחים לצלייה מהירה, נכין תוספות ורטבים מתאימים.

קינוחים

אין ארוחה בלי קינוח. בשיעור זה נטעם מעולם הקונדיטוריה ונכין קינוחים אישיים ומרשימים.

שיעור פרזנטציה - מנות מעוצבות
צירים
מרקים

נכיר סוגי מרקים שונים מהעולם ונעמוד על ההבדלים ביניהם. נתנסה בהכנת מרקים חמים, קרים, צמחוניים, בשריים ורבים אחרים.

מטבח איטלקי

המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות.

דגים ופירות ים
כבש וטלה

נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

בשר בקר חלק ב'

שיעור שני בנושא עולם הבשר. נעבוד עם נתחים לצלייה ארוכה, נכין תבשילים וקדירות.

פרויקט גמר

בסיום הקורס כל אחד מהמשתתפים יתנסה בהכנה של מנה אישית עפ”י בחירתו ויכין אותה תוך כדי שימוש בכל היסודות הנלמדים. בסוף השיעור תתקיים פרזנטציה וארוחה של כלל המנות אשר הוכנו בשיעור הסיום, וכן תינתן תעודת סיום קורס.

 

רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

נלמד עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים.

נלמד שיטות וסוגי חיתוך שונים ונכיר מקרוב את הסכין, יד ימינו של השף.

צירים
רטבים לסוגיהם - בין קלאסיקה לפיוז'ן
מרקים

נכיר סוגי מרקים שונים מהעולם ונעמוד על ההבדלים ביניהם. נתנסה בהכנת מרקים חמים, קרים, צמחוניים, בשריים ורבים אחרים.

דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד.

מטבח איטלקי

המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות.

לחמים ומאפים

נכיר את סוגי הלחמים השונים – מחמצת, שמרים ועוד, נעבור על יסודות הלחם – לישה, התפחה, עיצוב ואפייה, ונתנסה באפיית לחמים שונים.

דגים ופירות ים
עופות ובעלי כנף

נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

כבש וטלה

נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

בשר בקר חלק א'

היכרות ראשונית עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

בשיעור הבשר הראשון נעבוד עם נתחים לצלייה מהירה, נכין תוספות ורטבים מתאימים.

בשר בקר חלק ב'

שיעור שני בנושא עולם הבשר. נעבוד עם נתחים לצלייה ארוכה, נכין תבשילים וקדירות.

קינוחים

אין ארוחה בלי קינוח. בשיעור זה נטעם מעולם הקונדיטוריה ונכין קינוחים אישיים ומרשימים.

פרויקט גמר

בסיום הקורס כל אחד מהמשתתפים יתנסה בהכנה של מנה אישית עפ”י בחירתו ויכין אותה תוך כדי שימוש בכל היסודות הנלמדים. בסוף השיעור תתקיים פרזנטציה וארוחה של כלל המנות אשר הוכנו בשיעור הסיום, וכן תינתן תעודת סיום קורס.

 

רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

שיעור פרזנטציה - מנות מעוצבות
עדי שוורץ
בהנחיית השף: עדי שוורץ

עדי שוורץ, סיים לימודיו בתדמור בהצטיינות ועבד כשף מוביל במסעדות "תכלת", "חוות דרך ארץ", "פאביו" ועוד. עדי בעל ניסיון של כ-9 שנים בהעברת סדנאות בישול לפרטיים ולקבוצות ומתמחה בבשרים, בישול איטלקי, אסייתי וים תיכוני.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
מפגש 1 מתוך 15
הרשמה לקורס
מחיר למשתתף
4,850.00
בחר כמות
1
  • אם יש לך שובר הרשמה - הבא אותו איתך לסדנה
meeting_tx
תאריך: 08.09.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 15.09.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 22.09.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 29.09.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 06.10.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 13.10.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 20.10.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 27.10.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 03.11.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 10.11.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 24.11.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 01.12.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 08.12.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 15.12.22 יום ה׳
שעה: 17:00
תאריך: 22.12.22 יום ה׳
שעה: 17:00
9 תגובות
דירוג ממוצע: 5
חן פינקל
2021-10-29 11:35:45
שלום,
ראשית אציין כי הקורס היה כיף וברמה מצוינת.
השפית אילה מדהימה!!! העבירה את הקורס בצורה מעולה,מקצועית !! עניינית, מסבירה, נעימה וגורמת לכולם אווירה כייפית עם רצון לעוד.
השפים האורחים שהגיעו גם כן היו נעימים ומעולים.
ליאור הסו-שף, מושלמת!! עוזרת נעימה וסופר חברותית!
ממליצה בחום על הקורס!!
אסף אורן
2020-06-12 20:33:04
שפית מעולה.לומדים המון,משדרגים יכולות וידע בבישול
אייל גורן
2020-05-13 21:47:36
חוויתי , מושקע , מקדם ומהנה
דור אשור
2019-10-01 22:00:59
איילה והסו שפיות מושלמות! אין מילים
צ׳ורני לריסה
2019-02-27 21:33:05
קורס מצוין. שפית מעולה אבל אשמח להמשך. למתקדמים
עדן
2018-08-14 09:14:50
קורס מדהים! למדתי המון! ממליצה בחום
נוה חרוש
2018-06-19 10:06:02
קורס חוויתי ומעשיר שמתאים לכולם - מרמת מכין החביתה ועד הטבח הביתי המקצועי.
אני מאוד נהניתי ולקחתי איתי המון דברים, רוב גדול מאוד מהמנות אפשר וכדאי להכין בבית :)
שפית איילה מאוד מקצועית, סבלנית וחביבה באופן כללי.
מומלץ בלי לחשוב פעמיים!
ג׳ני בלומנטל
2018-02-19 11:40:14
מעולההה!!!!
גורן ויטקינד
2016-03-14 15:09:36
יצאתי פשוט חסר מילים מהקורס
כל שיעור ושיעור פשוט העבירו לי כל כך הרבה ידע וניסיון, כל מנה שבישלתי בבית מהמנות הנלמדות בקורס פשוט קיבלו כל כך הרבה מחמאות.
הקורס חוויתי ושווה לכל מי שאוהב לבשל לעבור אותו!!
חשוב לדעת על הקורס:

* משך פגישה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הקורס.
* במהלך הקורס תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בקורס עד 7 ימי עסקים לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הקורס, לא ניתן לאשר ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל קורס בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 5 ימים לפני מועדה.
*השלמת שיעורים: כל משתתף בקורס רשאי להשלים עד 3 שיעורים אותם הוא פספס, בקורסים המקבילים שמתקיימים ב - 4Chef. ההרשמה לשיעור השלמה הינה בתיאום מראש, וכפופה למקום פנוי.
*חומרי הגלם עשויים להשתנות באופן מינורי לאורך עונות השנה על מנת להביא להתאמה מרבית לטיב חומרי הגלם הזמינים בשוק.
* במהלך הבישול והאפייה בקורס נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בקורס ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הקורס עצמו.
* מתחם הסדנה אינו אזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד
* ידוע לי כי 4Chef רשאים להשתמש בקניין רוחני בכל התלמידים לכל מטרה, זאת כל עוד והקניין נוצר במהלך הלימודים.

    whatsapp