קורס קונדיטוריה

מועד פתיחה: 30.10.19 יום ד׳ 17:00
סטאר סנטר אשדוד
שתף עמוד:

קורס קונדיטוריה למתחילים, 14 מפגשים שבועיים.

המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef , יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.

מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

 

cours

סילבוס הקורס
עוגות בחושות

מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

קרמים וטארטים

אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק העשיר והפריך הזה. עוד נלמד על הכנת קרמים, חומרים מסמיכים ופיסטור חומרי גלם. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

שמרים - לחם

מבוא עיוני מעמיק על שמרים. כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ולחמניות, פוקאצ’ות וחלות. נלמד קליעה ונתינת צורות ללחם.

גבינות ומרנג

מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה. נכין מוס גבינה, עוגה אפויה וטארטים. כמו כן, נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

מוסים ומקרונים

עולם הקינוחים הקרים. נתמודד עם חומרים קושרים, הקצפות, כניסת מסות קלילות למסות דחוסות. כמו כן, מקרונים בשלל צבעים ומילויים, בשתי שיטות ההכנה הקלאסיות, על בסיס מרנגים שונים.

קינוחים מודרניים

וירטואוזיות בעולם הקינוחים. ניקח את מה שלמדנו ונקפוץ כיתה. קינוחים מורכבים יותר, שימוש בחומרים שעוד לא פגשנו, כוח ההמצאה פוגש את המתוק.

פטיפורים

קטנים קטנים ומורכבים. שיעור שיש בו נציגות של מה שלמדנו, בצק פריך, קרמים, מסות שומניות, הקצפות והסמכות. כמו כן, מפגש ראשון עם בצק רבוך- עולם הפחזניות.

בצק פריך- עוגיות

מבוא עיוני מעמיק על בצק פריך, שיטות הכנה ואיחסון. נכין שלל עוגיות ונלמד על חיי מדף נכונים ואיך מגיעים לשם.

בצק עלים

נלמד על הטכנולוגיה המאלפת של בצק דפים. שיעור מלא אפייה, מתוקה ומלוחה, והתנסות בהכנת בצק עשיר ורב אופי, שניתן לקחת לכל כיוון שנרצה, מתוק ומלוח.

שמרים מתוקים - מאפים

אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נלמד סוגי בצקים שונים, קל יותר, והעולם המורכב של שמרים עלים. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

שוקולד

עולם השוקולד. השיעור מועבר על ידי סיגל קרפל, שוקולטיירית עילית. כיתת אומן מעשית, מפגש עם הגנאש ועם טמפרינג של שוקולד. פרלינים, ממתקי שוקולד וקישוטים.

קינוחים קלאסיים

קלאסיקות בעולם הקינוחים. קינוחים קרים, אפויים, אישיים, קינוחי כוסות. קינוחים מורכבים וגם פשוטים.

קישוטי עוגות

שיעור טכניקה של זילופים. מועבר על ידי רינה ג’וי, נציגת חברת Wilton בארץ, מומחית בזילופי קישוטים.

פרויקט גמר

המשתתפים בוחרים מתכון ומתמודדים עימו מתחילת ההכנה ועד סופה. זו הדרך שלנו להבהיר לתלמיד דרך חווייה של התמודדות, עד כמה למד והעצים את הביטחון העצמי שלו באפייה והתמודדות עם תהליכי הכנה מורכבים. זוהי גם מסיבת הסיום והפרידה שלנו מהקורס.

 

רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

בהנחיית הקונדיטורית: דלית מיצנמכר

דלית מעבירה סדנאות אפיה ובישול למעלה מ-15 שנה. בוגרת לימודי בישול בתדמור, התמחתה ב"פושון" ו"לוקה קרטון" בפריז. בעלת ניסיון רב בתחום הקונדיטוריה וההדרכות.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
מפגש 1 מתוך 14
הרשמה לקורס
מחיר למשתתף
4,100.00
בחר כמות
1
  • ניתן להצטרף לקורס שכבר נפתח, לתאום מראש התקשרו אלינו.
להזמנה טלפונית: 08-9110900
תאריך: 30.10.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 06.11.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 13.11.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 20.11.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 27.11.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 04.12.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 11.12.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 18.12.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 25.12.19 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 01.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 08.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 15.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 22.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 29.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
15 תגובות
דירוג ממוצע: 4.9
נופר
2019-02-11 20:54:42
קורס מושלם- למדתי המון. דלית ושרון אלופות!
הודיה סולימני
2019-02-11 11:23:11
קורס מהנה ומעשיר את הידע הכל הועבר בצורה הטובה ביותר דלית ושרון אלופות!!
שיר שמעון
2019-02-11 08:58:31
היה קורס מדהים!! צוות הקורס מושלם! דלית ושרון מדהימות!!
אחזור בהחלט לקורס המשך
יפעת לוי
2018-10-21 09:23:06
היה קורס מעולה, נהנתי מאוד, ולמדתי המון!!!
דלית ולימור אלופות!!!
אורנה גוטמן
2018-10-02 21:37:59
דלית לימור ושרון מקסימות! לדלית יש המון ידע והיא מעבירה אותו בצורה טובה ומעניינת. לימור ושרון עוזרות מאוד. השיעורים המיוחדים של טל האוזן ורינה גוי היו מעלפים. מאוד אינפורמטיבי ומאוד מעניינים. פותחים עולם חדש. דלית מעבירה את כל הקלאסיקות מעולם הקונדיטוריה בצורה קלילה ומנגישה את המושגים המסובכים. נהנתי מאוד מכל הלימוד. נקודה לשיפור - פחות אנשים בקורס ויותר סדר מובנה. למשל בשטיפת הכלים... חוץ מזה שאפו לכל הצוות גם להפקה מאחור. לא חוסכים בכלום. יש את כל חומרי הגלם שרק תחלום עליהם וגמישות בכל. תודה לכולם.
2018-04-24 23:40:49
הקורס היה מהנה ומלמד
למדנו סוגי אפיה מגוונים ונחשפתי לשיטות חדשות ומענינות
האוירה בקורס היתה טובה בזכות דלית השפית המקסימה
שהעשירה אותנו בידע ובניסיון הרחבים שלה בתחום
ובזכות שרון הסו שפית שליוותה אותנו בסבלנות לאורך כל הדרך
אני מעוניינת בקורס קונדיטוריה למתקדמים ומקווה שיפתח באשדוד בהקדם
יפה נגר
2018-04-10 12:46:06
היה קורס מעלף נהנתי מכל רגע
נטלי גונן
2018-04-09 09:55:44
דלית מורה מדהימה ומקצועית ותמיד זמינה לשאלות ולחלוק מהידע שלה
לניר חיון
2018-04-08 21:38:24
היה מעולה!! צוות מצוין ,עם ידע רב..עוזרים ותומכים וממש משפחה!!
תפתחו קורס למתקדמים במהרה!!
רחלי בן איבגי
2017-11-07 01:24:32
קורס מקיף, נוגע בכל נושא שרק אפשר לרצות ובצורה הכי מקצועית ובסיסית.
צוות מדהים חם ונגיש.
ממליצה בחום!
ליאת רובין
2017-11-06 16:57:21
קורס מעולה!! מומלץ בחום!! דלית מקצועית מאוד . שיעור השוקולד עם טל משגע!! המקום נקי ומזמין. הכל בשפע.
מומלץ !!
קרן רוהקר
2017-10-11 10:09:41
קורס מקסים, כיפי מקיף ועם המון ידע מקצועי.
דלית מדהימה מלאת ידע, מעבירה הכל בקלילות מבלי לוותר על דגשים מקצועיים. היתה זמינה עבורנו גם הרבה מעבר לשעות הקורס. ממליצה בחום :)
מור פרץ
2017-10-11 01:35:38
היה קורס מדהים, דלית ולימור היו כל כך קשובות, עם נתינה אין סופית מהרגע הראשון, שמחתי שבחרתי בקורס הזה.
בתיה בן שחר
2017-05-22 10:20:46
נהנתי ללמוד אצל ד
דלית הכל מובן וברור תודה לך דלית העשרת אותי בידע
גלית עזרא
2017-01-11 13:15:11
אחת המורות הכי טובות שיש מנסיון ממליצה בחום