קורס קונדטוריה

מועד פתיחה: 02.12.19 יום ב׳ 17:00
קרליבך ת"א
שתף עמוד:

קורס קונדיטוריה למתחילים בן 14 מפגשים שבועיים.

המשתתפים בקורס אומנות הקונדיטוריה של רשת 4Chef יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית.

נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים.

מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

 

cours

סילבוס הקורס
עוגות בחושות

מבוא עיוני על הקצפות ועל חיבור חומרים. נפגוש מושגי יסוד בקונדיטוריה ובתהליכי הכנה ואפייה של מוצרים מתוקים. נלמד שיטות הכנה ונתנסה בהן.

בצק פריך, קרמים וטארטים

אחרי שהבנו איך מכינים את הבצק, נלמד את מלאכת הרידוד. נתמודד עם הקשיים שמציב בפנינו הבצק הפריך. נלמד על הכנת קרמים, חומרים מסמיכים ופיסטור חומרי גלם. נכין טארטים גדולים וקטנים, מתוקים ומלוחים.

לחמים

מבוא עיוני מעמיק על שמרים – כל מה שרציתם לדעת עליהם ועל הבצק בו הם חיים. נכין סוגים שונים של לחמים ונתינת צורות ללחם.

גבינה ומרנג

מדוע עוגת גבינה נוטה “ליפול” ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה. נכין מוס גבינה, עוגה אפויה וטארטים. כמו כן, נפגוש את כל סוגי המרנגים, נלמד על הקצפת חלבון ונכין נשיקות מרנג.

מוסים

עולם הקינוחים הקרים. נתמודד עם חומרים קושרים, הקצפות, כניסת מסות קלילות למסות דחוסות. 

קינוחים מתקדמים

וירטואוזיות בעולם הקינוחים. ניקח את מה שלמדנו ונקפוץ כיתה. קינוחים מורכבים יותר, שימוש בחומרים שעוד לא פגשנו, כוח ההמצאה פוגש את המתוק.

פטיפורים

קטנים קטנים ומורכבים. שיעור שיש בו נציגות של מה שלמדנו, בצק פריך, קרמים, מסות שומניות, הקצפות והסמכות. כמו כן, מפגש ראשון עם בצק רבוך- עולם הפחזניות.

עוגיות

מבוא עיוני על בצק פריך, עוגיות ושיטות הכנה. 

מאפים מלוחים

נלמד על עולם המאפים המלוחים וביניהם קישים, טארטים, בורקסים, לחמניות ובצק עלים.

שמרים

אחרי שהבנו מה השמרים צריכים, ניקח אותם לעולם מאפי הבוקר. נכין מאפים בצורות ומילויים שונים ומגוונים.

שוקולד

עולם השוקולד. השיעור מועבר על ידי סיגל קרפל, שוקולטיירית עילית. כיתת אומן מעשית, מפגש עם הגנאש ועם טמפרינג של שוקולד. פרלינים, ממתקי שוקולד וקישוטים.

קינוחים קלאסיים

קלאסיקות בעולם הקינוחים. קינוחים קרים, אפויים, אישיים, קינוחי כוסות. קינוחים מורכבים וגם פשוטים.

טכניקות עיצוב מתקדמות

שיעור שמתמקד בטכניקות קישוט עכשוויות לעיצוב וציפוי עוגות

פרויקט גמר

המשתתפים בוחרים מתכון ומתמודדים עימו מתחילת ההכנה ועד סופה. זו הדרך שלנו להבהיר לתלמיד דרך חווייה של התמודדות, עד כמה למד והעצים את הביטחון העצמי שלו באפייה והתמודדות עם תהליכי הכנה מורכבים. זוהי גם מסיבת הסיום והפרידה שלנו מהקורס.

בהנחיית הקונדיטורית: אלינור אילין שחל

בוגרת בתי הספר היוקרתיים NYC Restaurant and Management School ו - ICE. בסיום לימודיה עבדה במסעדות יוקרה ואף הקימה בניו יורק את המאפייה המצליחה NYC Shellco, שסיפקה מוצרים למיטב המלונות והקייטרינג בניו יורק. הודות לניסיון העצום ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של אלינור, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef בתל אביב.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
מפגש 1 מתוך 14
הרשמה לקורס
מחיר למשתתף
4,100.00
בחר כמות
1
  • ניתן להצטרף לקורס שכבר נפתח, לתאום מראש התקשרו אלינו.
להזמנה טלפונית: 08-9110900
תאריך: 02.12.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 09.12.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 16.12.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 23.12.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 30.12.19 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 06.01.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 13.01.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 20.01.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 27.01.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 03.02.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 10.02.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 17.02.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 24.02.20 יום ב׳
שעה: 17:00
תאריך: 02.03.20 יום ב׳
שעה: 17:00
3 תגובות
דירוג ממוצע: 5
Natalie ben simon
2019-01-21 22:23:31
הקורס היה פשוט מעולה, מהנה, מלמד וחוויתי! אלינור הייתה מדהימה ויש הרבה מאוד מה ללמוד ממנה!
דיאן גם מקסימה ותרמה מאוד לקורס
הן היו צמד מהמם ונהניתי מאוד
שמחה שהלכתי לקורס:)
ממליצה בחום!!!
שני הרוש
2019-01-21 21:32:44
היה כל כך כיף!!
אלינור תותחית על!! כמה ידע, סבלנות ונתינה!! ובכלל דיאן ושאר הצוות מקסימים!!
למדתי כל כך הרבה דברים שאקח להמשך..
רחל מנשורי
2019-01-21 21:32:22
נהנתי מכל רגע..
למדתי המון מאלינור כמה רוגע וסבלנות יש לה
בהחלט אחזור לסדנא חדשה