קורס בישול

מועד פתיחה: 15.01.20 יום ד׳ 17:00
קרליבך ת"א
שתף עמוד:

קורס בישול מקצועי, 15 מפגשים שבועיים המשתתפים בקורס אומנות הבישול ילמדו באופן מעשי את עקרונות הבישול הקלאסי והמודרני. הקורס משלב שיטות בישול אירופאיות מתקדמות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. המפגשים בנושא הלחמים והקינוחים יועברו על ידי שפים שאלו תחומי התמחותם.

מתנה למשתתפי הקורס: מקטורן שף, חוברת מתכונים, כרטיס מועדון המעניק 10% הנחה לקניות ברשת + מתנת יום הולדת שנתית.

cours

סילבוס הקורס
הכרת המטבח, שיטות חיתוך, סלטים וויניגרטים

נלמד עבודה נכונה במטבח הכוללת כללי זהירות ועבודה עם חומרי גלם שונים.

נלמד שיטות וסוגי חיתוך שונים ונכיר מקרוב את הסכין, יד ימינו של השף.

רטבים לסוגיהם - בין קלאסיקה לפיוז'ן
דגנים, קטניות ותבשילי ירקות

לכל עולם בישול יש את התוספות שלו. בשיעור זה נכיר תוספות מהמטבחים השונים, ביניהם איטלקי, צרפתי, ערבי ועוד.

לחמים ומאפים

נכיר את סוגי הלחמים השונים – מחמצת, שמרים ועוד, נעבור על יסודות הלחם – לישה, התפחה, עיצוב ואפייה, ונתנסה באפיית לחמים שונים.

עופות ובעלי כנף

נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף באופן יסודי.

בשר בקר חלק א'

היכרות ראשונית עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה.

בשיעור הבשר הראשון נעבוד עם נתחים לצלייה מהירה, נכין תוספות ורטבים מתאימים.

קינוחים

אין ארוחה בלי קינוח. בשיעור זה נטעם מעולם הקונדיטוריה ונכין קינוחים אישיים ומרשימים.

שיעור פרזנטציה - מנות מעוצבות
צירים
מרקים

נכיר סוגי מרקים שונים מהעולם ונעמוד על ההבדלים ביניהם. נתנסה בהכנת מרקים חמים, קרים, צמחוניים, בשריים ורבים אחרים.

מטבח איטלקי

המטבח האיטלקי מצליח בכל העולם ומהווה מטבח מרכזי בישראל. בשיעור נכין מנות איטלקיות קלאסיות, החל משלב הבסיס של חומרי הגלם והכנת הבצקים ועד הגשת המנות.

דגים ופירות ים
כבש וטלה

נכיר את הנתחים השונים ונלמד על עבודה נכונה עם כל אחד מהם.

בשר בקר חלק ב'

שיעור שני בנושא עולם הבשר. נעבוד עם נתחים לצלייה ארוכה, נכין תבשילים וקדירות.

פרויקט גמר

בסיום הקורס כל אחד מהמשתתפים יתנסה בהכנה של מנה אישית עפ”י בחירתו ויכין אותה תוך כדי שימוש בכל היסודות הנלמדים. בסוף השיעור תתקיים פרזנטציה וארוחה של כלל המנות אשר הוכנו בשיעור הסיום, וכן תינתן תעודת סיום קורס.

 

רוצה לשמוע פרטים נוספים? לחץ/י כאן וניצור עמך קשר בהקדם

בהנחיית השפית: אילה ארוך

איילה, בוגרת לימודי Cordon Bleu בפריז, עבדה במשך שנים רבות במספר מסעדות מובילות בפריז: le procop, chez paul, ו-l'apart, בהן התקדמה במהירות בסולם הדרגות. לאחר שפתחה בארץ את מסעדת עדנה ביסטרו וגם קייטרינג בוטיק, עוסקת איילה כיום בייעוץ קולינרי ומעבירה ב-4Chef מגוון של סדנאות שף וכן את קורס הבישול היוקרתי של הרשת.  

לעמוד השף >
שתף עמוד:
מפגש 1 מתוך 15
הרשמה לקורס
מחיר למשתתף
4,400.00
בחר כמות
1
  • ניתן להצטרף לקורס שכבר נפתח, לתאום מראש התקשרו אלינו.
להזמנה טלפונית: 08-9110900
תאריך: 15.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 22.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 29.01.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 05.02.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 12.02.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 19.02.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 26.02.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 04.03.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 11.03.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 18.03.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 25.03.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 01.04.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 08.04.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 15.04.20 יום ד׳
שעה: 17:00
תאריך: 22.04.20 יום ד׳
שעה: 17:00
5 תגובות
דירוג ממוצע: 5
צ׳ורני לריסה
2019-02-27 21:33:05
קורס מצוין. שפית מעולה אבל אשמח להמשך. למתקדמים
עדן
2018-08-14 09:14:50
קורס מדהים! למדתי המון! ממליצה בחום
נוה חרוש
2018-06-19 10:06:02
קורס חוויתי ומעשיר שמתאים לכולם - מרמת מכין החביתה ועד הטבח הביתי המקצועי.
אני מאוד נהניתי ולקחתי איתי המון דברים, רוב גדול מאוד מהמנות אפשר וכדאי להכין בבית :)
שפית איילה מאוד מקצועית, סבלנית וחביבה באופן כללי.
מומלץ בלי לחשוב פעמיים!
ג׳ני בלומנטל
2018-02-19 11:40:14
מעולההה!!!!
גורן ויטקינד
2016-03-14 15:09:36
יצאתי פשוט חסר מילים מהקורס
כל שיעור ושיעור פשוט העבירו לי כל כך הרבה ידע וניסיון, כל מנה שבישלתי בבית מהמנות הנלמדות בקורס פשוט קיבלו כל כך הרבה מחמאות.
הקורס חוויתי ושווה לכל מי שאוהב לבשל לעבור אותו!!