שמרים שאוהבים - כיתת אומן

שתף עמוד:

כיתת אמן עם הקונדיטור מיקי שמו שמגיע אלינו מהצפון היישר לסדנת אפייה שמפיצה ריחות שכל המשתתפים והעוברים והשבים שבסמוך לנו יתקשו לעמוד בפניהם.

מיקי שמו מגיע ל4Chef וחושף את כל סודות השמרים, ידריך וישתף אותנו בעצות ובטיפים חשובים שמסייעים להכין מגוון מטעמים מתוקים בעזרת בצק הפלאים.

המשתתפים לומדים ולוקחים חלק קטן בלבד בהכנת המנות.

תפריט הסדנה
קראנץ שוקולד
קראנץ פרג
קראנץ אגוזים
קראנץ שוקולד וחלבה
קראנץ גבינה
בהנחיית הקונדיטור: מיקי שמו

קונדיטור מיקי שמו, שם דבר בעולם הקונדיטוריה, בעל קונדיטורית "שמו" המובילה. שמו למד במגוון בתי ספר מהידועים בעולם והשתתף בכל שנה בתערוכות האפייה, שוקולד והעוגות הגדולות ביותר שהתקיימו במדינות אירופה לפי סבב : צרפת, איטליה גרמניה.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הסדנה מלאה!
השאירו פרטים להצטרפות לרשימת המתנה
59 תגובות
דירוג ממוצע: 4.9
הדס שורץ
2018-10-28 14:30:38
סדנה מעולה! מיקי שמו מקסים, אדיב ענה לכל שאלה והעביר את הסדנה בצורה נעימה ומעניינת! ממליצה בחום!
ערן שני
2018-10-26 16:51:44
הייתי היום בסדנא עם מיקי שמו, מומלץ בחום
הילה שי וזאן
2018-10-26 16:21:20
מיקי שמו קונדיטור ומדריך מספר 1 בישראל
שפירא לאה
2018-07-01 20:02:06
מעולה
שי צוקרמן
2018-07-01 13:45:06
הסדנא מסודרת ומאורגנת בצורה נאותה.
היה ראוי להדגיש בפני הנרשמים כי רמת הסדנא היא בסיסית ביותר ע"מ לתאם ציפיות מול הנרשמים.
יעל שפירא
2018-06-29 14:48:36
סדנאת השמרים של שמו נפלאה. שמו מורה נפלא ואיש נחמד כל כך.
ירון אלון
2018-03-14 17:00:55
היה מעולה!
למדתי המון, בצורה חיננית ומענינת
אשמח לבוא שוב
ירון אלון
2018-03-11 07:07:50
היה מדהים
אלינור שמואל
2018-03-09 17:09:26
מיקי היה מדהים!!!!
מאוד מאוד נהניתי
רות רואה
2018-03-09 16:14:22
סדנא מעשירה וכיפית
מיקי שמו מדהים!!
שפירא דרור
2017-09-15 14:58:42
סדנת שמרים הועברה בצורה יפה ומובנת. נהנתי מאוד ולמדתי טיפים חשובים מהקונדיטור מיקי שמו.
דפי חייק
2017-09-15 14:39:46
מאוד מאוד נהנו היה מעולה....ממליצות בחום
אוהד
2017-09-15 14:35:37
מקצועי, ענייני והכי חשוב טעים וכיף!
הדס בנימין
2017-09-15 14:34:07
היה מעניין שמו איש מקסים מכמו ומעלה עונה על כל שאלה ששואלים ברוגע ובנועם. בהחלט אחזור . הדירוג של 10
סימונה ברנזון
2017-07-30 09:19:23
היתה סדנה נהדרת. מיקי שמו מדהים. הוא הסביר כל כך יפה ובנועם. בכלל אני מאוד נהניתי מכל הסדנאות שבהן השתתפתי אצלכם. השתתפתי לפחות בשש סדנאות שונות אצלכם וכולן היו מדהימות.
לימור
2017-07-28 16:07:54
היה מעולה. מיקי מדהים
אפרת
2017-07-28 14:44:10
הסדנא עם מיקי הייתה מעניינת וחוויתית מיקי מקסים הוא מסביר בצורה ברורה
מזל ושרית
2017-06-30 21:51:15
היינו היום בסדנה . היה מעולה! , נהננו מכל רגע. מיקי היה מקסים מסביר מעולה עם המון סבלנות וצניעות, קיבלנו המון טיפים . סדנה מצויינת. תודה רבה
שקד נחום
2017-06-30 15:48:57
כייף ומהנה אחזור שוב
2017-06-30 14:34:42
היה נהדר 5 כובים
אריה קמפף
2017-05-19 19:55:12
הסדנה מלאה את כל צפיותי! מיקי שמו נתן לנו הדרכה מצוינת וגם התסינו בעיצוב עוגה משלנו. תודה רבה, 5 כוכבים.
יפעת דוד
2017-05-19 15:45:40
היה מקסים
רותם נחמיאס
2017-05-19 15:17:42
היה מושלם ! יחס אישי , אווירה טובה , והמון למידה !! מומלץץץ
אורנה קרסנופולר
2017-05-19 14:33:28
הסדנא היתה ממש כיפית.
מיקי ולימור נתנו הרגשה כיפית ממש.
שירה מילשטיין
2017-04-23 20:08:33
היה מעולה! מומלץ
אלעד מרינה חיימוביץ
2017-04-21 18:03:36
מיקי היה מדהים.

נהניתי מכל רגע בצורה שלא תיאמן.

מצפה לעוד סדנאות מיוחדות.
דיקלה גוטמן
2017-04-21 15:37:29
הסדנה פשוט מעולה!!! גם למי שמגיע עם רקע, מיקי שמו דואג לחדש ולהסביר בסבלנות, לתת דגשים חשובים שעושים את ההבדל... הכל בסבלנות ובנועם. מומלץ!
אפרת וענת ויסלר
2017-04-21 14:53:56
סדנה נהדרת, מלמדת, מעשירה וכיפית מאוד! מיקי שמו מסביר ביסודיות ובסבלנות וכמובן עוזר בשלב הכנת העוגה.
האופי הצנוע והנעים של מיקי שמו עושה את כל ההבדל והופך את הסדנה לחוויה מיוחדת במינה. איש מקסים וקונדיטור מקצועי שדואג להעביר את כל הידע והטיפים בצורה חווייתית ובגובה העיניים גם לאופים חובבים.
מומלץ בחום!
קרן קליין
2017-04-21 14:46:58
הייתה סדנה מדהימה, מלמדת. צברתי ידע רב והיה תענוג גדול לפגוש את מיקי שמו וללמוד ממנו את רזי האפייה
לילך סררו
2017-03-24 21:06:16
סדנה מדהימה, מיקי שמו- איש נעים הליכות, מקצוען, מעניין ומוסיף המון ידע, איש עם נתינה שרואים ומרגישים את רצונו להעניק מנסיונו, חוויה מדהימה.
סיגל ויערה
2017-03-24 15:58:43
מיקי שמו היה מורה דרך מצוין, נתן הרבה טיפים עם המון סבלנות
לימור
2017-03-24 14:44:58
היינו בסדנא עם מיקי שמו, האחד והיחיד.
היה נפלא, הסברים מדויקים, מלאי ידע והעיקר - מאפי שמרים בסוף!
תודה רבה למיקי.
און הראל
2017-03-03 15:32:31
העשיר את הידע, מדהים, ממליץ גם למי שחושב שיודע הכל...!
מלכה ברכה
2017-02-05 07:31:17
נהנתי מאוד מהסדנה. מיקי שמו הוא חוויה המקום נהדר המטבח מצויד ומסודר נפלא. אני אשמח להשתתף בסדנאות נוספות.
איילת קריספל
2017-02-03 15:51:23
היה מוצלח מאוד!! נהניתי ולמדתי דברים חדשים, מיקי שמו היה מקסים
לירון ורדיאל
2017-02-03 15:01:33
ממש נהניתי. סדנה עם תוכן, ידע חדש, התנסות. מיקי מקסים התייחס באופן מכובד. ענה על שאלות, הסביר והעמיק מעבר. חוויה טובה. ממליצה מאוד.
יוסף דורית
2017-02-03 14:51:37
היה מהמם
מאוד נהנתי מכל רגע. למדתי דברים חדשים.
מיקי שמו מקסים מעביר את הסדנא בצורה מעולה ומובנת.
מחכה לסדנאות נוספות
אורטל סויסה
2017-02-03 14:35:34
מאוד נהנתי אין על מיקי שמו האחד והיחיד התבאסתי רק מדבר אחד 3 שעות עברו מהר מידי!!!! אבל באמת הוא מקצועי וחמוד ואין עליו :)
ספיר שמסיאן
2017-02-03 14:32:00
סדנא מעשירה ומעניינת מיקי היה מקסים!
מרבאלדן
2016-12-18 09:57:55
הסדנא היתה מעולה, מאוד מקצועית ומיקי מדבר בגובה העיניים.
מתאימה לאנשים שגם לא באים עם ניסיון וידע בתחום האפייה.
מומלצת בחום:)
סילבי עוזיאל
2016-12-07 08:58:47
הסדנא עם מיקי שמו היתה מדהימה
נהננו מאוד,הסביר נהדר היה סבלני ומדוייק מאוד
ממליצה בחום רב
ויזן רינה
2016-12-03 12:00:55
,
הסדנא הייתה מהנה ויוצאת מהכלל והשף היה מעולה וסבלני לשאלותינו
אורית גומה כהן
2016-12-03 07:29:02
מיקי היקר היה לי העונג להכיר אותך וללמוד ממך. סדנת השמרים שלך מעולה ומעשירה בידע נוסף ובתיקון טעויות עבר. עכשיו אני בטוחה שההצלחה מובטחת.
שני בוריה
2016-12-02 15:08:45
מיקי שמו פשוט איש מקסים, נעים וקונדיטור אלוף!
הסדנא הייתה כייפית.
הייתי שמחה שיוקדש יותר זמן לחלק המעשי כך שנוכל לעשות את הבצק בעצמנו אולם ברור לי שלא ניתן לעשות זאת בסדנא בת 3 שעות.
תודה. היה מוצלח!
מירב סדיס
2016-12-02 14:31:27
היה מעולה, מיקי ודיאן מקסימים
2016-11-04 17:14:01
תודה לך מיקי. הסדנא היתה מהנה מעשירה וטעימה. נשמח להגיע לעוד סדנאות שאתה מעביר. נשמח לשמוע על כך. נעים ביותר היה להיות בחברתך.
לוי אביטל
2016-09-09 15:39:18
היה מהנה מאוד. מיקי שמו היה נחמד והעביר את הסדנא בכיף
מולי שמר
2016-08-20 18:28:37
הסדנא הייתה בנויה נכון, מלאה במידע שימושי, וההתנסות הייתה בדיוק בנקודות החשובות של התהליך.
מיקי מדבר בגובה העיניים, ומסביר הרבה על תהליך העבודה ולפעמים גם על ההיבט הכימי של העבודה עם חומרי גלם, מה שמספק הקשר רחב יותר לעבודת האפייה ועוזר להבין יותר מה עושים מתי.
חביב יעקב
2016-08-19 14:36:34
היה מעולה ונשמח מאוד לעוד סדנאות עם מיקי שמו.
הילה אהרונוביץ
2016-08-19 14:32:36
היה מצויין 10
גל פדלון
2016-08-08 12:14:09
היה מהנה ! תודה!
חוה לנדסברג
2016-08-05 14:35:42
היה נפלא ומעשיר. מיקי שמו מקסים ומקצועי. אשמח לקבל מידע עתידי על סדנאות קרובות. שבת נעימה.
חגי מגידו
2016-04-17 09:30:14
היה מעולה .
אני מאוד אוהב את הקורסים שלכם.
למדתי אצלכם ואני מקוה בעתיד לעשות עוד קורס מקיף.
עם מיקי היה מצוין כהרגלו.



דייזי קרצ'מר
2016-04-15 16:06:49
ראשית נהניתי מאוד מהסדנה. שנית מיקי שמו פשוט נפלא. מסביר טוב וברור. מסתבר שאף פעם לא עבדתי נכון עם העוגות האלה. טוב שבאתי כי למדתי המון. איך לעבוד עם הבצק הזה והמלוי. הרבה הרבה תודה.
מור מור
2016-04-15 14:38:01
סדנא כיפית וקלילה. מיקי שמו ממש נחמד, מסביר יפה מאוד ועונה על כל השאלות. גם לימור שעזרה לו היתה נהדרת. מומלץ בחום!
מור אסלן
2016-03-25 23:17:48
הייתה חוויה עוצרת נשימה,
היחס האישי של מיקי פשוט מושלם
מיטל סגל
2016-03-25 21:51:16
סדנה מצוינת, מאורגנת, נהניתי מכל רגע ! מיקי נתן תשובה לכל השאלות, ההסברים היו מדויקים וההתנסות מעולה. תודה רבה !
ורוניקה חסין
2016-03-19 00:35:16
סדנה מאוד כיפית...
מיקי שמו מדהים ומסביר מצוין
הדס
2016-03-18 22:39:31
היה מהנה, חווייתי ומלמד.
קונדיטור מיקי שמו היה מקסים ואדיב מאוד. ענה לנו על שאלות והסביר בצורה מפורטת וברורה. אין ספק שלמדתי ממנו המון..
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.