שוקולד – עולם ומלואו

01.08.19 יום ה׳ 17:30
מודיעין
מעשית
?
שתף עמוד:

הסדנה הינה חגיגה מתוקה של שוקולד, שבמהלכה ילמדו המשתתפים כיצד להכין מתוקים מיוחדים וחווייתיים, שירשימו כל אורח.

נלמד על דרכי המסת שוקולד, טמפרור ואחסון שוקולד וכן הכנת סוגי גנאשים שונים.

תפריט הסדנה
פרלינים בחיתוך
טראפלס שוקולד מריר מתובל בקפה
ברים (טבלאות) שוקולד מריר עם תוספות
חטיפי שוקולד
ריבועי קראנץ
בהנחיית השוקולטיירית: סיגל קרפל

שוקולטיירית סיגל קרפל סיימה בהצטיינות את לימודיה ב-Le Cordon Bleu בלונדון והתמחתה ב - Hotel Landmark וב- Bank Restaurant – מוסדות קולינאריים נחשבים בלונדון. סיגל היא הבעלים של בוטיק השוקולד הנושא את שמה בת"א, בו נמכרות יצירות שוקולד מעשה ידיה. האסתטיקה של הקונדיטוריה הצרפתית מהווה לסיגל את הבסיס המקצועי וההשראה ליצירות השוקולד, אשר זיכו אותה בשנים האחרונות לפרסים באיטליה ובבלגיה ולהכתרתה ע"י 'כלכליסט' כאחת השוקולוטייריות הטובות בישראל.  

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
45 תגובות
דירוג ממוצע: 4.8
עופרה לובשבסקי
2019-03-05 10:07:46
מ ו ש ל ם, אין מילה אחרת. ארבע שעות של חגיגת שוקולד. סיגל העבירה את הסדנה ביסודיות, מקצועיות והכי חשוב ניכר שמכל הלב. למדנו המון על שוקולד והכנת מוצרים שונים ממנו. התנסנו בהכנת המוצרים, נהניתי מאוד, ישר כוח גדול לסיגל ולארגון המופתי.
אפרת ינקלביץ
2019-02-24 22:18:18
היה מאוד מהנה ומעשיר.
סיגל העבירה את הסדנה באופן מקצועי עם המון סו ועם חיוך מקסים :)
עוזי רחימא
2019-02-24 22:01:08
סיגל קרפל אשת מקצוע מעולה ומעבירה היטב למשתתפי הסדנה את התשוקה שלה למה שהיא עושה.
עוזי רחימא
2019-02-24 21:58:53
סיגל קרפל אשת מקצוע מעולה ומצליחה להעביר היטב אל משתתפי הסדנה את התשוקה למה שהיא עושה.
אנה בלומנפלד
2019-02-24 21:32:58
סיגל קרפל מקצועית מאוד ולכן היה כיף ללמוד ממנה . היא מצליחה להעביר את הידע באופן ברור ומעשי. היה כיף.
אילנה גרף
2019-02-05 21:44:38
סדנה קצרה ומלאה כל טוב, תרתי משמע...
למדנו יסודות עשיית השוקולד שהועברו בצורה יסודית ומקצועית וגם נעימה ע״י סיגל קרפל
Susie Serenevich
2018-12-19 09:26:34
It was great
צביקה סגל
2018-12-19 07:18:03
הגברת סיגל קרפל פשוט מופלאה.
היה מדהים.
תודה
מורדי פרנקו
2018-12-18 21:36:59
מקצועי, ממצה, חויה נעימה
שחר גרינברג
2018-12-18 21:31:42
סדנה מקסימה, מלמדת, נעימה ומומלצת !
מקצועיות ברמה גבוהה והקפדה על כל הפרטים. הכל בנועם, חיוך ואוירה טובה.
לאנה זיסקינד
2018-08-29 07:18:18
הסדנה הייתה מעולה. הסברים טובים ותוצאות מאוד טעימות
עדי ג
2018-08-28 21:42:39
מדהים! סדנה כיפית ומקיפה
מיכה שכטר
2018-08-22 00:04:58
הסדנא היתה מצויינת, סיגל בעלת המון יידע בהכנת שוקולד, ובאווירה נעימה ותומכת למדנו המון על הכנת שוקולד. היה מצויין.
טל חג'בי
2018-08-17 12:33:24
היה מושלם
דברת שיאחי
2018-08-16 22:40:52
היה קורס מהמם וסיגל מדהימה. נתנו שוקולד בנדיבות יתרה, היה לי פשוט מושלם (חוץ מזה שהיה קר)
תודה רבב לכם
2018-03-19 14:00:44
היה מעולה, טעים, האוירה והיחס למשתתפים היה נפלא. טל מצויינת. תודה על ערב מהנה.
יפעת וינגרטן
2018-02-22 16:46:59
נהנתי מכל רגע...סיגל מדהימה.... תודה שנתתם לי להשתתף....
רינת שטרק ואפרת סלס
2018-02-20 21:51:52
היה מעולה וטעים תודה רבה!!! ראינו אהבה עצומה לשוקולד
גבע ריבי
2017-11-30 07:31:58
סדנה מקצועית מהנה מאוד סיגל מקצוענית ואני מרגישה שלמדתי המון. ממש כיף לצאת עם מארז שוקולדים מפנק וטעים.
אני בטוח אגיע לסדנה נוספת אצלכם
תודה
גבע ריבי
2017-11-30 07:29:41
סדנה מקצועית
אביב אילנה
2017-11-29 21:40:42
סיגל היתה מהממת סבלנית מסבירה למדתי ממנה המון.
עינב זוסים
2017-11-29 21:37:04
היה מעולה, טעים ומעשיר. סיגל ושיר מקסימות, היה מוצלח
2017-11-15 08:55:18
סיגל העבירה את הסדנא בצורה מעשית ועניינית תוך שיתוף כלל חברי הקבוצה בכל המתכונים, השיבה בסובלנות ובחיוך לכל שאלותינו. נהניתי !!
רחל שירן
2017-11-14 23:13:01
היה מעולה! למדתי המון ומחכה לסדנא הבאה...
מיכאלה פודולסקי
2017-10-31 21:06:20
סיגל מאוד מיקצועית והסדנה מאוד שימושית. היה מצוין. תודה סיגל
מיכל
2017-09-05 23:46:38
סדנה מרתקת שממקסמת את מסגרת המפגש היחיד. הנחיה מתודית, מידע מדויק ועידוד לכל מאותגרי השוקולד. תודה לחני הנפלאה!
יערית
2017-09-05 23:03:25
מהמם ומעניין, וגם יצאנו עם שוקולדים טעימים.
המדריכה הייתה מהממת
מיכל בן דוד
2017-09-05 22:01:26
היה מעולה
אבי טרבס
2017-08-04 08:36:43
סדנה מקצועית, מהנה, מענינת, כל הכבוד!
שירן נחום
2017-06-30 13:21:33
היה ממש מעניין כייף וטעים
מיכל פלג
2017-06-26 23:21:38
סדנה מצוינת עשירה ומעשירה בתוכן וטכניקות וטעמים משובחים. נהניתי מאוד מהרצינות, סופר מקצועיות, הידע והנסיון רב השנים של סיגל. היה מענין ומרתק. מומלץ בחום. תודה.
כרמית שמעוני
2017-06-26 22:34:57
היה מדהים!
התגברתי על מחסום טמפרור השוקולד שלי
סיגל פשוט מדהימה ומאד נעימה כמדריכה ובכלל!
בהחלט אמליץ לחברים.
תודה:)
הדס
2017-06-26 21:31:22
סדנה מדהימה!
ח א
2017-05-12 18:20:47
השפית סיגל מעולה! מסבירה היטב, חשוב לה שנבין.
מאוד נהנתי!
ג'ניפר
2017-05-12 00:07:16
הסדנא היתה מעולה!
סיגל פשוט מדהימה, מקצוענית אמיתית.
הסושפיות, שתיהן היו מהממות ועוזרת הרבה.
הסדנא היתה אינפורמטיבית מאוד.
ממליצה בחום!
אסתר שגיא
2017-03-29 22:11:27
נהניתי מאד ולמדתי הרבה.חני מקצוענית וחיבה מאד.שי מאד עזר בעדינות ובחן.תודה רבה
ברברה אנדרס
2017-03-28 23:09:21
היה מעניין, עשיר ומגוון.
תהילה
2017-03-28 21:51:19
מאוד נהנתי.חני מלמדת בצורה מעניינת ומצחיקה. היה טעים ומרתק!
קרן
2016-11-18 10:33:43
הסדנא הייתה נהדרת! מעניינת, מעשירה וכיפית. חני הייתה נפלאה!
אמיר חורי
2016-11-17 23:10:38
סדנא מעולה, חני מקסימה ומקצועית - פשוט תענוג וטעיםםםםם
ניצה אברהם
2016-11-06 23:11:29
היה מעולה. טל העבירה את הסדנא בצורה מקצועית ומהנה. מומלץ!
גלי
2016-06-26 12:45:56
הייתה סדנא מעולה וטעימהההה!
עשירה בשוקולד!
הכי חשוב שהסדנא הייתה מעשית וסיגל אפשרה לכול המשתתפים לקחת חלק בכל המתכונים.
מוריה ליכטנשטיין
2016-05-26 21:43:49
סדנא מצוינת- סוף סוף הבנתי מה אני עושה לא נכון. להגיע מוכנים נפשית למנת-יתר של שוקולד! מומלץ בחום לכל הרמות.
ליאורה אפשטיין
2016-05-26 21:41:59
היה ממש מקסים!
סיון ל.
2016-01-26 13:59:52
תודה רבה עבור הסדנא המקסימה אתמול ע"י סיגל קרפל! מקצועית, מקסימה וטעימה.
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.