Go TOP

אספקה עד 5 ימים  – בתקופת החג יתכנו עיכובים

מצטרפים למועדון עכשיו ומקבלים קופון בסך 50 ש”ח. לפרטים  >>>

צור קשרצור קשר User שלום אורח, התחבר
0 icon cart 0.00
מוצר
סה״כ
כמות
מחיר סופי: 0.00
חבר מועדון? הזדהה / הצטרף בהמשך וקבל 10% הנחה
add to wishlist
רשימת המועדפים שלך ריקה
התחל בקניה

שוקולד דובאי סטייל // סדנה קולינרית

שתף עמוד:

כששוקולד פוגש יוקרה!

הצטרפו אלינו למסע מתוק אל עולם הקונדיטוריה העילית, בהשראת העושר, היצירתיות והיוקרה של דובאי!

בסדנה זו נגלה את הסודות מאחורי הקינוחים המפוארים והעשירים בטעמים עמוקים של שוקולד ושילובי פיסטוק מסעירים.

אם אתם אוהבים שוקולד, חולמים על קינוחים מפוארים, ורוצים לגלות את הטכניקות שמאחורי היצירות המרהיבות – זוהי הסדנה בשבילכם! 

**מתנה למשתתפים סינר שף 

**בסדנה מוגש יין מיקבי רמת הגולן 

המקומות מוגבלים – שריינו את מקומכם לחוויה צבעונית ומלאת טעמים!

תפריט הסדנה
קרואסון פרס במילוי קרם שקדים-פיסטוק, טבול בשוקולד ומעוטר פיסטוקים קלויים

בצק עלים עשיר, שיעניק לקרואסון מרקם עלים מושלם ופריכות ממכרת. נמלא אותו בקרם שקדים ופיסטוק קטיפתי, נאפה אותו לשלמות ואז נטבול אותו בשוקולד איכותי, שייצור מעטפת מבריקה ומענגת. לקישוט – פיסטוקים קלויים שמוסיפים קראנצ’יות וטעם אגוזי עמוק.

טארט פיסטוק ודובדבן

בקינוח זה נשלב טעמי פיסטוק עמוקים עם חמיצות עדינה של דובדבן. נתחיל בבצק עלים פריך וזהוב, שיארוז בתוכו קרם פיסטוק קטיפתי ושטרוייזל פיסטוק שמוסיף מרקם פריך ונפלא. נקשט בריבת דובדבנים עשירה, שמעניקה מתיקות מאוזנת ושכבת צבע עזה ויפיפייה.

בראוניז דובאי עם שאנטילי פיסטוק

בראוניז דובאי הוא לא עוד בראוניז רגיל – מדובר בעוגת שוקולד פאדג’ית, עשירה ורכה, המשלבת טעמים עמוקים של שוקולד איכותי עם מרקם נמס בפה. מעליה נזלף שאנטי לי פיסטוק – קצפת עשירה וקלילה בטעם פיסטוק טבעי, שתאזן את המתיקות ותעניק גימור יוקרתי ומרהיב.

פיסטוק מקרוסטל – קינוח גורמה בטעם ממכר

קינוח יוקרתי ומדויק עם שכבות מרקם מדויקות: תחתית קראנצ’ית עדינה, קרם פיסטוק רך, ומעטפת שוקולד עדינה שמעניקה איזון מושלם בין מתיקות, אגוזיות וקרמיות. קינוח שנראה כמו יצירת אמנות ומרגיש כמו ביס של חלום!

קרואסון פרס במילוי קרם שקדים-פיסטוק, טבול בשוקולד ומעוטר פיסטוקים קלויים

בצק עלים עשיר, שיעניק לקרואסון מרקם עלים מושלם ופריכות ממכרת. נמלא אותו בקרם שקדים ופיסטוק קטיפתי, נאפה אותו לשלמות ואז נטבול אותו בשוקולד איכותי, שייצור מעטפת מבריקה ומענגת. לקישוט – פיסטוקים קלויים שמוסיפים קראנצ’יות וטעם אגוזי עמוק.

בראוניז דובאי עם שאנטילי פיסטוק

בראוניז דובאי הוא לא עוד בראוניז רגיל – מדובר בעוגת שוקולד פאדג’ית, עשירה ורכה, המשלבת טעמים עמוקים של שוקולד איכותי עם מרקם נמס בפה. מעליה נזלף שאנטי לי פיסטוק – קצפת עשירה וקלילה בטעם פיסטוק טבעי, שתאזן את המתיקות ותעניק גימור יוקרתי ומרהיב.

טארט פיסטוק ודובדבן

בקינוח זה נשלב טעמי פיסטוק עמוקים עם חמיצות עדינה של דובדבן. נתחיל בבצק עלים פריך וזהוב, שיארוז בתוכו קרם פיסטוק קטיפתי ושטרוייזל פיסטוק שמוסיף מרקם פריך ונפלא. נקשט בריבת דובדבנים עשירה, שמעניקה מתיקות מאוזנת ושכבת צבע עזה ויפיפייה.

פיסטוק מקרוסטל – קינוח גורמה בטעם ממכר

קינוח יוקרתי ומדויק עם שכבות מרקם מדויקות: תחתית קראנצ’ית עדינה, קרם פיסטוק רך, ומעטפת שוקולד עדינה שמעניקה איזון מושלם בין מתיקות, אגוזיות וקרמיות. קינוח שנראה כמו יצירת אמנות ומרגיש כמו ביס של חלום!

טל האוזן
בהנחיית הקונדיטורית: טל האוזן

כמי שהתמחתה במטבחי בתי המלון המובילים בפריז, בלונדון ובדרום אפריקה, וכמי שעבדה עם השפים המובילים בפריז.

שימשה טל כשף קונדיטור הראשי של מלון הבוטיק המוביל באירופה Lanesborough Hotel, וניהלה פסי קינוחים באירועי יוקרה רבים באנגליה, ובראשם לבית המלוכה בלונדון.

במהלך השנים זכתה בפרסים יוקרתיים ובתארי הצטיינות לאומיים והייתה לקונדיטורית הראשונה שהעבירה הרצאה בכנס הקולינארי המקצועי Omnivore.

ההכרה הגבוהה בה זכתה הייתה כשף פטיסירי המצטיינת של איגוד השפים האנגליים.

לעמוד השף >
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
* לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).

    קבוצת הוואטספ השקטה של 4Chef תהיו הראשונים לדעת על מקומות פנויים בסדנאות ועדכונים חמים!
    whatsapp

    הרשמו לניוזלטר שלנו לקבל עדכונים ומבצעים בזמן!