קינוחים טבעונים

02.06.20 יום ג׳ 17:30
קניון שרונים (קומה 1)
מעשית
?
שתף עמוד:

דרך ארוכה ומשובחת עשה המטבח הטבעוני כך שידוע כיום לכל שגם קינוחים שווים אפשר להכין ללא חלב, חמאה ושאר מוקצים.

בסדנה נלמד ונכין קינוחים מרהיבים מידיה של טל האוזן, שמגיעה אלינו לאחר שהיתה אחראית על פסי הקינוחים של בית המלוכה האנגלי.

תפריט הסדנה
עוגה בחושה

של פיסטוק ודובדבני אמרנה

מוס שוקולד

בכוס עם שטרוייזל אגוזי

טראפלס פטל
חיתוכיות שקדים ופירות יער
עוגיות שוקולד הפתעה
בהנחיית הקונדיטורית: טל האוזן

כמי שהתמחתה במטבחי בתי המלון המובילים בפריז, בלונדון ובדרום אפריקה, וכמי שעבדה עם השפים המובילים בפריז, שימשה טל כשף קונדיטור הראשי של מלון הבוטיק המוביל באירופה Lanesborough Hotel, וניהלה פסי קינוחים באירועי יוקרה רבים באנגליה, ובראשם לבית המלוכה בלונדון. במהלך השנים זכתה בפרסים יוקרתיים ובתארי הצטיינות לאומיים והייתה לקונדיטורית הראשונה שהעבירה הרצאה בכנס הקולינארי המקצועי Omnivore. ההכרה הגבוהה בה זכתה הייתה כשף פטיסירי המצטיינת של איגוד השפים האנגליים.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
310.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
0 תגובות
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.