קינוחים בניחוח הדרים

27.11.19 יום ד׳ 17:30
קניון ארנה (קומה 1 ליד סופר פארם)
מעשית
?
שתף עמוד:

פירות הדר טריים, בצק פריך וקרם אוורירי - כל אלה יוצרים יחד שילוב מנצח וחגיגה של טעמים. בסדנת קונדיטוריה חדשה זו נלמד להכין מגוון קינוחים כשהבסיס לכולם הוא פירות הדר טריים ומגוונים.

תפריט הסדנה
טארטלטים אישיים של של ז'אק ז'נין

בצק פריך צרפתי וקרם לימון בניחוח בזיליקום

טרייפל

קינוח שכבות של עוגת תפוז עשירה, קרם פטיסייר ותותים

פבלובה

ענן מרנג עם תותים וקרם קארד תפוז / לימון

עוגיות מרווה, לימונית ולואיזה

ממולאות בריבת תפוז ופסיפלורה

בריוש אישי

ממולא בקרם פטיסייר בניחוח הדרים

בהנחיית הקונדיטורית: דלית מיצנמכר

דלית מעבירה סדנאות אפיה ובישול למעלה מ-15 שנה. בוגרת לימודי בישול בתדמור, התמחתה ב"פושון" ו"לוקה קרטון" בפריז. בעלת ניסיון רב בתחום הקונדיטוריה וההדרכות.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
3 תגובות
דירוג ממוצע: 5
רואי
2017-06-29 23:39:28
סדנא מדהימה
שף דלית מקסימה וממש מקצועית
ממליץ בחום
ענת
2016-11-16 16:38:28
בסדנא הכנו מגוון של עוגות ועוגות וטעמים טובים של קרמים ורעיונות לקרמים ושילובם בעוגות
ליה
2016-10-02 14:15:40
מושלמת אלופה ודלית פשוט וואו
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.