פיצות מנאפולי // סדנה קולינרית
בסדנת "פיצות מנאפולי" נצא למסע קולינרי אל עיר הפיצות הנפוליטנית הידועה, שם נכין יחד את אחת המנות האהובות והמרשימות ביותר בעולם – הפיצה!
במהלך הסדנה נלמד לאפות פיצות באבן שמוט ולהכיר את טכניקות האפייה המסורתיות של הטאבון האיטלקי, שיביאו לטעמים וקריספיות שלא תשכחו.
בואו לחוות את האהבה לפיצה כמו בנאפולי – עם תנור לוהט, בצק נפלא וטעמים שלא מהעולם הזה!
**מתנה למשתתפים סינר שף
**בסדנה מוגש יין מיקבי רמת הגולן
המקומות מוגבלים – שריינו את מקומכם לחוויה צבעונית ומלאת טעמים!
בעל ניסיון עשיר ומוכח בייעוץ קולינארי למסעדות, הפקת אירועים והעברת סדנאות בישול.
בוגר בתי ספר מקצועיים לבישול בארץ ובחו"ל, ביניהם "Institute of Culinary Education" היוקרתי.
לאייל רקורד עשיר של הופעות טלוויזיה רבות בערוץ 10 ובערוץ האוכל, פרסום כתבות ומתכונים בכל ערוצי התקשורת.
לעמוד השף >* ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
* לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
כיף גדול
גם סו שיף אדיב ומקצועי
אייל העביר את הסדנה בצורה נינוחה, מלאת ידע וכיפית. היה לי טעים ואחזור שוב.
מנחה הסדנא היה מקצועי ונעים, ענה על שאלות והסביר כל שלב בסבלנות ומקצועיות.