פוד טראק

20.12.19 יום ו׳ 10:00
קניון ארנה (קומה 1 ליד סופר פארם)
מעשית
?
שתף עמוד:

הטרנד הקולינרי של משאיות האוכל הולך וגובר בכל העולם.

הצטרפו אלינו לסדנה בה נכין אוכל רחוב בסגנון "פוד טראק" מהירות מכל העולם.

סדנת בישול המשלבת מנות מגוונות ממטבחים שונים בעולם. 

תפריט הסדנה
קרפ עם סינטה כבושה

במרינדה תאילנדית

טאקו ביף

עם צ’אטני מנגו

סאביצ'ה מוסר

עם אננס ומנגו

לחמניית באן מאודה

עם דג מטוגן ואיולי טרגון

אמפנדס עוף ג'מאיקניים
צ'ורוס

סופגניות ארגנטינאיות

בהנחיית השף: גיא ישראלי

גיא ישראלי החל את דרכו הקולינרית כבר בצעירותו ובגיל 22 הגשים את חלומו כשסיים בהצלחה לימודי קולינריה בבית הספר הגבוה "בישולים". מאז עבד והתחנך במטבחי המסעדות האיטלקיות הטובות ביותר, ביניהן "מזאלונה" ו"קפה איטליה". כיום גיא, בוגר תואר לביו-טכנולוגיה ימית, נהנה להעביר את הידע הרב שרכש לאורך השנים בסדנאות ובשיעורים לבשלנים מתחילים.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הסדנה מלאה!
השאירו פרטים להצטרפות לרשימת המתנה
19 תגובות
דירוג ממוצע: 5
שלומית ברק
2019-10-25 16:12:54
נהניתי מאד בסדנה. למדתי מגוון של מנות וטכניקות בישול.
יעל פישר
2019-10-25 16:04:26
היה כיף. מנות טעימות ומגוונות.
גיל פישר
2019-10-25 14:45:36
היה מעולה וטעים.
נועה שיף
2018-12-04 22:23:06
הייתה סדנה מאוד מהנה וטעימה! השף גיא הסביר בצורה ברורה על כל מתכון, החברים לקבוצה היו נעימים ומאוד נהנינו!
אילנה שנהב
2018-12-04 21:34:08
היה מאד מהנה וטעים. השף גיא ישראלי מקסים. מעביר את הנושאים בצורה ברורה ועם הרבה הומור. גם הסו שף שיתף פעולה מאד יפה.
תודה לכם !
ענת גולן
2018-12-04 21:31:59
סדנא מהנה מאד עם אוכל מעולה ושף מקסים! מומלץ!
נדב פישר
2018-07-26 21:46:38
סדנה נפאלה, נהננו אני ואשתי מאוד, אביב וגיא נפלאים!
דורון בל
2018-06-15 15:14:12
ההסברים של גיא היו מרתקים. הסיוע של דיאנה ללא תחליף. האוירה פתוחה, מעודדת התנסויות.. החומרים והחומרה - לעילא ולעילא. בקיצור, יופי של סדנא. מומלצת ביותר.
מרים דבוש
2018-05-31 23:18:47
השף גיא הסביר והדריך באופן ברור ונעים. הסדנא היתה מעשית ומהנה.
המתכונים היו ברורים והטעם נפלא.
חומרי הגלם היו בשפע.
מקווים לחזור לעוד סדנאות.
רינה מלמד
2018-03-23 16:58:29
הסדנה הייתה מהנה מאוד, ההדרכה של השף הייתה מעולה ונעימה. ענתה על הציפיות ועוד.
תודה
אליאונורה בידר
2018-03-23 16:26:39
היתה אחלה של סדנה, בלי לחץ, האוכל מגוון ומעניין. תודה ענקית לגיא - על הבחירות של מתכונים, על ההדרכה הנעימה, על האווירה הכייפית!
לאוניד בידר
2018-03-23 16:26:14
היה מעולה. חומרי גלם איכותיים, השף נדיב וסבלני, אווירה נהדרת.
יעל אבירם
2018-03-23 14:32:47
השף גיא והסו שף ענת היו נהדרים ומקצועיים
רונית
2018-02-16 18:44:37
היה מושלם
מקרון18
2018-02-15 22:16:01
סדנא מעולה! שף מקסים ועוזר עם הרבה ידע נהננו מאודדדדד! ממליצים בחום!!!!!!!
זואי סופר
2017-09-11 21:31:34
היה מאוד טעים ומגוון. השף היה נחמד ואדיב. המון טיפים ומידע שימושי למעבר
יהודית אגוז
2017-09-08 14:58:39
ענייני קליל נעים וטעים
ליאת מירון
2017-09-08 14:52:40
סדנא מדהימה מושקעת ובאווירה טובה. שף מצויין מסביר ונותן הרבה מעבר לתוכן הסדנא. מומלץ מאוד
יעל
2017-09-08 14:32:10
היה מצוין! כיף ממש וטעים מאוד
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.