ערב של בשר // סדנת גורמה
סדנת בשר בהנחיית השף איתן ששון.
איתן ששון, השף הראשי של קבוצת גוצ'ה והדיינר,מורה לבישול, יועץ קולינרי ושועל סדנאות ותיק, המתמחה במנות מגוונות ויצירתיות ונחשב לאחד מהמומחים הגדולים בתחום הדגים והבשרים בישראל.
בסדנת בשרים זו נלמד להכין מגוון מנות מנתחים שונים, מנות פשוטות, טעימות ובגובה העיניים. בואו ליהנות מערב שכולו בשר.
יש לשים לב שבסדנה זאת השף מסביר ומדגים ולעתים מבצע בעצמו את חלק מההכנות למנות
איתן ששון, השף הראשי של קבוצת גוצ'ה והדיינר,מורה לבישול, יועץ קולינרי ושועל סדנאות ותיק. איתן מתמחה במנות מגוונות ויצירתיות ונחשב לאחד מהמומחים הגדולים בתחום הבשר והדגים. במשך שנים רבות זוכות סדנאותיו של איתן ב 4Chef לביקוש גבוה במיוחד.
לעמוד השף >* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (כפוף לתקנון, ללא כפל מבצעים והנחות)
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. (סדנאות ילדים ונוער כשעתיים) במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות.
* בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בהרשמה לסדנה נדרש לאשר כי כל הנרשמים הינם בגילאים המתאימים והרשומים למעלה. לא תתאפשר השתתפות משתתפ/ת שאינו/ה בגיל המתאים.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם סדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, והוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד. כמו כן - במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב workshop@4Chef.co.il בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות, מכל סיבה שהיא. כן יתאפשר לכם במצב כזה להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
תודה
מומלץ מאוד!
מומלץ בחום לאוהבי אוכל ובישול בכלל ובשר בפרט. השף היה מאיר פנים, נתן יחס אישי לכל אחד ממשתתפי הסדנה ותיבל את הערב בסיפורים על חוויות קולינריות וטיפים לבישול.
למדתי לא מעט לחלוטין אשוב לסדנאות נוספות
שף גדול
האוכל מעולם אחר, טעים ובלתי שגרתי. נהניתי מאוד, תעשו לעצמכם טובה שם ב- 4Chef ותזמינו אותו לכיתת-אמן אחת לרבעון, זה רק יוסיף לכם נקודות יוקרה.
אני רוצה לציין גם את הסו-שפית האדיבה והנהדרת בסניף אשדוד, שהיתה סובלנית, נמרצת, אישה בעלת תודעת שירות לעילא ולעילא. באמת שאישה הרה כל כך נמרצת, שעושה הכל כדי שהסדנה תפיק את המירב והמיטב, היא לא מחזה שגרתי. שאפו גדול – ותודה.
חוויה
מצחיק
מלמד
טעים
מקווה שיגיע שוב כי המלצתי למעוניינים..
הערה לשיפור - עידכון של המתכונים בתפריט , לפי סדר ההכנה וגם לפי מה שאבי מתכנן להכין, היו חסרים כמה דברים או שהופיעו דברים שלא הוכנסו.
תודה, ונתראה בקרוב!
ועוד דבר שמחתי על כל הטיפים הטובים, לבישול, לאירוח וגם על מתכון הרוטב יין:)
האוכל היה מעולה.
מקווה להשתתף בסדנאות נוספות.
השף אבי ביטון הגיש את הסדנא עם הסברים והיה ידידותי מאוד .
כל מה שהוא בישל תוך הסברים מלאים היה טעים ומהנה ביותר.
תודה
תודה.