ערב של בשר // סדנת גורמה
סדנת בשר בהנחיית השף איתן ששון.
איתן ששון, השף הראשי של קבוצת גוצ'ה והדיינר, מורה לבישול, יועץ קולינרי ושועל סדנאות ותיק, המתמחה במנות מגוונות ויצירתיות ונחשב לאחד מהמומחים הגדולים בתחום הדגים והבשרים בישראל.
בסדנת בשרים זו נלמד להכין מגוון מנות מנתחים שונים, מנות פשוטות, טעימות ובגובה העיניים. בואו ליהנות מערב שכולו בשר.
*יש לשים לב שבסדנה זאת השף מסביר ומדגים ולעתים מבצע בעצמו את חלק מההכנות למנות.
**מתנה למשתתפים סינר שף
**בסדנה מוגש יין מיקבי רמת הגולן
המקומות מוגבלים – שריינו את מקומכם לחוויה צבעונית ומלאת טעמים!
איתן ששון, השף הראשי של קבוצת גוצ'ה והדיינר,מורה לבישול, יועץ קולינרי ושועל סדנאות ותיק.
איתן מתמחה במנות מגוונות ויצירתיות ונחשב לאחד מהמומחים הגדולים בתחום הבשר והדגים.
במשך שנים רבות זוכות סדנאותיו של איתן ב 4Chef לביקוש גבוה במיוחד.
לעמוד השף >* ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
* לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
איתן היה נגיש, נחמד מאוד, מקצועון וסבלני.
נהנו וזו הייתה חוויה כיפית ומעשירה.
בנוסף, חשוב לי להגיד *שלריסה* הייתה כזו מתוקה. אפתה את הפוקרצ׳ה והעוגה כל כך טעים וגם, עשתה את עבודה יסודי ומקצועי, בשקט שלה.
תודה!
תודה
מומלץ מאוד!
מומלץ בחום לאוהבי אוכל ובישול בכלל ובשר בפרט. השף היה מאיר פנים, נתן יחס אישי לכל אחד ממשתתפי הסדנה ותיבל את הערב בסיפורים על חוויות קולינריות וטיפים לבישול.
למדתי לא מעט לחלוטין אשוב לסדנאות נוספות
שף גדול
האוכל מעולם אחר, טעים ובלתי שגרתי. נהניתי מאוד, תעשו לעצמכם טובה שם ב- 4Chef ותזמינו אותו לכיתת-אמן אחת לרבעון, זה רק יוסיף לכם נקודות יוקרה.
אני רוצה לציין גם את הסו-שפית האדיבה והנהדרת בסניף אשדוד, שהיתה סובלנית, נמרצת, אישה בעלת תודעת שירות לעילא ולעילא. באמת שאישה הרה כל כך נמרצת, שעושה הכל כדי שהסדנה תפיק את המירב והמיטב, היא לא מחזה שגרתי. שאפו גדול – ותודה.
חוויה
מצחיק
מלמד
טעים
מקווה שיגיע שוב כי המלצתי למעוניינים..
הערה לשיפור - עידכון של המתכונים בתפריט , לפי סדר ההכנה וגם לפי מה שאבי מתכנן להכין, היו חסרים כמה דברים או שהופיעו דברים שלא הוכנסו.
תודה, ונתראה בקרוב!
ועוד דבר שמחתי על כל הטיפים הטובים, לבישול, לאירוח וגם על מתכון הרוטב יין:)
האוכל היה מעולה.
מקווה להשתתף בסדנאות נוספות.
השף אבי ביטון הגיש את הסדנא עם הסברים והיה ידידותי מאוד .
כל מה שהוא בישל תוך הסברים מלאים היה טעים ומהנה ביותר.
תודה
תודה.