ספיישל לשבועות // סדנה קולינרית
חג שבועות כבר כאן ואיתו אתגר חדש.
מחפשים עוגת גבינה מרהיבה וטעימה?
מתכונים שמתאימים במיוחד לערב שבועות או לכל יום אחר שרוצים פינוק אמיתי.
מדוע עוגת גבינה נוטה "ליפול" ולהחרץ – נלמד איך למנוע תופעות נפוצות באפיית עוגות גבינה כל הטיפים בסדנא מתוקה ויחודית.
כמי שהתמחתה במטבחי בתי המלון המובילים בפריז, בלונדון ובדרום אפריקה, וכמי שעבדה עם השפים המובילים בפריז.
שימשה טל כשף קונדיטור הראשי של מלון הבוטיק המוביל באירופה Lanesborough Hotel, וניהלה פסי קינוחים באירועי יוקרה רבים באנגליה, ובראשם לבית המלוכה בלונדון.
במהלך השנים זכתה בפרסים יוקרתיים ובתארי הצטיינות לאומיים והייתה לקונדיטורית הראשונה שהעבירה הרצאה בכנס הקולינארי המקצועי Omnivore.
ההכרה הגבוהה בה זכתה הייתה כשף פטיסירי המצטיינת של איגוד השפים האנגליים.
לעמוד השף >* ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
* לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
הייתי שמח לסדנה ארוכה יותר ברמה מתקדמת יותר.