סושי לנוער

19.12.19 יום ה׳ 17:30
קניון שרונים (קומה 1 ליד מתחם האוכל)
מעשית
?
שתף עמוד:

 

סושי הוא המאכל היפאני הפופולרי ביותר בעולם. בעשרים השנים האחרונות הסושי שטף את העולם המערבי בשל היותו אוכל בריא ולא שומני, משביע, קל יחסית להכנה, אסתטי בהגשה ולא מכביד על הגוף.

בסדנת הסושי נלמד, נכין ונטעם סוגי רולים שונים ונכין קינוח מודרני בהשראה מסורתית, כל זאת תוך הכרת חומרי גלם ייחודים למטבח היפני.

הסדנה מיועדת לבני נוער הרוצים ללמוד להכין סושי במו ידיהם!

המשתתפים ילמדו את אומנות גלגול הסושי, החל מהיסודות של הכנת האורז והתיבול, סוגי דגים המתאימים לסושי, הכנת רטבים וצורות החיתוך. 

בנוסף, ילמדו על ההיסטוריה של הסושי והאסתטיקה של הבישול היפני. 

מתאים לגילאי 12-16.

 

תפריט הסדנה
רול אינסייד אאוט

רול רחב במגוון מילויים עם אורז בחוץ ואצה בפנים

קונוס

סושי בצורת הגשה מיוחדת ושונה

רול אינסייד אאוט בטמפורה

רול רחב במגוון מילויים עם אורז בחוץ ואצה בפנים, מטוגן בציפוי קריספי

קינוח סושי מתוק

רול סושי מתוק עם בננות מקורמלות וסירופ שוקולד

רול פוטומאקי

רול רחב במגוון מילויים עם אצה בחוץ

רול מאקי

רול צר עם אצה בחוץ

סושי סנדוויץ'

“כריך” סושי בצורת משולשים

בהנחיית השף: אביתר חורי

אביתר חורי, בעל ניסיון של 10 שנים בתחום הסושי, אותו צבר כשעבד במספר מסעדות אסייתיות ברחבי הארץ. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, מפיק אירועי סושי ומעביר סדנאות סושי. כיום, אביתר הוא השף והבעלים של חברת sushi-boo.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הסדנה מלאה!
השאירו פרטים להצטרפות לרשימת המתנה
12 תגובות
דירוג ממוצע: 5
ברי
2019-11-07 21:44:52
היתה יופי של סדנא.
טעימה וגם מעשירה ומעניינת.
אורי ירושלמי
2019-09-02 07:32:38
סדנה מקצועית מאוד. השף היה מקצועי וידידותי. חומרים וכלים טובים. מאוד נהנתי.
שירה
2019-08-04 13:21:47
שלחתי שני ילדים לסדנת הסושי . הם נהנו בטרוף , אכלו המון והביאו הביתה מלא פינוקים.
וששאלתי אם יוכלו להכין לנו ... הם אמרו שכן....
מה עוד אפשר לבקש?
תודה!
אלונה טיטלמן
2019-08-03 22:09:57
אהבתי מאוד את הסדנה והרגשתי שהשף מאוד עזר לי. החומר היה טרי והצלחתי ללמוד בסדנה.
טל רטהאוס
2019-08-03 21:43:51
היה מדהים חוויה לחיים
היילי ורומי לוין
2019-07-19 10:07:54
היתה סדנה מעניינת לימדו אותנו הרבה המדריכים היו מצוינים היה כיף וחזרנו עם חוויות טעימות
אנה שמר
2019-06-14 06:31:29
היה מהנה, מלמד, טעים בהחלט נחזור שוב
אבי
2019-06-13 21:53:57
אביתר מקסים, היה נעים וטעים!
אור זהבי
2018-08-27 11:41:49
היה מאוד כיף
יובל פניני
2018-08-21 07:12:43
סדנה מקצועית ואיכותית ביותר.
תודה רבה!
נועה ערד
2018-08-20 21:37:34
היה מאד כיף, טעים, למדתי המון. תודה
רוני חכמוב
2018-08-16 21:48:07
היה נחמד, קבוצה לא ככ גדולה, ומתכונים של אוכל טוב
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.