סדנת זילוף מתקדמים – פרחים

שתף עמוד:

סדנת קישוטי עוגות בה נלמד זילוף פרחים מיוחדים ומתקדמים.

נלמד כיצד להכין ולעבוד באופן מקצועי עם רויאל אייסינג, בעזרתו נזלף 6 סוגי פרחים שיהפכו כל קינוח לאלגנטי ומרהיב. בסדנה נעבוד עם שני סוגי מסמרים לזילוף פרחים.

כל משתתף יוצא מהסדנה עם קאפקייקס מקושטים בטכניקות הנלמדות.

** נדרש ניסיון קודם בזילוף ** 

תפריט הסדנה
רויאל אייסינג

עבודה נכונה ומקצועית

עבודה עם מסמרים לזילוף פרחים
זילוף 6 סוגי פרחים
בהנחיית האומנית: רינה ג'וי

רינה ג'וי הינה מעצבת עוגות אמנית, המתמחה בקישוטי עוגות בטכניקת זילוף. את דרכה החלה רינה בניו יורק כמדריכה בשיטת Wilton ופתחה שם עסק מצליח לקישוטי עוגות. מאז עלתה רינה לארץ היא משמשת כנציגת חברת Wilton האמריקאית לקישוטי עוגות. כמי שמהווה מומחית עיקרית בתחומים אלה בישראל, רינה מעבירה ב 4Chef סדנאות וקורסים של קישוטי עוגות - למתחילים וגם למתקדמים.  

לעמוד השף >
4 תגובות
דירוג ממוצע: 4.7
ליאורה מקמל
2018-12-17 09:44:51
זו הסדנה השנייה שלי עם רינה וזו הייתה חוויה מדהימה. רינה מקצוענית ומורה מופלאה ואכפתית, מסבירה לכל אחד ואחד בסבלנות עד שהוא מוציא תחת ידיו תוצרת מדהימה. בנוסף היא בעלת אישיות קורנת והומור משובח. העליתי את התמונות לפייסבוק וכולם התעלפו מהתפעלות.
טניה מרגוליס
2018-12-16 23:18:59
היה מצויין! מאוד נהננו, למדנו הרבה טכניקות חדשות והתוצרים יצאו יפים וטעימים. רינה ג׳וי מקסימה, בעלת ידע רב ואהבה למקצוע. תודה רבה.
מור גולדרינג
2018-10-31 08:33:31
היה נהדר כיף ונעים. המורה הייתה מקסימה ומסודרת מקצועית והאווירה הייתה מאוד נעימה. תודה רבה בהחלט נחזור!
לירון דקל
2018-08-05 22:58:11
נהניתי מאד מאד. המדריכה היתה מקצועית ונעימה! ויצאתי עם תוצר מקסים!!!
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.