מתוק בפריז
במקום לטוס לעיר האורות בשביל אקלר משובח, פחזנית מצופה או עוגת סנט הונרה - בסדנת הקונדיטוריה "מתוק בפריז" נלמד להכין את הקסם הצרפתי במטבח הביתי.
בסדנת אפייה זו נלמד את הטכניקה להכנת בצק רבוך ואת מאפייניו, נזלף אקלרים ופחזניות מושלמים ונכין מגוון מילויים עשירים.
דלית קפלן התחילה את מסעה בעולם הקונדיטוריה בבית הספר Belouet Conseil בפריז ולאחר מכן התמחתה בלונדון בכמה מסעדות מובילות בעלות דירוג כוכבי מישלן. לאחר שובה לארץ עבדה דלית כשף קונדיטור במסעדות מובילות בינהן "גיליז", "אלי אולי" ו"טורקיז". דלית מעידה כי היצירתיות והחידוש המתמיד בעבודה, יחד עם שילוב החומרים האין סופי, הם המניעים אותה ומעוררים בה מדי יום אהבה גדולה למקצוע. הודות לניסיון העצום ולידע הרחב שלה, מובילה דלית גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef במודיעין.
לעמוד השף >* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. ההשתתפות בכפוף למילוי הצהרת בריאות מקדימה. פירוט מתכונת הסדנאות ב 4Chef ע"פ הנחיות משרד הבריאות - בדף הבית שלנו בתפריט למטה "סדנאות בישול - מתכונת קורונה".
* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.
ממש נהננו
ההדרכה היתה מעולה ובאווירה כייפית
התוצרים מאלפים ,טעימים מאוד!!!
נהננו מאוד!
תודה רבה!!!
דלית מעבירה את הסדנא בנועם מסבירה היטב כולנו התנסנו בכל הטכניקות
בקיצור נחזור לסדנאות שוב
כסדנת בישול ראשונה בחיי , השאיר לי טעם מאוד חיובי , טעם של עוד ...
תודה !
המון תודה לדלית.
סדנה מאוד מעשית, דלית נותנת המון ידע וטיפים, נותנת גם הרבה יחס אישי ואפשרות לאימון לכל משתתף. המנות שנבחרו לסדנה מיוחדות וכאלו שקשה ללמוד לבד.
דלית פשוט מקסימה ותותחית
דלית מנחה נעימה, מרתקת, מדוייקת ומאד סבלנית
ממש נעים ללמוד ממנה!!
גם שי היה מאד נעים ומקצועי, עזר בשמחה ובסבלנות בכל בקשה
נקודה לשיפור- מכיוון שמדובר בקבוצה גדולה שמכינה את הקינוחים רצוי לחלק לכל משתתף זוג כפפות על מנת לשמור על הסטריליות.
הסדנא ברמה גבוהה.
טל מנחה מקצועית עם הרבה סבלנות.
כל הכבוד
דלית היתה מקסימה . סבלנית. מכילה ונעימה מאוד. וזאת בתוספת למקצועיות שבה העבירה את הסדנא עם הסברים ברורים ומובנים. המון תודה גם בשם בתי שהגיעה איתי. נהננו והיה מוצלח וטעים מאוד
השפית העבירה את הערב בנועם ובסבלנות.
הסדנא כללה מידע רב לגבי הכנת סוגים שונים של פחזניות וקרמים.
דלית ואביב היו מקצועיים ונתנו לנו את כל הכלים לאפייה נכונה
נהנתי מכל רגע בהחלט אנסה עוד סדנאות!
הקונדיטורית דלית קפלן העבירה את הסדנה בצורה ברורה ביותר, נתנה לשאול שאלות, להתנסות. ממש חוויה.
נהניתי מאד.
תודה רבה
אשמח לשמוע על סדנאות נוספות.
המרצה הייתה נהדרת, מסבירת פנים והקפידה שכולם יצפו ויבינו כל שלב.
הצוות המלווה היה נהדר, עזרו בכל דבר ועניין, זיהו את הצרכים של כל אחד ודאגו לעזור בזמן.
היה מדהים וטעים.