מטבח אסייתי אותנטי // סדנה קולינרית
הצטרפו למסע קסום ברחובות אסיה שייקח אתכם לעומקם של הטעמים הקלאסיים והעשירים של המטבח האסייתי.
המטבח האסייתי הוא עולם ומלואו – שילוב של תרבויות, טעמים וניחוחות שמגיעים מסין, יפן, קוריאה ושאר מדינות המזרח הרחוק.
רכיבים דומיננטיים כמו אורז, ג'ינג'ר, שום, זרעי שומשום, צ'ילי וסויה מרכיבים את הלב של המטבח המגוון והאותנטי הזה.
מה נלמד להכין בסדנה?
פוקי בול עם סלמון וירקות טריים, ברוטב חמאת בוטנים עשיר ומפתיע.
תבשיל קארי צהוב עם ניחוחות אסייתיים, מוגש על מצע אורז לבן אוורירי.
עוף חמוץ-מתוק במרקם פריך וקרמלי, שילוב מנצח של טעמים.
סלט כרוב עם צ'אנקים של דג מטוגן – מנה קלילה ומלאת טעם.
שיפודי אנטריקוט ברוטב חמאת בוטנים – ביס מושלם עם טוויסט אסייתי ייחודי.
לקינוח: בננה בטמפורה פריכה לצד גלידת קוקוס ורוטב טופי קרמל מתקתק – סיום חלומי לארוחה מושלמת.
במהלך הסדנה יוגש יין ישראלי איכותי מיקבי רמת הגולן.
אביתר חורי, בעל ניסיון של 15 שנה במטבח אסייתי, אותו צבר כשעבד במספר מסעדות אסייתיות ברחבי הארץ.
עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות, מפיק אירועי סושי ומעביר סדנאות סושי, מתמחה באסייתי, איטלקי, דגים, בשר וכו...
כיום, אביתר הוא השף והבעלים של חברת הפי פוד סדנאות בישול וקייטירינג.
לעמוד השף >* ביום הסדנה תהנו מ 10% הנחה בכל קניה בחנות 4Chef (ללא כפל הנחות). * משך סדנת בישול: כ- 3 שעות. משך סדנת אפייה: כ- 3-4 שעות. * בסדנה כ 10-20 משתתפים. תבוצע חלוקה לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה. * השתתפות בסדנה - בגיל המתאים בלבד * במהלך / בסיום הסדנה תיערך סעודה עם כל המנות שהוכנו (לא תתאפשר הוצאת מזון מהסדנה - התאם להנחיות משרד הבריאות) * מומלץ להגיע עם נעליים סגורות ושיער אסוף.
* כשרות: המתחם במודיעין, בארנה הרצליה ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. קרליבך ושרונים: לא כשר.
* רגישות למזון: מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, הוא עלול להכיל חומרים כגון: גלוטן, אגוזים, סויה ועוד וכן נעשה שימוש גם בחומרי גלם שאינם רשומים במתכונים. במידה ולמשתתפ/ת בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, יש לעדכן את מנהל הסדנאות ב [email protected] בעת ההרשמה. לא ניתן לבצע התאמות למתכונים לפני או במהלך הסדנה עצמה.
* לא ניתן לבצע שינויים במנות בהתאמה אישית.
* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא ניתן לבטל השתתפות. כן יתאפשר לכם להעביר את זכות ההשתתפות לאדם אחר. ל 4Chef זכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת. החזר כספי בעקבות ביטול סדנה - ניתן עד 14 ימים מיום הרכישה (ובלבד שהזכאות לא מומשה).
תודה רבה
מאד נהנתי!
תודה תודה!!
מהקבוצה ןבמיוחד מאביתר.
ציון 10
אביתר ואיטל, צוות מקצועי!
אביתר הוביל את כולנו בעבודת צוות משותפת.
היה טעים ומהנה!!
תודה
היה פיצוץ :)
ונהנתי מאוד מהדרכה של אביתר המקסים.
נחזור לעוד סדנאות
היה לי העונג להשתתף בסדנה אסייתית בהנחיית שף אבישי, ואני חייבת לומר שזו הייתה חוויה קולינרית בלתי נשכחת!
האוכל היה מושלם: כל מנה שהוגשה הייתה טעימה להפליא, עשויה מחומרי גלם איכותיים טריים ביותר ומלאת טעמים מיוחדים. אבישי ידע לשלב בצורה מושלמת בין טכניקות בישול קלאסיות לבין טוויסטים מודרניים, ויצר חגיגה אמיתית לחך.
השף אבישי ניחן בידע נרחב בתחום הבישול האסייתי, והוא העביר את הסדנה בצורה מרתקת ומהנה. הוא היה סבלני, נדיב ומוכן לענות על כל שאלה, ויצר אווירה נעימה וחמימה לכל אורך הסדנה.
חגגנו יום הולדת לבן הזוג שלי והיה ממש נחמד.
אבישי מקסים והעביר את הסדנא בקלילות ובכייפיות.
תודה
תודה רבה
התייחסו לכולם הסבירו בסבלנות היו נעמים וגרמו חאוירה ממש טובה לאורך כל הסדנא.
תודה רבה
אביתר ולימור מקסימים!
כיף כיף כיף
האוכל יצא טעים להפליא והיחס נפלא.
.מומלץ ביותר!
אביתר ובת שבע מקסימים מצחיקים וזורמים עם הקבוצה.
הקבוצה התהליך הכי הטרוגנית בעולם אבל זה מה שהיה מענין
טעים בטירוף ממולץ
לאוכל לא היה קיק - הטעמים היו מאוד שטוחים למעט הסלט שהיה טעים לדעתי
תודה
החוויה הייתה מהנה וכייפית.
תודה רבה לאביתר
תודה גם לרחל
❤️
מחכים לחזור שוב לעוד סדנאות