מאפי שמרים ללא גלוטן

11.12.19 יום ד׳ 17:30
קרליבך ת"א
מעשית
?
שתף עמוד:

תמי, כוהנת הקמח ללא גלוטן בישראל, מגיעה אלינו לסדנת אפייה ללא גלוטן חדשה, בה נלמד כיצד להכין מגוון מאפי שמרים - יום יומיים וגם מיוחדים, והכל ללא גלוטן!

כמו כן, בסדנה נקבל טיפים לאפייה ללא גלוטן, ללישה נכונה ולהתפחה של המאפה.

מתאים לחולי צליאק, רגישים לגלוטן וכל מי שרוצה להיחשף לעולם בריא יותר. 

תפריט הסדנה
לחם לבן בסיסי בתבנית

לחם לבן בסיסי, אותו אפשר להעשיר בגרעינים ותוספות שונות

בריוש צרפתי

קלאסיקה מהמטבח הצרפתי

לחמניות כריכים (סנדביץ')

לחם צר, ארוך ואוורירי בעל קרום פריך

פוקאצ'ות בסגנון איטלקי

אווריריות ופריכות 

בהנחיית השפית: תמי בן דוד

תמי בן-דוד, מפתחת "קמח תמי" ומנהלת הבלוג הפופולרי "קולינריא", שבה ועורכת אצלנו סדנאות בהן היא מעניקה למשתתפים את הכלים להתמודדות עצמית במטבח נטול הגלוטן, בדגש על תחום האפייה.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
40 תגובות
דירוג ממוצע: 5
סמדר הרן
2019-09-11 18:48:59
היה מצויין
הייתי נעוננינת בהמשך
אפיה ללא גלוטן
איריז סיריוס
2019-08-17 12:25:06
היה מצויין
כל הכבוד לתמי האלופה
אביטל שפירא
2019-08-15 22:19:41
היתה סדנא נהדרת, מעשירה, טעימה וכייפית
תודה רבה לתמי המקסימה. אשה עם השראה
יהודית בן חמו
2019-07-09 21:41:18
הייתה סדנה נהדרת!
שטר לורנס
2019-07-09 21:38:26
הסדנא הייתה מאוד מוצלחת ומהנה.
תמי מדהימה
דפי קרייז פור
2019-01-30 22:41:19
סדנה מעשירה, מלמדת וכיפית במיוחד!
תמי מקסימה ומקצועית. תודה רבה!
לירון סטרוזר
2019-01-30 21:52:00
הסדנא הייתה מוצלחת ביותר! תמי הייתה מדהימה! תודה רבה.
חנניה שושנה
2019-01-02 10:37:03
היה מעולה מאוד מקצועי ומהנה.
הדר סליבאנוב
2019-01-02 09:52:36
סדנה מושקעת ומעשירה. תמי מקצועית ועונה לכל שאלה. מחכה כבר לסדנה הבאה שתהיה ללא גלוטן!
חבצלת סבאן
2019-01-01 23:24:27
הסדנא ברשותה של תמי היתה מושלמת מכול הבחינות..אוירה נעימה, ההדרכה של תמי מקצועית ,מעניינת,והרחיבה את הידע שלי ותרמה לי מאוד כאמא לילדה עם רגישות לגלוטן
יישר כוח גדול
דליה יפת
2018-10-09 22:07:01
נהניתי מאוד.
הסדנא הועברה במקצועיות רבה
בטוחה שאעשה שימוש בידע שקיבלתי מתמי.
מרי בן הרוש
2018-10-08 07:30:09
הסדנאות הכי מושלמות שיש עם האחת והיחידה תמי בן דוד....סדנא מקצועית מלאה בידע
הרצל שירי
2018-09-16 22:24:05
מצויינת, מעל ומעבר למצופה!!!
הילה אלון
2018-09-16 21:32:01
מעולה!!!
סאניה ברוש
2018-08-30 00:19:10
ממש נהנתי מהסדנא ותודה רבה לתמי על הכלים החדשים שהיא לימדה אותי!!! היה טעים, משכיל ואחלה חוויה!!!
ג'רי שיימס
2018-08-29 21:34:08
תמי הקדישה את מלוא תשומת הלב והידע. עם המון חן ורצון ללמד. ענתה על כל שאלה. סדנא מלמדת, מעניינת ומהנה. והאוכל יצא מדהים!
Maya sorin
2018-05-04 09:29:00
Hello,

I just want to say that Tami was a wonderful teacher.
She was informative, professional and above all very warm.

Thanks for wonderful experience.

Sincerely
Maya Sorin
יעל אב
2018-04-02 17:39:05
סדנא מועילה. למדתי והתנסיתי. אוירה טובה מאד. יישר כוח. פסח שמח וטוב
יעל אב
2018-04-01 16:55:51
סדנא מועילה. למדתי והתנסיתי. אוירה טובה מאד. יישר כוח. פסח שמח וטוב
איילת סחייק
2018-04-01 10:12:18
נהנתי מאוד היה מעולה. תודה רבה לתמי ולימור. חג שמח
דוד אלוש
2018-03-05 00:18:35
היה מעולה
סנא סלאמה
2018-03-04 22:30:55
סדנה מענינת מוצלחת
אהבתי והטעם של המאפים מעלף
רני
2018-03-04 21:48:17
נהנתי מאד! וגם כל המשפחה מהתוצרים שהבאתי הביתה..
קשה להאמין שהלחם והלחמניות ללא גלוטן..
היה מרשים מאד גם לשמוע וללמוד מתמי את כל הידע המקיף והעומק שיש לה בכל הנושאים של אפיה, גלוטן, השפעות של תהליכים ומצרכים שונים וכו'.
על כל שאלה שהתקילו אותה הייתה לה תשובה מקיפה.
תודה רבה על סדנא מצויינת!
יפעת כספי שוק
2018-02-22 16:01:22
היה נהדר מעניין ומאוד מלמד.
תמי מקסימה, מאוד מקצועית. הסבירה בצורה מאוד מעניינת ונתנה מענה לכל השאלות בהמון סבלנות וידע.
גם הסו שף שלה אתמול (לא זוכרת את שמה) היתה נהדרת, נחמדה ועזרה המון.
תודה רבה!
עיאית בנדלק
2018-02-22 12:48:44
נהדרת,למדתי המון..היה כיף.
סיגל רינגל
2017-08-29 22:03:20
נהנתי מאד, סדנה מושקעת
אבי רינגל
2017-08-29 21:32:09
מאד נהנתי. אמליץ לחברים.
שני זהבי
2017-08-08 22:44:54
סדנא נהדרת. תמי הסבירה כל שלב וענתה על שאלות בסבלנות. בזכותה התגברתי על הפחד לאפות בלי גלוטן. תודה לתמי וענת על ערב נהדר
ריטה
2017-08-08 22:02:24
סדנא מעולה!!! תמי נהדרת!!!!!
חוליאטה ברש
2017-06-26 21:45:07
הייתה חוויה נהדרת!
תמי אלופה!
נחזור לסדנה נוספת בהזדמנות הראשונה.
שרון רזניק
2017-06-26 21:38:56
תמי מדהימה וסדנא כיפית ומלמדת , חוויה מדהימה
טל לרון
2017-06-26 21:32:17
עשינו סדנא מצוינת למאפים ללא גלוטן עם תמי, היה מדהים ! תמי והצוות פשוט תותחים! היה טעים ומלמד כאחד. תודה רבה
טל פינטו
2017-05-26 10:14:38
הארגון של המקום, הציוד, האירוח היה מאד נעימים ואיכותיים. שרות מעולה! הייתי חייבת לצאת מוקדם וכל האוכל נשמר לי למחרת במקפיא, מאורגן ומסודר.
רביד דר
2017-05-25 22:02:29
סדנה מצוינת. אשמח להשתתף בעוד סדנאות ללא גלוטן.
יפעת שלום
2017-05-24 22:06:43
סדנא מעולה. תמי מדריכה מעולה מסבירה ונותנת טיפים חשובים ומעולים
רחלי פלג
2017-02-27 22:56:17
סדנא ללא גלוטן עם תמי בן דוד.
מוצלח מאוד!!!
תמי מקצועית נעימה ומהנה.
נועה אזרזר
2017-02-27 22:39:18
היה נהדר!!!!!!!
בתיה דויטש
2017-02-22 15:43:03
תמי העבירה את הסדנה בנעימות, תוך הסברים מפורטים ומענה לכל השאלות שנשאלו בנוגע למאפים בסדנה ובכלל.
הסדנה נתנה כלים להתמודדות עם אפיית שמרים וקמח ללא גלוטן.
מקווה שתהיינה סדנאות נוספות לאפיה ובישול ללא גלוטן
מגי הולצמן
2016-11-12 15:11:22
תמי מקסימה אמיתית, למדתי המון ובעיקר קיבלתי את הבטחון להתעסק באפייה הזו בלי לפחד ואפילו להינות מאוד.
תודה רבה, מחכה לסדנאות נוספות בהמשך.
אילה ליאור
2016-11-11 14:48:49
מדהימה אני ממש מאוהבת בבקשה במיד ויש סדנאות נוספות ללא גלוטן פסטה בבקשה ליצור איתי קשר
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.