מאפים של בוקר

16.06.20 יום ג׳ 17:30
מאפים של בוקר
חצי מעשית
?
שתף עמוד:

סדנה מעשית ולימודית, שעוסקת בבצק המאתגר - דייניש.

הדגש בסדנה הוא על עבודה נכונה עם הבצק – מהכנתו ועד אפייתו ואיחסונו, כולל מידע על שמרים,

לישה ותפיחה, אפיה ואחסון. המידע שנלמד מאוד שימושי ומשפר מאוד את התוצאות בבית.

 

חשוב לדעת- המשתתפים מכינים את המאפים אך אינם מכינים את הבצק בשל תהליך ההכנה הארוך שלו.

תתקיים הדגמה מאוד מפורטת של הכנת הבצק.

תפריט הסדנה
שמיניות וניל ושוקולד
מאפי קוקוס
פיסטוק ודובדני אמרנה
רול קינמון
ריקוטה ואוכמניות
בהנחיית הקונדיטורית: חני לשם

חני לשם הקימה וניהלה את הקונדיטוריה "חטאים מתוקים". בנוסף, עוסקת חני מזה שנים רבות בהוראת קונדיטוריה ב 4Chef ובבתי ספר שונים ומובילה פעילויות הקשורות בבסיס האפייה: פיתוח מוצרים, ליווי יצרנים בתהליכי ייצור וייעוץ לעסקי מזון. הודות לניסיון העצום, לידע המקצועי ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של חני, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה המקצועיים של 4Chef בהוד השרון ובמודיעין.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
310.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
0 תגובות
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.