לחמים בקלי קלות

09.02.20 יום א׳ 17:30
קניון ארנה (קומה 1 ליד סופר פארם)
מעשית
?
שתף עמוד:

סדנת אפיית לחמים המיועדת למי שעושה את צעדיו הראשונים ורוצה לאפות לחמים ביתיים, בריאים יותר וטריים. 

בסדנה זו נכיר את הבסיס בעבודה עם שמרים וכיצד להשתמש בהם לסוגי מאפים שונים.

הלחמים בסדנה זו יוכנו בגרסה אישית.

תפריט הסדנה
חלה ביתית ואוורירית
לחם כפרי בריא
לחמניות גבינה מהירות

ללא שמרים

פוקאצ'ה פריכה

עם ירקות קלויים

לחם עשבי תיבול
בהנחיית הקונדיטורית: אלינור אילין שחל

בוגרת בתי הספר היוקרתיים NYC Restaurant and Management School ו - ICE. בסיום לימודיה עבדה במסעדות יוקרה ואף הקימה בניו יורק את המאפייה המצליחה NYC Shellco, שסיפקה מוצרים למיטב המלונות והקייטרינג בניו יורק. הודות לניסיון העצום ולשביעות הרצון הגבוהה לה זוכות סדנאותיה של אלינור, היא מובילה גם את קורסי הקונדיטוריה של 4Chef בתל אביב.

לעמוד השף >
שתף עמוד:
הרשמה לסדנה
מחיר למשתתף
280.00
בחר כמות
1
  • במידה ויש ברשותך שובר הרשמה, יש להביאו לסדנה
24 תגובות
דירוג ממוצע: 4.9
יובל
2019-09-05 21:32:29
היה מקסים! הודיה ענתה לנו בסבלנות על כל שאלה ובקשה. יצאנו עם לחמים שווים והעשרנו את הידע!
לוי רותי
2019-06-09 22:51:53
היה מדהים והמורה הסבירה יפה ומאוד נהנתי בשיעור מקוה להיות כמה פעמים ותודה לכם
ג׳נט לוי
2019-02-10 21:32:13
היה מעולה
מחכים ומלמד גם לאופים ביתיים טובים
איתן
2018-06-06 13:39:07
סדנה מהנה ומעניינת. אלינור מצויינת.
השיעורהשאסתר ברוקס
2018-06-05 21:40:34
השיעור היה מושלם המורה מצויינת מקצועית ונדיבה המאפים היו טעימים וקלים לעשייה, יצאנו עם טעם של עוד
בושרי שושנה
2018-06-05 21:36:31

הסדנה נוהלה על ידי אלינור בצורה יעילה ביותר באווירה נעימה.והתוצרים הסופיים ממש טעימים.בברכה ובתודה
נופר סויסה פלקון
2018-02-27 22:19:54
כיף גדול! למדתי הרבה, אלינור היתה מקסימה, מקצועית מאוד, ענתה לכל השאלות שלנו בהמון סבלנות וחן.
ממליצה בחום למתעניינים
שירלי רפאלי
2018-02-27 22:06:51
יסודי מועבר יפה נעים ונחמד עם הרבה שפע
שקמה
2018-02-27 21:50:14
היה מעולה!!
אלינור סבלנית וסןבלנית ומסבירה הכל לפרטי פרטים.
יצאתי עם המון ידע.
אחזור שוב
יניב אברהם
2018-01-14 22:49:35
היה מעולה
אלינור ממש מקצועית וענתה בסבלנות רבה על כל השאלות.
וגם אתי הסו שפית מקסימה.
נמליץ!!!!
עדי סלע
2017-08-21 19:32:23
סדנא כיפית ומלמדת מאוד. המדריכה מעולה!! וכל מה שאפינו יצא פשוט טעים!
הסדנא מאפשרת גם למי שלא אפה לחם מעולם להתחיל לאפות ללא חשש.
בהחלט סדנא שמשאירה טעם של עוד!
לינה גרינברג
2017-08-20 22:38:29
היה מעולה מכל הבחינות.
אלינור מקסימה ומורה מצויינת .
סובלנית נעימה ומאוד ברורה בהסברים שלה.
אשמח לעשות להרחיב את הידע שלי בעוד קורס איתה.
שרון מרקוס
2017-07-09 21:38:26
נהנתי מאד
זיוה דקל
2017-07-09 21:33:37
מאד מאד נהניתי
השפיות דלית והילה היו מדהימות.
התוצרת שלנו מאד טעימה.
אני מקוה שאשתתף גם בעתיד בסדנאות בישול כאלה.
תודה ולהתראות בהמשך
הציון הוא 10.
עדי שלוש סוריה
2017-04-26 21:31:37
היה נהדר
שגית למפרט
2017-01-11 21:52:00
היה מצוין - מעניין, מלמד וטעים!
יובל ויעל חדד
2017-01-11 21:34:20
היה מדהים נורא נהננו. תודה רבה
יונתן בכר
2016-11-13 08:50:01
מצויין ! שפית אלופה
יורם פולק
2016-11-10 17:18:46
שמח שהשתתפתי היה מצויין
ללא שם
2016-11-09 23:12:58
אלינור מקסימה, רואים שהיא נהנית ואוהבת את מה שהיא עושה
רונית לוי
2016-11-09 22:36:44
היה מאד מעניין, המדריכה העבירה את הסדנא בדרך מעניינת
רותם לוי
2016-11-09 22:34:24
סדנא מעולה! ממש נהנינו הייתה מדריכה מקסימה בשם אלינור שלימדה אותנו הרבה ונתנה טיפים טובים. מוצלח ומומלץ ביותר!!!!
שירלי גרינברג
2016-11-09 22:21:54
היה מעולה סדנא כיפית מאוד. מתכונים מותאמים לרמת מתחילים. השפית אלינור איילין שחל מקסימה, מקצועית וסובלנית. מאוד נהניתי ולמדתי הרבה על שמרים. מומלץ!!
יונתן בכר
2016-11-09 21:34:47
הסדנה היתה מתוכננת נפלא
באוירה נעימה התנסנו בהכנת כמה סוגי לחם
נהנתי מאוד מאוד
חשוב לדעת על הסדנה:

* ביום הסדנה ייהנו משתתפיה מ 10% הנחה בקניות בחנות 4Chef
* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות. תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהא אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
* בסיומה של הסדנה יחולקו לכם טעימות נדיבות מהמנות שהכנתם. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.
* כשרות: המתחם במודיעין ובאשדוד כשר בהשגחת רבנות. ארנה: כשר ללא תעודה. שרונים - חלבי בלבד. קרליבך: לא כשר.
* יש להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.
* במהלך הבישול והאפייה בסדנה נעשה שימוש בחומרי גלם ומרכיבים שחלקם אינו רשום במתכונים. במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות ב 4Chef בעת ההרשמה. התאמות למתכונים לא יתאפשרו במהלך הסדנה עצמה.
* ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
* מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.